Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JESTEM na dnie:(

PRZECZYTAJCIE BLAGAM!

Polecane posty

Gość autorko ja cie rozumiem
osz kuuuuurrrrrrr........:-O wiem ze on COS do mnie czuje....ja pierrrrrrrr.........jestes durna :-O🖐️

Wiesz co, chyba jesteś głupia. :) O czym Ty chcesz z nim gadać? Chcesz przeprosin? Oczywiście powinien powiedzieć, że wcale tak nie myśli, to był zgryw przed kumplami. I Ty będziesz z tego cała szczęśliwa. Dziewczyno, on ma Ciebie za nic, lekceważy i obraża Twoją rodzinę. Nie mógł tego zrobić bardziej dosadnie. Czy Ty też masz siebie za nic?

Gość taki jeden facet 28
proste zagranie pseudomanipulacja na słabe ,zdesperowane gesi // jak ty się teraz jeszcze pierwsza do niego odezwiesz to koleś będzie się śmiał dupą z ciebie

Gość zakochany facet nigdy tak
no nie .... wymieklam kobieto trza odpuscic bo do tej tepej strzaly nic nie dotrze

"A wiem, ze cos do mnie czuje" ­ ty nie jesteś na dnie ty jesteś poniżej dna :o

JESTEM na dnie:( WIEM< MACIE RACJE> Ale ja jestem taka glupia ze chcialabym dac temu jeszcze szanse, powiedzcie mi czemu on nawet nie napisze glupiego smsa? I Nosz...kuźwa! Facet nic nie chce to i nie pisze a ta na siłę będzie go USZCZĘŚLIWIAĆ i włazić mu do wyra:( 15-latkę można jeszcze zrozumieć bo młode toto ale kobieta 30 letnia? Ja wysiadam,głupie to prowo:(:(

w miarę normalna osoba nawet by nie splunęła w stronę takiego jegomościa... widać autorka ma +10000 do desperacji.

Gość autorko ja cie rozumiem
on cos do ciebie czuje a to cos to pogarda. nic wiecej. ty chcesz faceta co innym opowida ze spuszcza sie Tobie na plecy:-Oi ze ma tego dosc :-O o matko :-O🖐️

Autorko nie płacz, że coś się skończyło, lecz ciesz się że Ci się to przytrafiło. Są tacy ludzie, którzy nigdy nie dorosną do życia dorosłego, a wręcz przeciwnie do końca pozostaną dziećmi uważając iż im się wszystko należy.Dlaczego nawet o was nie zawalczył ? Myślę, że byłaś tylko dla niego czasoumilaczem 🖐️. Cóż Twój partner okazał się manipulantem i nikim wartym człowiekiem. Sam siebie zdemaskował przed Tobą i to powinno Ci wystarczyć, że ukazał swe prawdziwe drugie oblicze. 🖐️

Gość mój mąż
wiesz co,zniosłabym wszystko ale nie to,że koledze piszę,że kończy ci na plecach i ma tego dość!facet jest szują!szują!mój mąż nigdy nie rozmawia o takich szczegółach z kolegami.

Gość autorko nie rozumiem Cie ani
trochę:O facet obrabia Ci dupę, wysyła to omyłkowo do Ciebie i jeszcze Ci grozi, że jak przeczytasz to będzie koniec?:D:D:D nie pomyślał, że to nie on w tej sytuacji decyduje czy jest koniec tylko Ty - osoba, która przeczytała o sobie takie straszne rzeczy i to jedynie TY masz teraz prawo decydować czy po przeczytaniu tego wybaczasz mu czy nie, a tymczasem dupek jeszcze odwrócił sytuacje, że to on jest panem i on decyduje, że przeczytasz=rzucam Cię:o no debil totalny, bezmózg jakich mało:D a Ty głupia czekasz na przeprosiny? a za co ma Cię przepraszać, napisał tak bo tak uważa to co chcesz usłyszeć, że jednak to były sciema? skoro tak myśli o Tobie to nie zależało mu a skoro nie zależało to po chuj ma zawalczyć o Ciebie? czemu tego wymagasz? Przecież to co przeczytałaś przekłada się na to jaka wg niego jesteś więc.....????? skoro na kimś mu nie zależy to przecież nie będzie o tego kogoś walczył, prawda?:O

Gość tego sie nie da czytac
bo ty jestes gorzej glupia niz ustawa przewiduje, jakby mnie tak facet ponizyl, i jesczze szantazowal, ze jak przezytam wiadm na fb to miedzy nami koniec, to bym go zniszczyla. a Ty sie jesczze przed nim plaszczysz...... LITOSCI! ;]

Tak przezywam to, wiem, ze on tez to przezywa, jestem tego pewna, tylko dlaczego nie moze sie do mnie odezwac?

Gość to jeszcze nic .........
ty chcesz jeszcze żeby taki śmiec sie do ciebie odezwal ??? ty honoru nie masz kobieto ??? chcesz rozmawiac z facetem, który takie rzeczy o tobie wypisuje ?? no ja pierdole rece czlowiekowi opadaja jak sie czyta coś takiego ..

Gość to jeszcze nic .........
n jasne, ze przeżywa ale nie wmawiaj sobie, ze przeżywa rozstanie z tobą tylko przeżywa to, że taką wpadke zaliczyl i wyslal tobie to co powinno isc do kumpla to dokladnie tak samo jakby kolezanka uslyszala , że jej dupsko obrabiasz do innej , przeżywasz, że glupio wpadlaś ,a nie to , ze stracilaś koleżanke /bo skoro jej dupe obrabialaś to i tak nią nie byla /

Gość to musi byc prowo
@JESTEM na dnie To musi byc dobre prowo :D nie wierze ze mozna byc taka imbecylka , nie i tyle :P

Gość audrey1991
hej wam wszystkim;p kiedys mialam podobnie, widze ze ciagla zadajesz jedno pytanie dlaczego sie nie odezwie dlaczego i ze dlaczego bo mowil ze sie zakochal to ci odpowiem: NIE ODEZWIE SIE BO MA TO W DUPIE MOWIL ZE SIE ZAKOCHUJE klamał mowil to co chcialas uslyszec a czy przezywa jesli przezywa do jutra mu przejdzie. OBRAZIL CIE WEZ MIEJ SZACUNEK DO SIEBIE JA MAM 21 LAT A JAKOS BYM TAK NIE POTRAFILA

Wiem, ze mecze, ale mam teraz inne pytanie, on od wczoraj wieczorem blaga, przeprasza prosi o szanse, jak reagowac?

Gość bambaryla147
Wyslij mu SMSa, ze niestety nie masz dla niego czasu, bo musisz myc samochod, okna itp....No i musisz isc do lekarza, bo ci na plecach jakas starszna wysypka wyskoczyla.

Gość bambaryla147
Wyslij mu SMSa, ze niestety nie masz dla niego czasu, bo musisz myc samochod, okna itp....No i musisz isc do lekarza, bo ci na plecach jakas starszna wysypka wyskoczyla.

pytam powaznie?

Gość bambaryla147
I ja odpowiadam powaznie! Jesli facet ma o tobie takie, a nie inne zdanie, dupe ci obrabia (i to pewnie nie pierwszy raz i nie do tego jednego kolegi) to nad czym sie tu zastanawiac? Facet ktory jest zakochany nigdy by takich rzeczy o swojej ukochonej nie pomyslal, a co dopiero mowil!

Ale on teraz pisze kumplom ze nie moze tego przezyc, ze jest idiota, ze zaluje, sama widzialam, co im pisal.

Gość bambaryla147
Dobry bajer nie jest zly.... no przeciez ci nie powie, no wez tuy brudasie, wiesniaro, daj sie jeszcze pare przeleciec, bo raczej mialby na to male szanse, a jak ci oczy zamydli, to wie, ze ty glupia i sie dasz na to nabrac. A jak juz mu dasz doopy, to napisze do mupli, jaka ty glupia i naiwna...

Smiac mi sie chce z tego co piszesz, kurde ludzie w jakich czasach Wy zyjecie, dawac dupe? To kobiety daja dupy tylko? Nie maja z tego zadnej satysfakcji? Skad wiesz ze ja nie chce zeby on sie ze mna kochal>? Moze mi tez tylko o to chodzi??? Kurde jak mozna msylec ze baba to tylko biedna wykorzystana...

Gość bambaryla147
Tu chodzi o szacunek do samej siebie, chcesz to idz i mu daj i nie marudz tutaj. Lubisz byc mieszana z blotem, twoja sprawa. Jesli szukasz takeigo ukladu, to twoja sprawa, ale nie pisz potem, ze ci tak przykro itp....

Gość pitulinka
Niestety poprzednicy maja racje. To niebezpieczny facet, ktory do ciebie nic nie czuje, a z twoich postow wynika, ze sie zaangazowalas i bardzo to przezywsz. Daj sobie spokoj poki nie jest zapozno.

Rozumiem co piszesz ale przestan mi pisac ze chodzi tylko o seks, ze jemu chodzi tylko o seks. Wiesz w wjakim swiecie zyjemy i nie trzeba szukac daleko, panna na seks zawsze sie znajdzie, dlaczego nie wypowiesz sie na temat o tym co ja pisze, o tym ze on pisze teraz kumplowi, ze cierpi i ze zaluje? wiem bo czytalam

Gość herohjierou
tez sie spotykalam przez 2 miechy ostatnio z jednym, tez nie wyszlo z jego winy i wiesz co? mam to w doopie:D:D nie ten, to nastepny. olej to dziewczyno zajmij sie soba, porob cos fajnego, spotykaj sie z facetami i wal jakiegos frajera.

Gość bambaryla147
Ale jesli cie interesuje relacja z TAKIM facetem, to rob co chcesz. Tylko po co tu zakladalas watek?