Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwaleczne serce

maz wyslal do mnie smsa

Polecane posty

Gość wwaleczne serce

Witam, bardzo was prosze o pomoc. Swiat mi sie zaczyna walic, nie mysle rozsadnie, a to co sie wczoraj wydarzylo bylo dla mnie ciosem nie dosc ze prosto w serce to jeszcze poniizej pasa. Bylam w domu jak codzien, maz byl juz po pracy i po obiedzie. On siedzial przed tv ja w kuchni sprzatalam. Nagle dostalam smsa. Nie zdazylam wytrzec rak recznikiem, a ten juz biegl jak szalony i do mojego telefonu. Od razu ,mnie cos tknelo, ze cos kest nie halo. Zaczelam sie z nim szarpac. Musialam go pogryzc w tym amoku, az w koncu puscil telefon i powiedzial- 'to taki zarcik'... a w smsie bylo napisane: dziekuje za milo spedzony dzien, szkoda, ze przy Tobie czas tak szybko leci. Juz za Toba tesknie i do tego musze sie uzerac z tym paszczurem w domu. (paszcczur to oczywiscie ja).

Gość przymilajcie sobie nawzajem
hahahaa :D

Gość fdfdsf
serio napisał "paszczur"??????? jaki ćwok!!! a tak szczerze-zaniedbałaś się trochę? ja bym gnoja kopneła w zad

Gość fajna...
wspolczuje naprawde ...

Gość wwaleczne serce
Tlumaczyl sie przez chwile glupio ze chcial mnie nabrac. Ok jeszcze bym uwierzyla gdyby sie na to nie rzucil, a on naprawde nie chcial, zebym to przeczytala. Widac bylo w jego oczach przerazenie.

Gość o zesz.........
fajne prowo, ale gdybys nie napisala o tym paszczurze, bylo by bardziej wiarygodne. Tym tekstem troche to zepsulas. Szkoda :(

Gość szatan35432
Dobre 8/10

Gość frgerger
dziewczyna z kubkiem herbaty...? :)

Gość szatan35432
ale jak by nie napisała o tym paszczurze to by nie było takie śmieszne :)

Gość wwaleczne serce
Nie wiem czy sie zaniedbalam, wydaje mi sie, ze nie. Moze przytylam z piec kilo, ale zle nie wygladal. Ciagle powtarzal ze jestem taka piekna i ze moglabym miec sesje w playboyu bo jestem taka idealna, a teraz sie dowiaduje, ze to wszystko klamsto, a do tego ma kochanke. Nie moge uwierzyc ze mnie to spotkalo, przeciez bylismy idealna para :-(

Gość wwaleczne serce
Ale to nie ma byc smieszne! Ludzie to jest dramat, rozumiecie?

Gość o ja pierrrrrrrrrr
dole :(

Gość powieni w ogóle być ZAKAZ
dobra, skoncz, dziewczynko 😴

Gość wwaleczne serce
Jest tu ktos kto zechcialby mi pomoc? Prosze, nie daje sobie rady. Mam juz czarne mysli. Zaraz otworze butelke wodki i zapije sie na smierc.

Gość szatan35432
może jesteś zimna, mało aktywna w sprawach łóżkowych natomiast twoja konkurentka może być demonem w tych sprawach, a jak wiesz z czasem wszystko się nudzi więc wykaż się większą aktywnością i fantazją, np. jak stary wróci zgrzany po piwie to nie rzucaj mu w twarz ordynarnych słów "znowu chlałeś" tylko ochoczo wypnij pupcio zobaczysz jak pomoże.

Gość chuysayn beautiful
to jak dziubek bedzie ekipa ? ehehehehe jak tak to PO twierdzi ześ PALANT wyślij MO cny sklad eheheheheheheh ehehehehehheheehhehehe

Gość wwaleczne serce
Jest tu ktos kto zechcialby mi pomoc? Prosze, nie daje sobie rady. Mam juz czarne mysli. Zaraz otworze butelke wodki i zapije sie na smierc.

Gość o zesz.........
nie wychodzi ci to prowo, przestalo juz byc smieszny. Ale wstep byl calkiem, calkiem. Wymysl nowy watek, pod innym nikiem, moze nastepnym razem sie uda 🖐️

Gość wwaleczne serce
W lozku mial ze mna bardzo dobrze, tak przynajmniej mowil. Mial przede mna szesc partnerek i mowil, ze jestem najlepsza, jakby stworzona do tego. Wszystko mial, mowil ideal. A teraz? Po co znalazl inna? Po co ja mu bylam? A moze byl tak zaklamany, ze wszystko to co od niego slyszalam to klamstwa? Panowie, jesli tu jestescie to co o tym myslec? Czy to mozliwe, zeby facet byl az tak falszywy? I co mam dalej robic? Dowiedziec sie kim ona jest i walnac jej w pysk? Czy dac spokoj?

Gość wwaleczne serce
O co wam wszystkim chodzi z tym prowo?? Myslicie, ze zmyslam? Bo ma kochanke? Al bo jestescie jeszcze mlodzi i zycia nie znacie, al bo jestescie slepe i nie widzicie zbyt wiele.

Gość o zesz.........
wymyslec nowe prowo 🖐️, tego dlugo juz nie pociagniesz

Gość szatan35432
napisz nowe bo widzę zalążki talentu po tym :)

Gość wwaleczne serce
Bo co?

Gość taka jedna mala wredna ;)))
wwaleczne serce - co masz robic? jest jedno rozwiazanie w tej sytuacji, wurzuc go z domu, wyrzuc do w zycia, to koniec i juz! nie ma powrotow, raz zdradzil zrobi to po raz kolejny (choc w sumie pewnosci nie masz, ze to byl tylko raz).

Gość wwaleczne serce
Kakalo jest, dogstyle tez, wszystko ma. W lozku jestem syrena, sarna, lyzka, suka, dziwka, matka i corka. Nie powinien naprawde narzekac.

Gość 3246574654656
kopnij go w zad ale najpierw przeszukaj jego komore i znajdz tel do kochanki i opiernicz....

Gość wwaleczne serce
Mala wredna, ale on mowil ze to zarcik i chcial sprawdzic moja reakcje. Nie powinnam dzialac nie majac dowodow. Ile razy ja sobie glupio zartowalam, czesto mowilam do niego 'george busz'. A on nie oskarzalm mnie o zdrade.

Gość wwaleczne serce
Jak wroci z pracy to przejrze mu telefon. Za 10 minut powinien byc. Dam wam niedlugo znac, a teraz ide szybko zupe gotowac.