Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość olafasolaxx1

rostanie?

Polecane posty

Gość olafasolaxx1

Witam, nie wiem czy pojawiał się już ten wątek, ale zaryzykuję. Więc byliśmy ze sobą ponad 2 lata.. zazwyczaj kłociliśmy się o błahostki, ale nigdy nie rozstawaliśmy się na jakiś okres, często były to tylko groźby, jak możliwe że w każdym związku. Pierwszy raz byłam w takim poważnym długim związku, poznanie rodziny, wspólne weekendy.. On jest typem chłopaka,który jest bardzo spokojny,widać,że mu zależy ale ciężko mu to było okazać, ale ja to czułam. Kocham go.Jakiś czas temu, zmarła mu bliska osoba, dla mnie to też była i jest traumą.Byłam z nim w tych chwilach.Czasami nie potrafiłam zrozumieć dlaczego w takiej chwili on woli być sam.. bo zawsze wydawało mi się że właśnie wtedy taka osoba potrzebuję kogoś bliskiego.Stał się nerwowy, na weekend starał się zatopić w alkoholu,ale na spokojnie.Piszę o tym, bo nigdy nie lubił pić.. czułam jak staję się dla niego obojętna.3 tygodnie temu powiedział,że chce być sam.Nigdy nie był taki jak był wtedy, stanowczy.. czy myślicie,że powrót jest możliwy? przyznam,że pierwsze dni były dla mnie bardzo trudne, pisałam, żeby wiedział,że go kocham i że mi zależy.. żeby nie zapomniał.. dalej jest mi ciężko, ale muszę jakoś przetrwać ten okres.. co radzicie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować