Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstyd za siostree

Czy to normalne że moja siostra w wieku 33 lat nadal słucha metalu???

Polecane posty

Gość wstyd za siostree

i chodzi na koncerty i ma mroczny wampiryczny makijaz i rąbie kilka browarów dziennie, nic sie nie zmieniła pod tym wzgledem od 15 roku zycia, a jej chłopak to tez taki duży chłopczyk, 37 letni metalowiec z zakolami na długich przerzedzonych włosach do pasa :-o :P

Gość wstyd za siostree
jakie jest wasze zdanie na temat takich ludzi jak ona???

Gość Nie, to oznacza, że jest duche
m wciąż młoda, ale to nienormalne, bo większość 33latek w Polsce to już duchowo stare baby nad grobem btw fajna siostra :)

Gość kuleczkkaaaa
a czy to normalne ze mój 28 letmi brat nadal chodzi w bluzach i w czapce z daszkiem lato czy zima? i w adidasach?

Gość NeverEnough669
metal jest spoko;D super siostrzyczka pozdro:)

Gość taka jedna mala wredna ;)))
wstyd za siostree - nie masz swojego zycia? ze czepiasz sie siostry ? :P to jest moim zdaniem nienormalne :P Siostre masz jak najbardziej normalna, lubi taka muzyke i nic Ci do tego :P jej zycie - jej sprawa :P

Gość wstyd za siostree
to sie tak mówi że spoko, ale ja sie styka bezpośrednio z kims takim to troche zmienia sie podejście :P

Gość NeverEnough669
ja na codzien bywam z metalami i jest git:D ja tez kocham metal,ale metalowa nie jestem;)

o gustach się nie dyskutuje. metal jest lepszy i tak niż disco polo- słyszeliście piosenkę "o Boże Boeże Bożenko"? jakby tego słuchała, to mniej byś się martwiła?

Nie wiem czy powinno się łączyć typ muzyki, której słucha z jej sposobem bycia. Do jednego i drugiego ma prawo decydować, jak jest jej najlepiej. Pytanie, czy te parę piw dziennie nie zaszkodzi jej zdrowiu, zaś sam sposób makijażu może odstraszać potencjalnych pracodawców. Życzę powodzenia siostrze!

jeśli mają z czego żyć i żyją ze sobą w zgodzie, to nie rozumiem, jaki masz z nimi problem. bo żyją po swojemu, a nie dopasowują się na siłę do "szablonu" i nie zależy im na tym, aby wyglądać i żyć identycznie, jak 99% ludzi wokół nich? :P