Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziwny śluz

Dziwny śluz

Polecane posty

Gość Dziwny śluz

Jest biały, gęsty i ciągnący się. Jest go dużo, zdecydowanie za dużo. Jestem na antykoncepcji, więc nie mam zadnych owulacji. I nie mam tez mozliwości pójść do lekarza. Ktoś wie, co to oznacza?

Gość Dziwny śluz
Pomoze ktoś mądry?

Gość misiaczek24
Czy odczuwasz jakieś pieczenie, swędzenie?? Może złapałaś jakąś infekcje, przy antykoncepcji się to zdarza. Możesz zrobić sobie kurację probiotykiem invag przez 7 dni, zakładasz go dopochwowo na noc. Kolonizuje on pochwę bakteriami kwasu mlekowego a przy antykoncepcji mogło dojść do zaburzenia równowagi w Twoim organizmie.

Gość Betty Q
Niestety stosują antykoncepcję jestes bardziej narażona na infekcje intymne. Na podstawie tego co napisałas trudno jest stwierdzic czy to juz infekcja. Tez sugerowałabym na razie kurację probiotykiem, najlepiej dopochwowym (lactovaginal, czy wspomniany invag), jeżel sie nie poprawi lub co gorsza pogorszy wtedy wizyta u ginekologa bedzie konieczna.

Gość lady bronka
przy upławach pomaga lactovaginal, najlepiej stosować go na noc przez kilka dni. jeśli pojawią się kolejne dolegliwości trzeba będzie pójść do ginekologa.

Gość Dziwny śluz
Czasem może delikatne swedzenie, ale nie wiem czy nie jest to wymysl mojej wyobraźni. Ogólnie wydaje sie być wszystko ok, tylko ten śluz w nadmiarze. Wygląda jak mleczko do ciała.