Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szymczycha

Moja rodzina jak mnie odwiedza potrafi mnie tylko wkooorwic!!czy tylko ja takMAM

Polecane posty

Gość szymczycha

ODWIEDZA mnie i mnie tylko wkoorwiaja swoimi tekstami i madrosciami,przyjechal brat z ojcem i mowia,ze widzieli fundamenty naszego domu i ze sa niby zle zrobione i tylko tyle,bez zadnych konkretow co zle itd.Potrafia człowieka tylkow wkooorwic.Wzielismy kredyt to jak sie dowiedzieli,to mowia"wiecie,ze moga was zlicytyowac,najwiecej domow do licytacji jest z kredytow",a my tak wiemy,ale nie stac nas bo nie mamy 400 tysiecy gotowki na dom,a naraty nas stac potrafia tylko wkooorwic,ale zeby cos dobrze doradzili,pomogli,to nie tylko sie ciesza jak cos nie wychodzi i moga powiedziec":"to zle robicie" zawsze tacy byli nigdy mnie nie chwalili za nic..

Nie tylko Ty. Mój ojciec(ojczym) zawsze się wywyższa co to nie on stanie w rozkroku i cwaniakuje zachowuje sie jak małolat i tez mnie to wkurwia nie nawidze z nim gdzies chodzic. Dlatego mam go gdzies...

Gość szymczycha
ale czego?brat ma wielki dom ,ojciec ma wielki dom,a my budujemy mmniejszy,moze jeszcze zazdroszcza kredytu zaciagnietego w banku..:(nie ma czego..

Gość szymczycha
budowa jak ktos sie budował ,potrafi wykonczyc,nas juz wykancza i dom marzen moze stac sie koszmarem sennym,gdy budowlancy sie nie spisuja jak nam sie wydawało,ze beda sie spisywac,a jeszcze rodzinka ci sie wpierdala i dopierdala swe 12 groszy

Gość szymczycha
czasem mysle,ze tacy ludzie maja mase kompleksow i zakrywaja je włąsnie takim "pewniackim i krytykanckim" zachowaniem i troche im wspołczuje bo moj przyjaciel gdyby widział,ze mam zle fundamenty i tak by stwierdzil,potrafilby mi doradzic co jest konkretnie zle i nawet dazyłby do tego,zebym z robolami pogadała ,a oni sie tylko nasmiewali jakby be zkonkretow z wiedzy budowlanej

Gość jaksjaksjasj
szymczycha jak Was rodzina wkurza to powiedzcie im dokladnie to co nam tu napisalas. Ja z doswiadczenia wiem jak niektorzy potrafia zniszczyc nerwy swoim glupim gadaniem. Ja rozumiem, ze ojciec, ze brat, ale skoro oni nie szanuja Was to nie ma co bawic sie w ceregiele.

Gość szymczycha
łatwo powiedziec,a nerwy psuc potrafia,doprowadzili do nerwicy mojej

Gość nie zapraszać , nie wpuszczać
do domu , gdy pojawią się bez zapowiedzi wizyte zakończyć przy płocie argumentując ich chamskim zachowaniem , wtedy powinni zrozumiec ze zachowują się nienormalnie