Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamkochankaaa

To nie tak , że jak się ma kochanka/kochanke to nie zależy nam na mężu/żonie

Polecane posty

Gość szatan65565
zostaw męża i dziecko i kieruj się sercem idź w cug z nową miłością twego życia, ZRÓB TO Szatan

raiders: Przecież to też jego dziecko- i uczciwsze chyba byłoby płacenie alimentów na swoje dziecko niż jakaś, nie wiem jak to nazwać, dziwne i złudne udawanie rodziny. Dziecko też wiecznie małe nie będzie- zacznie mieć swoje życie i co facetowi zostanie? Wtedy będzie dobry moment na kopnięcie go w d..? I Autorko przestań rozżalać się nad swoimi rozlewanymi łzami, bo akurat w tej sytuacji to nie Ty jesteś ofiarą.

Gość Mama Madzi
A masz w domu jakiś drewniany próg?

Gość mamkochankaaa
a jeszcze taki szczegól , moj mąz jest pijakiem , nie daje kasy na dziecko moj ojciec płaci rachunki , kupuje ubrania itd .. jak sie maz opije to jest agresywny , kiedys połamał mi żebra , jeszcze jak nie było kochanka ... dzieckiem wogole sie nie interesuje , czasem nawrzeszczy na niego ... ogolnie jest nic nie wartym człowiekiem , wiec i tak alimentow by nie płacił

Gość Moze i baranica
Zauroczylas sie i tyle.Jak Ci tak wygodnie to zdradzaj meza ale nie mysl sobie ze nie rozwalisz rodziny,bo to juz wlasnie zrobilas.Swoim romansem rozwalilas swoja rodzine i skrzywdzilas meza,chociaz on jeszcze o tym nie wiem.Ale to juz sie stalo i go skrzywdzilas a ze maz sie dowie to badzi pewna bo romanse maja to do siebie ze wychodza na jaw po dluszym lub krodszym czasie i to sa fakty. Ja cie nie oceniam,jestes dorosla ale nie dojrzala.Zauroczylas sie i mylisz to z miloscia a milosc to nie jest patrzenie sobie w oczy tylko zycie razem i zmaganie sie z przeciwnosciami losu,razem.To co cie laczy z kochankiem to przelotna chwila i zwykle zauroczenie i bardzo mozliwe ze bedziesz bardzo zalowac tej chwili slabosci gdy maz sie dowie i bedzie chcial odejsc a ty dopiero wtedy poczujesz kogo kochasz i co tracisz.

Gość raiders
Polly, ty jesteś jakąś feministką, że masz takie nieodpowiedzialne podejście do życia?

Gość mamkochankaaa
Tak na prawdę mój mąż nie jest ojcem mojego dziecka. Mój mąż jest gejem, a dziecko zrobił mi jego tata.

Gość Moze i baranica
Mamkochanka,teraz kompletnie Cie nie rozumiem.Piszesz ze maz to pijak i Cie bije a Ty nie chcesz go skrzywdzic?Jestes kompletnie niepoukladana jakas.Sama sobie przeczysz we wszystkim co piszesz.Maz kat cie krzywdzi,lecz ty go nie chcesz skrzywdzic.Milosc z kochankiem od pierwszego wejrzenia,lecz dalej twierdzisz ze zalezy ci na mezu kacie(patrz tyttul topiku).Cos z toba jest nie tak,dziewczyno.

Gość Moze i baranica
Ide stad bo tu same podszywy:-(.

Gość mamkochankaaa
jem kupę

Gość normalniutka1234
Stało sie zakochałas sie .Nie przejmuj sie negatywami , które wypowiadają ludzie pod Twoim adresem.Sytuacja troche cięzka bo macie dziecko.Ja myśle ze jesli to prawdziwa miłość-to ona zwycięży. Czasem w życiu wychodzi inaczej niz nam sie wydaje.Napisz cos wiecej o Twoich relacjach z męzem .

raiders: Jaką feministką? :) A co w tym nieodpowiedzialnego? Nie zmusisz nikogo, żeby na siłę tworzył rodzinę.

Gość mamkochankaaa
Mąż nigdy nie lubił anala a ja przecież mam całą kolekcję straponów i co i mają się kurzyć ? a ten mój nowy jest czuły i oddany nie ucieka jak go przysztancuje mocniej, to musi być miłość...

Gość normalniutka1234
Autorka sama musi podjąc kroki i mam nadzieje ze sie jeszcze odezwie na forum.

Gość mamkochankaaa
tak lekko z liścia, tak poczułam ale nogi mam jak z waty jak o nim myślę, no i te motyle w brzuchu....

Gość pieprzysz jak polamana
Jaka milosc? Podam ci przyklad z mojej rodziny. szwagier zdradzil siostre po 18 latach malzenstwa-poznal MILOSC :P siostra kazala mu sie wynosic z domu, on wiecv wynajal mieszkanie. kochanica sprowadzila sie do niego ze swoimi dziecmi (szwagier swoich ma 3) i po 3 DNIACH MILOSC PRYSLA, bo zaczelo sie wspolne zycie z kochanka i jej dziecmi. On najchetniej by chcial, zeby moja siostra zniknela raz na zawsze, by zniknely dzieci kochanki, bo on KOCHA tylko kochanke i swoje dzieci.

Gość mamkochankaaa
zruchał mnie w lesie aż mi krew z odbytu poleciała

Gość mamkochankaaa
Czemu mi wmawiacie ,że to nie jest miłość , przecież ja wiem co czuje ? A męza nie zostawiam , bo wiem , że to słaby człowiek w dodatku z nałogiem , poprostu sie o niego martwię że bezemnie upadnie na dno , a w końcu to ojciec mojego dziecka

Gdy kochanka zaczela robic sobie do niego prawa, rozporzadzac jego czasem (np. miala sapy, ze ona dzwiga zakupy a on przeciez ma auto i powinien jechac-jednym slowem o glupstwa zaczela sie klocic), to szwagier z podkulonym ogonem w podskokach chcial wracac do siostry ! stwierdzil, ze go to przerasta, ze wkurzaja go jej dzieciaki. Kochanka wyniosla sie od niego i teraz znow sie spotykaja bez zobowiazan i wspolnych planow-na pukanie i MILOSC znow kwitnie :P

Gość najkaa
Mam narzeczonego mieszkam z nim od 4 lat. Jest zawodowym wojskowym czesto go nie ma w domu. Różnie się układa ale jestesmy szczęsliwi. Choć nie raz zostawałam sama na całą dobę. Nigdy nie myslałam ,żeby wypełniać jakąś pustkę. Wczoraj wracając z pracy zagadał do mnie przystojny mężczyzna w autobusie, rozmawialiśmy o życiu o sprawach błachych i ważnych. Poczułam dziwną "chemie" po wyjściu z busa, okazało sie ,że mieszka kilka ulic dalej. Chciał numer jednak odparłam bez zastanowienia ,że mam rozładowany tel nie pamietam numeru na pamieć ( sciema) chciał odprowadzic do domu ...... stwierdziłam ,że nie bo idę jeszcze do drogerii pożegnaliśmy się 3maj sie 3maj się .... Miło było porozmawiać ale nie chciałabym się wplątywać w żadne romanse. Wiesz dlaczego bo kocham swojego narzeczonego bo znam go od 4 lat bo chce z nim budować przyszłośc i nie potrafiłabym go zdradzić. Nie potepiam Twojego zachowania ani go nie pochwalam próbuję tylko uświadomić niektórym tutaj obecnym ,że takie sytuacje się zdarzają i nie można tak o bezpodstawnie potępiać ludzi gdyż kazdy jest kowalem swojego losu i ma byc może inne priorytety i ma do tego PEŁNE PRAWO.

Ta jasne, po prostu u męża masz wszystko ustawione. Kasa jest, wrócić masz gdzie w razie czego, o niczym się nie dowie.

Gość czy Ty rozumiesz, że to jest
"miłość Twojego życia", bo jest właśnie KOCHANKIEM? gdybyś zamieszkała z nim i dwa lata trwałaby sielanka, a po tych 2 latach przyszłaby proza życia jak teraz z mężem, to znalazłabyś kolejną "miłość życia", bo jesteś typem, który potrzebuje "motyli w brzuchu" czytaj - typem, który nie dojrzał emocjonalnie i mentalnie masz jeszcze 16 lat:O

Jasne, tlumacz sie dalej. To niech kochanek wezmie ciebie i dzieciaka na chate-zobaczymy, jak dlugo ta milosc potrwa :P Meza zostaw, zasadz o alimenty na dziecko a ojcem moze byc i tak mimo, iz z nim nie bedziesz. Pieprzysz jak polamana. Szla macicy cie dopadl, nic wiecej, zwykle zauroczenie, ktore z miloscia nie ma nic wspolnego. Co innego randki, schadzki i pieprzenie sobie bzdur patzrac sobie w oczka i pukanie a co innego mieszkanie razem, problemy pozniejsze (jak to w zyciu).

Rozumiem, ze zauroczenia sie zdarzaja zwlaszcza, kiedy w zwiazku/malzenstwie nie uklada sie dobrze, ale to tylko ZAUROCZENIA a nie MILOSC.

Gość mamkochankaaa
pieprzysz jak polamana - z kad to wiesz z doświadczenia ??

Gość mamkochankaaa
kiedyś byliśmy z mężem w holandii na wakacjach a że ludzie tam wystawiają na ulice bardzo fajne rzeczy, załadowaliśmy różnym towarem całą przyczepę kempingową. Po powrocie do domu znalazłam coś dziwnego taki pas na klamrę z wiszącą parówą, nie wiedziałam co to jest ale sąsiadka wiedziała, tak zaczęła się moja dominująca przygoda ze straponami, mam ich już w kolekcji 76 sztuk. Sęk w tym że mąż wiecznie unika kontaktów, a to go boli głowa... a to inna wymówka, ewidentnie boi się tego rodzaju sexu. Natomiast mój nowy jest wspaniały, idealnie pasywny a ja po kilku godzinach pastwienia się nad nim idealanie zaspokojona... no powiedzcie sami czy to nie miłość ?