Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JESTEM na dnie:(

PRZECZYTAJCIE BLAGAM!

Polecane posty

Ja bylabym w stanie mu wybaczyc, uwierzyc w niego, czy na prawde jestem glupia? a moze zakochana?

Gość autorko ja cie rozumiem
pare dni temu przydarzylo mi sie cos podobnego. Spotykalam sie z kims pare tygdoni i znajmapowiedziala mi, ze ten facet powiedzial jej ,ze jestem katastrofa. Podobno bylo to na samym poczatku zanim zaczelismy sie spotykac. Ja sie go tylko zapytalam czy to prawda a on sie na mnie wydzieral i rzucil 5 razy sluchawka bo dzwonil do mnie 5 razy aby sie na mnie powydzierac. Ja prosilam go o rozmowe. Napisalam maila i smsa i nic. rozumiem ze jestes w szoku i chcesz zrozumiec ze jak moze ktos byc mily do ciebie a za plecami gardzic toba. zapomnij o tym po prostu. nie byl ciebie wart.

ALE ja w ogole mozna tak zakonczyc znjamosc??? NO JAK ?

Gość ale o oczywistedd
oczywiste jest to, ze powiedzial Ci, ze sie wiecej nie spotkacie i rzucil sluchawka bo mu na maxaaa wstyd! co ma zrobic? ja tez bym sie wolala nie pokazywac na oczy komus;p

Gość a takie tam
Z tego co autorka pisze to pasują do siebie. Gość się nie odzywa bo się przestraszył, że laska jest normalna i go oleje, więc zrobił to pierwszy.

z zachowania mojego EXa wychodzi na to, ze jednak to prawda, ze mi doope obgadywal. niestety. ja sie go tylko zapytalam czy te plotki to prawda. a on morde prul i jeszcze smial do mnie 5 razy zadzwonic morde wydrzec i rzucic sluchawka. 5 razy pod rzad. jak mozna a no mozna. podupczyc chcial glupia znalazl i tyle.

Gość boszeeee......
30latki nie są takie głupie! napisz swój prawdziwy wiek i wtedy pogadamy a tak na marginesie, JESTEŚ DESPERATKĄ!

I Ty po tym sie jeszcze przed nim korzysz żeby Ci dał jakiś znak zainteresowania? Ja Ciebie dziewczyno po prostu nie rozumiem, Honoru nie masz, takich ludzi się nie szanuje.

"ALE ja w ogole mozna tak zakonczyc znjamosc??? NO JAK ?" xxx No przecież widzisz, ŻE MOŻNA :) Naprawdę masz trzydziechę? To ile miał twój facet, ze tak pisał? 15 lat? xxx Prowo, jak nic :)

TAK MAM dokladnie 29,5 roku on ma 30 dlaczego mi tak cisniecie, nie jestem zdesperowana, mam propozycje randek itd ale ja w tym czlowieku cos ujrzalam, chcialam dac mu siebie i z nim byc, czy to takie dziwne? Powiedzcie teraz dlaczego on sie juz nie odezwal? Dlaczego nawet nie zawalczyL?

Gość kobieto ogarnij się
Jak widać można być duuuupkiem i to ogromnym. On Cię nie pokocha nigdy i szanował też nie będzie, możesz nadal się przed nim płaszczyć ale zawsze zostaniesz drugim katunkiem , takie z braku laku nic. A co on ma ci napisać??? Wstydzi się i już że wyszło że jest świnią. Ot co!

wiesz rozumiem cie bo przydarzylo mi sie to samo allllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeee ja mojego mam gelboko w 4 literach i na serio nie rozumiem ze ty sie tak ponizasz., FACET KTORY K O C H A nie obgaduje doopy jeju nie kumasz ? poruchac chcial sobie i tyle.

no ale o co miał walczyc? Do głowy mu nie przyszło, ze mogłąbys tego chcieć, przecież to mega poniżajace! Nie rozumiesz, ze ten gosciu Cie nie kochał?? Nie wiem nawet czy Cie lubił, bo takich rzeczcach to nawet o dobrych znajomych się nie pisze. A juz to ze spuszczaniem na plecy to przerażające jest- co za wieśniak. A nie odzywa sie bo mu wstyd- przyznał sie, ze jest totalnym chamem i dupkiem. Co Ty tak analizujesz??

Gość raiders
Skoro masz propozycje randek to korzystaj, bo jak ci licznik przeskoczy 30-tkę to propozycje znikną jak kamfora

Do autorki nie jestem zdesperowana, mam propozycje randek itd ale ja w tym czlowieku cos ujrzalam, chcialam dac mu siebie i z nim byc, czy to takie dziwne? I Ciekawe co też ujrzałaś(między lędźwiami) czego nie mają inni faceci? A siebie to mu już(czytaj-doopy) dałaś więc o co ci chodzi? Chciałaś z nim być?-byłaś i wystarczy!

Ale zrozumcie ze temu kumplowi tez pisal ze sie chyba we mnie zakochal

Nie odzywa się, bo został zdemaskowany. Cokolwiek by nie powiedział, może tylko pogorszyć sytuację. No bo jak się z wytłumaczyć? Miej trochę godności i nie odzywaj się więcej do niego. Ps Spodziewaj się, że obrobi Ci dupę po rozstaniu. Jeszcze będziesz przez niego płakać.

Lady dokladnie tak samo jak z moim exem wolal ryj na mnie powydzierac i zwalic na mnie wine ze zrywa zamiast przyznac sie. ot proste.

Gość kredka bambino
omg desperacja na maksa. Az wstyd :o

Swoją drogą, to bardzo zabawna wtopa:) Szkoda mi Ciebie, ale sama widzisz, że gnojek z niego. Zakochał się? Zakochany człowiek nie poniża obiektu swych uczuć.

Gość zakochany facet nigdy tak
o dziewczynie nie napisze !!! załapalaś ??? ten facet to totalne zero i cham i ty kobieto chcialabys takiemu burakowi po tym co o tobie napisal dawac jakąś szanse ?? godności nie masz ?? szacunku do siebie nie masz ?? jak czytam co autorka pisze to już mnie nie dziwi , ze są takie kobiety które są z chamami, którzy je poniżają , a potem tluką po gebie, bo najwyrazniej to lubią

Ok, ale gdybym chciala chociaz pogadac o tejs yt to bym sie lepiej poczula ale on powiedzial ze nigdy nie odbierze ode mnie tel, co by o mnie pomyslal>? ze jestem glupia a moze by mnie docenil?

Gość taki jeden facet 28
ciesz sie ,ze tak się stało ...chciała byś być z takim plotkarzem ,a dodatkowo to jego zachowanie jest niezwykle dziecinne bo jak juz tak sie stalo to mółg zachować się jak facet i nie robić jakiś fochów ...a on nie dość ,zę narozrabiał to jeszcze uciekł ..i co teraz ? może ty masz go jeszcze przepraszać ?

WIEM< MACIE RACJE> Ale ja jestem taka glupia ze chcialabym dac temu jeszcze szanse, powiedzcie mi czemu on nawet nie napisze glupiego smsa?

Gość taki jeden facet 28
z reszta o jakim facecie ja mowie ..facet nie bezdie pisał do nikogo takich wiadomosci ..eh

Gość KCN
...kazdy ruch z Twojej strony, to ruch w kierunku wzgardy (ktora w sumie juz jest), daj spokoj i jesli Ci zalezy daj czas losowi, ale pod zadnym pozorem nie badz pierwsza....bo inaczej przekreslisz ten zwiazek i tak w sumie z waptliwej jakosci facetem...30 lat nie pojete i zwierzanie sie kumplowi, tragedia...brak dojrzalosci na max, zostaw go niech walczy moze sie nauczy w ten sposob szacunku, a jak kocha to walczyl bedzie ...powodzenia

Gość taki jeden facet 28
ja bym nie dał szansy gdyby laska z która sie spotykam obrabiała mi dupę ..po chuj mi taka kobieta ..nigdy bym takiej nie zaufał

jaka durna baba :o ­ facet chciał jedynie niezobowiązująco pobzykać, bo wie, żeś stara, zdesperowana, męża szukasz i dasz każdemu. no i dałaś. ­ a że taki seks nazywa kiepskim to się nie dziwię. dziwię się, że trzydziestoletni facet zajmował się takim pseudoseksem z babką w tym wieku. ale pewnie był nieatrakcyjny i młódki na niego nie leciały.

NO pewnie racja!!! Ale on mi juz zapowiedzial ze nigdy sie do mnie juz nie odezwie... A wiem, ze cos do mnie czuje bo mowil mi to oraz temu kumplowi, czy wg Was w koncu peknie?

Gość fgds
nie pęknie... dziewczyno... ogarnij się : jesteś zakochana ok wiem ciężko będzie... ale skoro facet wypisywal o tobie takie rzeczy i tak łatwo to zakończył to mniej troche szacunku do siebie.... zacznij nowe życie. nie warto marnować czasu na takiego faceta