Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Właśnie które miasto wam się bardziej podoba?

Polecane posty

Gość syn boży 91....
Myślenice

a byłeś tam kiedyś :) mnie też tam się bardziej podoba. Niestety na chwile obecną mieszkam w Chrzanowie w barakach.

Gość syn boży 91....
tak byłem jak jechałem do Krakowa kiedyś

Gość syn boży 91....
w Kobierzynie

Gość syn boży 91....
23:44 podszyw mieszkam w Skierniewicach w łódzkim

Gość syn boży 91....
w ośrodku przystosowania społecznego

Gość w zasadzie Myslenice
ładniejsze ale w Dobczycach tez przyjemnie jest. Szzcególnie okolice zbiornika, te krzaki gdzie pseudorajdowcy jezdza :classic_cool:

hiszpanin po co Ty dzielisz skórę na niedźwiedziu? będzie Cię bardziej boleć jak nie wygrasz:)

Byłem tam turystycznie przez kilka dni. Spałem tam kilka dni :classic_cool: W Myslenicach najlepiej pamietam miejscowe boisko, obok jakies centrum sportowe, chyba miejskie i bande busiarzy pod cerfurem :D , biedrone do ktorej nie wiadomo jak dojsc :D _ gdzie trzeba przejsciem podziemnym isc :D Ale ogólnie przyjemna miejscowość.

W Myślenicach jak idziesz od Carrefouru to idziesz cały czas prosto na słowackiego. Tam znajduje się sklep biedronka.

Jedynie co mnie wkurzało to te przeklęte busy. To jakas masakra jak tam sie ludzi wozi w tych samochodzikach. W systemie na glonojada :classic_cool:. Wszystkie miejsca siedzace plus na stojac az drzwi sie nie moga zamknąc :O

A W Dobczycach Byłeś? Ja w Dobczycach znam hotel podzamcze, jan ul. Mostowa, Jan ul.Witosa, Jan ul.Podgórska, Biedronka ul.Zarabie, Restauracja Carmen, Restauracja Smrek :)

Wiem jak dojsc ;) Ale na poczatku jak ktos jest obcy to normalnie nie wie jak ma przejsc na druga strone ulicy do tej nieszczesnej biedronki. Nawet głupiego znaczka nie ma żeby pisało że jest przejscie pod jezdnią :D

A wiem o co ci chodzi. O takie podziemie które prowadzi na dworzec???? wychodzi z tego podziemie to w jednej stronie jest taka górka a w drugiej schody???

W Dobczycach to nie znam nazw ulic. Ale tez sympatyczne miasteczko ;) Mi sie tam podobało. Szczególnie te tereny niezabudowane. Zbiornik, okolice zbiornika za tym ogrodzeniem, zamek , skansen, ten kosciól obok z cmentarzem :classic_cool:

No bo tam od zawsze tak się przechodziło. W sumie to chciałbym mieszkać w Myślenicach. Biedronka blisko, Carrefour blisko, Tesco blisko, Lidl blisko, Jan blisko, Ukleina blisko:)

Gość Glogoczow
Jak wyzej,najlepszy jest jawornik

Gość sasanka z mielna
ja mam rodzinę w Dobczycach ale dawno tam nie byłam ;)

To widze że piszą tu również osoby z Głogoczowa:) a są tu jakieś osoby ze stróży :) z wieliczki :) Sieprania :) Świątnik górnych :)

Na zamku nie byłem bo byłem po sezonie. Z rok temu , w listopadzie i wszystko pozamykane było. Jeszcze kojarze tablice cmentarz polsko radziecki czy cos takiego :classic_cool: Przy tej ulicy co pod góre trzeba wejśc. Cięzko tak pod górkę było wchodzić :D

Gość sasanka z mielna
chyba ocipiałeś :D

Ja uważam że Myślenice i miejscowości prowadzące do Dobczyc oraz same Dobczyce powinny zostać złączone i stworzono by duże miasto :D prawie na Kraków :)