Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Noruas

badania zwyczajów Polaków na obczyźnie

Polecane posty

Gość Noruas

Witam, jesteśmy polskimi studentami przebywającymi w Nijmegen w ramach programu erasmus. Nasze bwz (biuro współpracy z zagranicą) poleciło nam wykonywanie ankiet dla polskiego instytutu badawczego. Dotyczy ona zwyczajów Polaków którzy przyjechali do Holandii w celach zarobkowych oraz ich kontaktów z ojczyzną. Szczególnie prosimy o kontakt osoby zainteresowane, które zamieszkują w Nijmegen (z nimi bez problemu będziemy się mogli spotkać osobiści). Ale wszyscy inni też proszeni są o odpowiedź, może jakoś uda mi się coś zorganizować. Jak już wspomniałam jesteśmy studentami, do Holandii przyjechaliśmy niedawno, więc za wszelkie rady jak skontaktować się z większą grupą naszych rodaków byłabym bardzo wdzięczna :-) Mam jeszcze jedno pytanko, czy w Holandii znajdzie się jakaś praca dorywcza dla studentów? Bardzo dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Mój mail to: threerings@vp.pl Dominika

Gość Noruas
Witam, byłam na tym forum, niestety ostatnia aktywność miała tam miejsce 10 miesięcy temu, po za tym ma ona charakter międzynarodowy.

Gość ile kasy macie za jedna
ankiete,leniuchy? poszukacjei jakiegos klubu dla polaczkow tam i szbciej kogos znajdziecie,nizsli tu