Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyszła mama niedługo

Wózek Bebetto Luca

Polecane posty

Gość Grudniowa mama Emilka
do @gość - mam do Ciebie serdeczną prośbę , prześlesz mi jakieś zdjęcie swojego wózka - bardzo intryguje mnie ta biała rama, ten fiolet też jest cudny. Mnied się wydaje, że kolory Luci są zdecydowanie ciekawsze - ale ile ludzi tyle gustów :-) Mój adres mailowy: sopel_87@o2.pl

U mnie w mieście widziałam na żywo tylko Solarisa, a Luci widzialam tylko próbki materialu i ciężko mi sobie wyobrazić go w całości :/

Gość gość
Witam Rodze na początku lutego a z pogodą nigdy nie wiadomo jak będzie. W sumie jestem zdecydowana na Bebetto Luca, tylko czy któraś z mam mogła by mi powiedzieć jak sprawdza się ten wózek w zimowych warunkach? W sklepie polecili mi go na zime ale wolałabym jeszcze się upewnić :)

Gość gość
chyba w zimie nie bardzo ktokolwiek miał okazję z niego korzystać, bo jest to model w miarę nowy. ja korzystałam tej wiosny jak spadł śnieg i nie narzekam, ale metrowych zasp nie pokonywałam. natomiast miałam okazję jeździć nim w lesie na bardzo duzych wertepach, kólka sie kręciły i blokowały, wozek stawał, ale jak zablokowałam koła to przejechałam bez wysiłku. więc z zimową aurką powinien dac radę, ale po zablokowaniu kół.

Gość gość
Witam, a czy ktoś mógłby się wypowiedzieć na temat białej ramy ? Jak ona się sprawdza w codziennym użyciu ? Mam na myśli zarysowania itp. ?

Gość gość
Ja mam ten wózek ale jeszcze nie używam. Rodzę za 5 tygodni. Jest rewelacyjny

Gość gość
a jaki kolor?

Gość gość
jasny szary

Gość gość
U mnie wózek stoi od wczoraj,a rodzę we wtorek (cc). Kolor fioletowy-piękny! ale na srebrnej ramie. Podobno najmniej widać na niej zadrapania. Już niedługo będziemy mogli wypróbować, póki co trenujemy po pokojach ;)

Gość gość
Czy ktoś mógłby poczęstować mnie zdjęciem swojego wózka ?

ja też chętnie bym zobaczyła zdjęcie :), dziś widziałam na żywo ten kolor ciemnt szary z białą ramą- jest cudny, to fakt, ale tak się zastanawiam, czy taki szary dla dziecka? sama już nie wiem...

Gość gość
jak nie zapomnę porobić fotek samego wózka, ewentualnie bez widoczności Córki to podam linka. za kilka dni powinnam coś dodać. co to znaczy czy szarości pasują do dziewczynek? jak robisz świnkę czyli od góry do dołu róż to wózek ci się nie spodoba, bo nie różowy;) a jak masz zamiar ubierać wszystkie inne kolory poza różem, ewentualnie małe dodatki jak kocyk fuksjowy to się sprawdzi;) moja Córka nie ma niczego różowego i jakoś nikt Jej nie myli z facetem;)

Coraz bardziej skłaniam się do tej szarości, faktycznie z ubrankami dla dziewczynek, kocykami i zabawkami i tak będzie jarmarcznie :-) Czekam na zdjęcia zatem. P.S. którą masz szarość 230 czy 195 ? Ten 230 wygląda na stronie na bardzo ciemny. Chodzi mi po głowie biała rama do niego, ale odwagi coś brak ;)

Gość gość
Korzysta juz ktos ze spacerowki?nie denerwuje was ta zsuwajaca sie ciagle wkladka? Szalu dostaje,dziecko jezdzi na pollezaco i ciagle musze je poprawiac.

Gość Dawidzior89
Sklep z zabawkami SUPRO – wspaniałe zabawki i prezenty dla dzieci ZAMOWISZ NA www.supro.home.pl lub telefonicznie 601949058 maja szeroka game zabawek d*plo , lego itp

Gość gość
Grudniowa Mamo:) mam 230 ,nie jest ciemny. tzn mnie sie nie wydaje ciemny, ale ja ogolnie gustuje w ciemnych kolorach. rame mam srebrna, bo jak kupowalam nie wiedzialam, ze sa czarne;) inaczej mialabym ta druga. jutro wybieram sie na spacer, bo dzis zapomnialam o fotkach:( nie wiem jak zalaczac tutaj zdjecia? da sie w ogole?? ktos wie? mnie sie biala rama nie podoba, ostatnio widzialam w sklepie z jakims jasnym kolorem ( chyba fiolet lub roz, w kazdym razie ta tonacja) i jak dla mnie cala elegancja tego wozka zniknela i pojawila sie tandeta. bialy stelaz ma pewnie jedna zalete- nie widac rys. na moim tez nie, a na czarnym pewnie masakra. a i jeszcze biale felgi- ostrzegam:) jak ktos duzo spaceruje to pewnie nie nadazy z myciem, chyba, ze ma w pupie wyglad.

Gość gość
gosc:) nie korzystam ze spacerowki jeszcze, bo Corka ma 4 mce. ale na wkladke mam patent. wszyje rzep:) i po prostu przytrzymam. a jak nie to agrafki:) cos sie wymysli.

gość- nie zamierzałam kupić różowego wózka ;], zastanawiałam się po prostu, czy ten szary nie jest za smutny, ale z drugiej strony podoba mi się bardzo. Grudniowa mama- ja właśnie też zastanawiam się nad tym ciemnym z białą ramą, widziałam go na żywo i robi wrażenie :), przy fiolecie biała rama też mi się nie podobała. No właśnie- czym na tym białym stelażu nei widać rys? Ciągle się boję, że jak się zarysuje, to pod spodem będą czarne prześwity.

Gość gość
stal jest szara, a nie czarna ;) rys nie będzie widać na białym,jestem pewna. link do fotek wózka mojej Córki, na dwóch zdjęciach widać Ją, chodzi mi o długość gondoli. P. ma 4 mce, ok 65 cm wzrostu i zapasu jakieś 15 cm. wózek jest duży. kolor 230. czesc zdjec jest zrobionych w cieniu, z lampa błyskowa. kolor wiernie oddany. https://picasaweb.google.com/109137377851970876783/ Wozek przed slowem wozek jest spacja.

Fajowy jest :), z tego co widzę masz srebrny stelaż? Też ładnie na nim wygląda. I plus taki, że koła ciemne, a nie białe :), bardziej mi się podobają białe, ale czarne na pewno bardziej praktyczne :)

Gość gość
wózek jest naprawdę fajny. lekko się prowadzi, prosto, rączka wygodna. przy moich i Córki spacerach- min 2h dziennie, zdarza się i 6, polubiłam go szczerze. stelaż jest zwykły,srebrny. koła czarne,nie muszę ich myć. po oponach widać przebieg, ale jakiś specyfik do gumy i będą jak nowe;)

Thx za zdjęcia :-) Wózek wygląda naprawde fajnie, ten wzornik na stronie bebetto jest przekłąmany, bo ta 230 wygląda na bardzo ciemny, a tymczasem nie jest taki ciemny. Szary u nas przegłosowany :-)

Gość gość
ciesze sie, ze pomoglam:) dobrze, ze do spacerowki kupie wkladki, bo za duzo tych szarych sie zrobi;) ladny tez jest cielisty, nie wiem jaki to nr, ale widzialam i na czarnym stelazu prezentowal sie bosko. jak dla mnie, idealny dla chłopa;) a i w mojej gondoli jest 3 cm materac piankowy, z przescieradlem. jak ktos odwazy sie wlozyc ten zalaczony przez bebetto, to gondola bedzie glebsza. bo oryginalny materac ma max 10mm, jest tandetny. przed tym ostrzegam.

A i mam jeszcze jedno pytanie ? Masz nosidełko seryjne czy może kupiłaś jakieś inne. Ja chcę kupić Maxi Cosi Cabriofix i adaptery tylko się zastanawiam czy aby wszystko pasowało, grało i buczało :-) To seryjne nosidełko do mnie nie przemówiło.

Gość gość
w życiu nie wsadzę Córki w coś co nie ma min 4 gwiazdek ADACa :) foteliki dołączane do wózków to zwykły s**t i dziwię się ,że rodzice wsadzają tam swoje dzieci. Mamy maxi cosi citi, bo cabriofix po pierwsze jest dla mnie za ciężki, a po drugie nie ma homologacji do samolotu. uważaj na wagę fotelika, na pusto jest może nie za duża różnica. przez pierwsze dwa miesiące nie narzekałam na wagę Córki, ale teraz jak mam Ją znieść z 3 piętra w foteliku to dostaję zadyszki ;) adaptery kosztują chyba ok 50 zł. fotelik wpina się bez problemów.wypina również, kwestia wyrobienia.

Gość gość
Mam do sprzedania fotelik z adapterami do luci, be safe izi go. Praktycznie nie uzywany,doslownie kilka razy na poczatkowe wizyty lekarskie. Synek jest bardzo duzy i szybko przeszlismy na taki 0-18kg :)

A mi Pan w sklepie powiedział, że do Luci Citi nie pasuje, bo adaptery się nie zatrzaskują - to znaczy fotelik pasuje ale nie jest zatrzaśnięty tak jak powinien, i że dopiero Cabriofix i Pebble pasują. Bądź co bądź my też kupujemy maxi cosi :-)

Gość gość
Grudniowa mamo,pierwsze słyszę;-)stawiam,że chce zarobić na was;-)jednak poleca dużo droższe foteliki. Nasz zapięty można podnieść razem ze stelażem:-) siedzi mocno,sprawdzałam wielokrotne.

Gość gość
Jestem użytkownikiem bebetto luca i jestem nim zachwycona. długo z mężem sie zastanawialiśmy, szukaliśmy opinii, aż w końcu go kupiliśmy. jeśli chodzi o jego prowadzenie, to można to robić jedną ręką. lekko "chodzi", idealnie zakreca. podjazd pod krawężniki to żaden problem. przy tym est bardzo lekki, poręczny i praktyczny. Tym wózkiem są. także zachwycone nasze babcie, bo mimo iż nie blokujemy przednich kół to wózek przy użyciu minimalnej sily sam sie toczy do przodu. myślę, że cena nie jest wogóle adekwatna do tego, co daje ten wózek. ale to tylko z korzyścią dla nas - rodziców, bo w przystepnej cenie mamy luksus dla naszego maluszka.

Gość StyczniowaAnia
Przymierzam się właśnie do zakupu wózka. Podoba mi się LUCA ale SOLARIS ma świetne kolory. a czytałam, że niestety nie można tego zamienić.