Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamkochankaaa

To nie tak , że jak się ma kochanka/kochanke to nie zależy nam na mężu/żonie

Polecane posty

Gość mamkochankaaa

Opowiem wam jak to było ze mną ... Mam męza od 4 lat , syna 3 letniego , nigdy nawet nie popatrzyłam na innego faceta , jak mnie jakis zaczepił na ulicy to nie raz nawet wulgaryzmy poleciały , żeby spadał ... byłam wiernna i oddana mezowi i synowi w 100 % a każda kochankę lub kochanka bym ukamieniowałam do czasu ... Jechaliśmy na nudny weekend z rodzicami , wogole nie miałam ochoty na to , latałam od rana pakowałam auto , w jednej rece rozgrymaszony wyrywajacy sie synek w drogiej niosę cięzki akumlator do lódki , wkurwiona na max , patrze idzie dwoch facetow do nas pod dom , jacyś interesanci do mojego ojca , tata mowi "idź ich spław " to ide , wkurzona , podchodzą do mnie i jeden pyta o cos tam , ale ja zaniemowiłam , popatrzyłam na drogiego - on na mnie i jep ... miłość !! poczułam jak w moim sercu wypełnaia sie pustka , której nie byłam świadoma ... Cały weekend byłam zła , że to nie możliwe , że mam meża , kocham go i że nie mogłam tak od jednego spojrzenia pokochać innego .... Widywałam go przez nastepne 2 miesiące praktycznie codziennie , załatwiał jakieś interesy u mojego ojca ... nogi mi się uginały w kolanach -dosłownie jak sie do mnie uśmiechała ,nigdy wczesniej nikt tak na mnie nie patrzył to było pewne zakochałam sie ... NIe zamieniliśmy ze soba wiecej ani jednego słowa , ale jak sie widzieliśmy to wiedziałam , że on mysli tak jak ja czułam chemię , nie radziłam sobie z tym w koncu interesy sie skonczyły ... nie wiedziałam nic o nim , szukałam rozpaczliwie jakiegos kontaktu z nim - znalazłam - napisałam e-mail i okazało się , że on czuje to co ja ! Stało się miałam kochanka ... choć nadal mąż był dla mnie ważny , nadal jest , mimo iż kocham innego nie potrafie skrzywdzić męża i zostawić go ... I teraz moje pytanie . Naprawde jestem złą kobieta ? Tylko dla tego że spotkałam miłość życia mając już rodzine ?

Gość OleOle43
Pytanie zasadnicze w tej kwestii, po czym poznałaś, ze to milosc zycia?

nie jestes zla kobieta , tylko wedlug mnie wielce nierozsadna . Bardzoooo nierozsadna .

Tłumaczysz zdradę używając ładnych słówek- miłość życia, spojrzenia w oczęta, porywy serca... Krótko i konkretnie- zdradzasz męża. Tłumaczysz to sobie bardzo ładnie, żeby hmmm.. lepiej się poczuć, usprawiedliwić?

Gość gosiaczku
jest to zdrada -fakt ale ja Ciebie rozumiem, bo sama juz nie wierze w monogamie, choc nigdy nie mialam meza i kochanka w tym samym czasie

Gość mamkochankaaa
Poprostu to wiem , że to miłość życia , jestem gotowa oddać za niego życie bez zastanowienia ... Zerwaliśmy kontakt na poł roku płakaliśmy jak niemowleta przy tym ... jednak nie dało rady znów sie spotykamy i nie chodzi o sex w tych spotkaniach , bo jest naprawde sporadyczny , chodzi o bycie razem chć przez chwile

Gość mamkochankaaa
Do Eleene dlaczego jestem nierozsądna ?

Gość a takie tam
Piczka przejęła kontrolę nad tobą

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa23
NIe przezywaj tak tego , znając facetow nie waidomo czy maz tez nie mial kochanek jakis

"popatrzyłam na drogiego - on na mnie i jep ... miłość !! poczułam jak w moim sercu wypełnaia sie pustka " ­ hahaha :D ­ tak trudno przyznać, że jednak zależało ci na wypełnieniu pustki w cipie, a nie w sercu :D

Gość a takie tam
Tia i bije ją regularnie, poniża i znęca się psychicznie nad nią i nad dzieckiem.

bo za moment posypie Ci sie rodzina.Wystarczy, ze maz sie dowie , ze zdradzasz.Zostaniesz sama z dzieckiem. To co zbudowalas do tej pory pojdzie w niwecz .Gdyby Ci nie zalezalo na mezu , to jeszcze bym zrozumiala a tak? Nie nazywalabym miloscia kochankowania.To nijak ma sie do rzeczywistego zycia. Widocznie je stes bardzo egooistyczna osoba , skoro na szali malzenstwa stawiasz jakies zauroczenie . Ani to rozsadne , ani madre ,ani bezpieczne dla Ciebie.

Gość mamkochankaaa
z mężem miałam świetny sex , zaspokajał moje potrzeby w 100 %

Gość a takie tam
Noto po cholere ci kochanek?

Gość mamkochankaaa
Myślę jednak , że to miłość od 2 lat czuję to samo do niego co w pierwszy dzień

Gość raiders
Durna ciposza!!! Teraz masa facetów jest na kursach uwodzenia uczona jak patrzyć na kobiety aby wzbudzić ich zainteresowanie, a potem sobie łażą po świecie i roochają niedoruchane tępe żonki. A ty chyba masz w życiu za dobrze. Pomyśl, że możesz wszystko stracić i zostaniesz sama .. Warto?

Gość mamkochankaaa
Bo go kocham , poprostu

Gość mamkochankaaa
Lubie pić sperme!! Tato, mąż, brat i wujek już mi nie wystarczają

Gość a takie tam
Nudzi się jej to sobie szuka przygód. Mam kumpla, bardzo zarobiony gość, żona sobie tylko dorabia jak ma ochotę. No i z tej nudy zaczęła się puszczać. Tu chyba ten sam scenariusz

Gość zasady oj zasady
A co byś czula, jakby się właśnie okazało, że mąż też ma kochankę, że też się zakochał?

Gość mamkochankaaa
Chyba nie czytaliście dokładnie co pisałam na początku ..... Nie robie tego z nudy mam mase zajęć do tego bardzo wymagające dziecko .... Kochanka zostawiłam , ale codziennie chodziłam zapłakana , przybita , teskniłam nie byłam w stanie zapoomnieć

Gość raiders
Jak kobieta jest PUSTAKIEM i nie ma żadnych własnych ZAINTERESOWAŃ to się puszcza na lewo i prawo z nudów. Wartościowe kobiety się nie puszczają, bo nie mają na to CZASU!

Gość mamkochankaaa
do zasady oj zasady - to by rozwiązało moje problemy , bo wiedziała bym , że mnie nie kocha i ze go nie skrzywdze odchodząć

Gość mamkochankaaa
Mój kochanek miał dużego psiurasa

Gość mamkochankaaa
proszę sie nie podszywać ... podszywie jesli chodzi o penisa kochanka to ma małego i jest kiepski w te klocki , maz jest swietny i ma dozego ! Ale serce nie sługa ... okropne uczucie gdyby nie dziecko juz dawno bym ze sobą skończyła

Gość zasady oj zasady
Ale dlaczego od razu, że Cie nie kocha? Przecież sama piszesz, że kochasz i męża i jesteś zakochana w kochanku. Po prostu miałby taką małą odskocznię jak Ty. Nie miałabyś nic przeciwko prawda?

Za to teraz męża nie krzywdzisz, bo żyje w błogiej nieświadomości kogo ma u boku. I myślę, ze nie skrzywdzisz go odchodząc- wystarczy, że pozna powód odejścia i sam spakuje Ci walizki. Marnujesz sobie i przede wszystkim jemu czas- wiesz i to nie jest troska o niego: bo może miałby szanse na ułożenie sobie życia z kimś uczciwym.

Gość mamkochankaaa
Jak mi mąż wsadza to mi ustami wychodzi

Gość raiders
Polly, super świetnie mówisz, ale co z alimentami? Jak sądzisz, jak się poczuje facet, któremu żona z dnia na dzień powie: "mam innego, odchodzę, masz mi płacić alimenty na dzieciaka" ... ???

Gość mamkochankaaa
CXzyli nie zasługuje na szczęście u boku ukochanej osoby , powinnam go zostawić i do końca życia płakać i mieć depresje ?