Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alusianmaa

Do kobiet w ciąży Idziecie w tym roku na sylwestra?

Polecane posty

Gość alusianmaa

Czy wolicie zostać w domu?

Gość alusianmaa
poradzcie bo nie wiem co robić w tym roku

Gość makalakaka
ja w sylwestra bede miesiąc przed rozwiązaniem i zostajemy z mężem w domu :) na spokojnie, moze wyskoczymy w góry na rynek przed północą jak nie bedzie mocno zimno ( mamy w góry 50 km) , później do domku i spać :)

Ja nigdy nigdzie nie chodziłam na Sylwestra, zazwyczaj spędzamy go w domu z moimi rodzicami. Raz byłam u męża w rodzinnej miejscowości, ale też w sumie w domu siedzieliśmy. Robimy sobie bufet na ciepło i na zimno a potem zasiadamy przed tv :D:D Ale w sumie lubię to bo nie jestem typem który lubi się po nocy szwędać po mieście.

Gość giraffffa
Nie ide. Ja ogolnie nie ciepie sylwestra i innych imprez,ktore sie odbywaja na komende -bo jest ten a ten dzien i trzeba obic to i to. Ostatnio gdzies wyszlam w sylwestra jakies 8lat temu i na razie mnie nie ciagnie

Gość my tez nie jestesmy typem
Imprezowiczow,ale w tamtym roku zostalismy sobie w domu, maz jeszcze 1 stycznia mial dyzur w pracy wiec musial wstac przed 5. Ale w tym roku bede na poczatku 8 msc to mimo wszystko sie gdzies przejdziemy. Przynajmniej spotkamy sie ze znajomymi. Bo za rok juz z dzieckiem spedzimy ten dzien :)

Gość Zamiast
Ja byłam w ciąży w zeszłym roku końcówka 4 miesiąca. Ale w sumie żałowałam trochę bo się nie wyszalałam, wiadomo nic nie wypijesz nawet lampki szampana:P ale trochę potańczyliśmy z mężem pogadaliśmy ze znajomymi ( to był bal na takiej sali wynajętej) i po północy zwinęliśmy się do domu. Była tez inna babka z brzuszkiem.

Gość Ja będąc w ciąży
poszłam na sylwestra.Bo kuzyna.Impreza była fajna.Nie żałuję.Urodziłam 10 dni później czyli byłam na samej końcówce.

Ja chyba zostanę z mężem w domu - to bedzie początek 8 miesiąca, ew. pójde na jakies spokojne spotkanie ze znajomymi - bez szaleństw :)

Nie lubię sylwestra, nie wiem dlaczego ludzi tak cieszy nadchodzący nowy rok, więc w tym roku (będąc w grudniu w 5. m-cu ciązy) z przyjemnością zostanę z mężem w domu albo wpadniemy na kolację do rodziców.

Ja idę z grupą przyjaciół na bal sylwestrowy do lokalu. Postanowilismy pierwszy raz nie siedzieć w domu:) Myślę,że będzie dobra zabawa. Lokal piekny i wydaje się miec dobry program na całą imprezę. Znaleźliśmy go tutaj: http://www.gdziewesele.pl/Artykuly/Idealne-miejsca-na-Andrzejki-oraz-Sylwester-najlepsze-oferty-na-zabawy-andrzejkowe-oraz-bale-sylwestrowe.html