Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tatełe

Ciąża - problem z sexem

Polecane posty

Heh. Lidka tu wszystkie są super kobietami ;) Powinienem zgodnie z tendencją forum napisać, że mam 20 cm w portkach;]

Gość Lidiaaaaaaaaaa
jasne

No to przynajmniej się rozbawiłem troszkę. Lidia może chcesz popisać na jakimś komunikatorze? Tak o wszystkim.

Gość Lidiaaaaaaaaaa
możemy porozmawiać o Twojej żonie, którą powinieneś teraz otoczyć opieką zamiast siedzieć przy komputerze i Waszym dziecku.

O tym tez mozna. Żona spi. Opiekę ma najlepszą jaką może mieć. Pracuje w domu by serwować jej przeróżne potrawy, rozbawiać itd.

Tatełe...> biedny Ty ,juz widze twoje głębokie rozważania na te trudne tematy . zwłaszcza po stopce.:P

Gość Lidiaaaaaaaaaa
Rozumiem i przepraszam. A jeśli o mnie chodzi to też idę spać. Życzę dużo wytrwałości! Wiem, co czujesz i wiem, że to cholernie trudne. Myślę, że żona mogłaby jednak Ci pomóc... Trzymaj się. dobranoc

Gość moim zdaniemmm 988
idź do innej :) co CIę blokuje?

Gość Ale zauwaz
Ale zauwaz, ze nie tylko Ty jestes dwa miesiace bez seksu... Twoja zona tez. I nie dlatego, ze nie chcecie, tylko tak jest najlepiej dla Waszego dziecka. Ciaza i dziecko to odpowiedzialnosc, poswiecenie... To takze "Twoja" ciaza, 50% nalezy do Ciebie, wiec udzwignij to. Jesli zdradzisz, okazesz sie krolikiem, ktory musi, bo inaczej peknie... Zona, dziecko, rodzina, dom - to Twoje skarby. A nie pelne wspolzycie... Znajdzcie inne sposoby na zaspokojenie i Ciebie, i zony. Ona potrzebuje Twojej bliskosci!

Gość moim zdaniemmm 988
idź do koleżanek na sekssss