Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katarina282

PRZYSZLY TYRAN?

Polecane posty

Gość Katarina282

Sluchajcie, jestem w zwiazku z hm myslalam ze fajnym facetem, ale ostatnio coraz czesciej ma dziwne zachowania, np w pizzeri pani zapomniala podac nam sosu do pudelka i polglosem powiedzial jebana szmata, ciagle kazdeo obgaduje, gdy mu mowie ze sprzatam to on na to czemu to robisz przeciez twoja mama nie pracuje niech ona sprzata, z wlasna matka nie gada tygodniami, zwraca mi uwage nawet na to ze mam odrosty na paznokciach. Ostatnio mialam powazny wypadek samochodowy, nic mi nie bylo,potem jechalismy na drugi dzien samochodem i jechal szybko wiec powiedzialam szyderczo szybciej (a wiedzial ze sie boje) i co zrobil? Przyspieszyl tak ze przez te 5 sekund jazdy ze strachu umieralam, ledwo zatrzymal sie na skrzyzowaniu. Z moja mama rzoamwia w sposob taki dosc arogancki, obgaduje wszystkie swoje byle, lacznie z tym co z nimi robil w lozku, ktora byla dobra w lozku itd, jestem przerazona, mam racje czy przesadzam? Dodam jeszcze ze kiedys opowiedzial mi jak na impr panna jakas mu zniszczyla okulary wiec ja uderzyl z piesci. Boje sie ze to jest jakis przyszly damski bokser:(

Gość kamil1979jgora
dla kontrastu umów się z ciepłymi kluchami co ci będzie prznosił różę i przepraszał

Gość kamil1979jgora
i nie przekraczał 50 km.h w miescie, na przejściu przepuszczał nie tylko młode laski ale i babcie itp.

Gość kamil1979jgora
wyobraź sobie taką sytuację. Wstajesz rano a twój facet podaje ci do łóżka kawę i budzi lekkim pocałunkiem mówiąc "Dzień dobry kochanie". Ty do niego mówisz "To nie wiesz debilu że wolę kapuczino!!!" a on wtedy na kolana i "przepraszam przepraszam już idę robić kapuczino" Tak że sama widzisz że może ten obecny nie jest taki zły.

Gość to nie cham to zwykły
pospolity frajer któremu wydaje się ze jest pępkiem świata , kopnie cię w zad szybciutko gdy na horyzoncie pojawi się ładniejsza, tak ładniejsza bo taki prostak moze patrzec tylko na urode