Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anja :)

Dobrze kryjący podkład.

Polecane posty

Hej dziewczyny , szukam dobrze kryjacego podkładu , by nie tworzył maski i wyglądał naturalnie :) dużo podkładów już używałam ale może polecicie mi coś czego jeszcze nie miałam , podkreślam mam drobne niedoskonałości , a nie lubię nakładac nie wiadomo ile na siebie.. proszę o pomoc! :)

Gość jamototu.
REVLON rewelacja, ja mam zawsze buraka na gębie, wystarczy troche potańczyc i "morda jak pozeca" tak babcia zawsze o mnie mówiła.... REVLON ktyje, nie robi maski i jest bardzo trwały :) POLECAM

Gość davsonxx
Ja też potrzebuje dobrego podkładu mam już co prawda nie wielkie limo po wypadku motocyklowym, ale krew na połowie oka, utrzymuje się w tej samej ilości od 9 dni!

Gość Polilitanana
Estee Lauder Doubel Wear niesamowicie trwały i super kryjący, przerabiałam już wiele ale ten jest najlepszy.

Sprawdzę , dziękuje.Czasami jest taki problem , że nie ma ich w rossmanie lub w innych drogeriach do których mam wejście.Więc możecie tez napisać , gdzie je kupiłyście , ewentualnie zamówiłyście. :)

Gość jamototu.
REVLON chyba tylko w daglasie, tam zawsze kupuje

Gość tralalalak
Revlon jest dobry to fakt, kryje idealnie, ale mnie bardzo zniszczyl cere, mialam po nim mase pryszczy :O Teraz używam Maybelline Affinitone i jestem zadowolona, tez dobrze kryje

Gość Mario Bolucci
Douglas, ale tez moze w innej niemarkowej perfumerii.

używałam maybelline affinitone , na początku był dobry dla mnie , ale potem już mi się nie podobał , skóra się chyba przyczwyczaiła , dłuzszy czas go uzywałam. Każdy ma inną cere, i inaczej reaguje.

Dziś idę do galerii , więc skuszę na ten podkład Revlon , mam nadzieje że się nie zawiodę , czytałam opinie , i większość jest pozytywnych ! :)

idź do douglasa i poproś o próbke Revlonu i babka powinna Tobie dobrać odpwiedni odcień. Ja tak zrobiłam jakiś czas temu, dobrala mi super, dostalam pojemniczek podkładu a kupiłam na Marywilskiej POŁOWE taniej:) 35 zł :) jestem MEGA MEGA zadowolona, a mam ogromny problem z trądzikiem!

ooo dobry pomysł , nie będę odrazu kupować tylko sprawdze sobie czy będzie mi odpowiadać , ja miałam przerwe w a tabletkach anty i teraz powyskakiwało znowu , ale biorę juz 6 tabletke więc będzie dobrze zaniedługo.KIlka lat temu tez miałam problem z trądzikiem straszny , i dzięki tabletką wyleczyłam go dośc dużo.Brałam też tabletki ze wzgledu na antykoncepcje , ale wiadomo na każdego inaczej wszystko działa. :)

Nie które osoby , które wydaję mi się nie mają problemów z cerą , najlepiej powiedzą "do dermatologa trzeba isć a nie maskować" - gucio prawda , wszystko tkwi wewnatrz nas , kremy owszem jakies moga pomóc , ale ile ja to maści i róznych rzeczy spróbowałam efekt 7-dnowy potem znowu to samo.A ile pieniędzy się na to traciło ;/ to już bym miała 3 szafy ciuchów.

Anja, ja już nawet nie komentuje swojej twarzy, mam 22 lata a czuje się jakbym wchodziła w wiek dojrzewania - 13, 14 lat... do dermatologa zapisze sie teraz w innym miescie, bo w swoim przetestowalam chyba juz wszystko, zastanawiam sie teraz nad kosmetyczką i jakims oczyszczaniem bo nigdy nie bylam.. a z tymi probkami to ja czasem zagladam do apteki i prosze farmaceutkę zeby mi pomogła moze dała coś na spróbowanie bo mam tez twarz alergiczną i nie wszystko toleruje:)

Gość kokoszkaxxxd
polecam DERMACOL. jest bardzo gesty, wiec bierze sie jego kropelke i miesza z innym podkladem i kremem. ukryje wszysttko :P do kupienia w necie (ok. 20 zl), tubka starcza na ponad rok. ale zastrzegam- trzea go mieszac z czyms innym, bo samego sie nie uzywa, jest za tlusty i robi maske. kryje wszystko bo ma 40 % pigmentu. do kupienia w necie, lub w malyc lokalnych sklepikach :D

.:.Paula.:. , a próbowałaś tabletek anty ? Chodzi mi odnośnie trądziku ?

Anja biorę od dłuższego czasu, ale one w żaden sposób nie wpłynęły na moją cere, ani negaytywnie ani nie polepszyły. Chciałabym się wybrać do endokrynologa ale kolejki podobną są na dwa lata w przód. biorę Naraya.

Gość dwie łapki łatki dwie
Też jestem wierna Revlonowi. Kupuję go w drogeriach. Często trafiam na promocję. Ostatnio 3 razy z rzędu udało mi się go dostać za 40 zł :) Nie zauważyłam żeby w jakikolwiek negatywny sposób wpływał na cerę.

na pewno są wcześniejsze terminy , nie zawsze trzeba słuchać to co ktoś powie :) przecież nie ma jednego lekarza na cały świat :D

Gość mikmik99
Przy mojej trądzikowej skórze najlepiej sprawdzają się kosmetyki mineralne. Od 5 miesięcy używam podkładu kryjącego z eshopannabelle. Ładnie można stopniować krycie i dodatkowo podkład utrzymuje się przez cały dzień. https://www.eshopannabelle.com/pl/11-podklady-kryjace