Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciaza ,ciaza

ciaza a "cos "na macicy

Polecane posty

Gość ciaza ,ciaza

dziewczyny ,jestem w ciazy 10tydzien, od kilku tygodni slysze od lekarza ze mam tez cos na macicy,teraz w ciagu ost 2 tygodni sie powiekszylo,nie jest to krwiak ,nie jest to miesniak,poprostu cos jest, moze to w kazdej chwili pec lub sie wchlonac jesli tego nie zrobi, bedzie dziecku zabierac jedzenie, i plod moze sie przestac rozwijac,dziewczyny lekarz twierdzi ze 30% kobiet tak ma, wiec czy ktoras miala? co sie okazalo? ogolnie lekarz mowi bedzie dobrze, trzymac kciuki , w 12tyg sie wiecej okaze,czy sie wchlonal czy nie, niby ok,a dzis dostalam leki,no-spe ,magnez i luteine, wariuje juz..

Gość mjut malina
to brat bliźniak, nie przejmuj sie :D

Gość pewno masz polipa
mnie sie wchłonał ale progesteron brałam

Gość ciaza ,ciaza
a kiedy sie wchlonal? ja od dzis luteina (to progesteron wlasnie z tego co sie orientuje)

Gość pewno masz polipa
po 3 tygodniach

Gość ciaza ,ciaza
czyli w ktorym tygodniu ciazy?ja jestem 10 i dzis mialo wymiary to cos- 15mm x 5mm x 4mm,to duze? kurcze dziweczyny napiszcie cos

Gość pewno masz polipa
ja go miałam przed ciązą i dostałam progesteron a potem jak poszłam na pierwsze usg 4tc to był malutki no i w 7tc zniknął całkowicie na drugim usg

Gość ciaza ,ciaza
ok,dziekuje,dziewczyny prosze o Wasze doswiadczenie

Gość hsvdkbvvjfk
a mnie trochę dziwi lekarz mówiący pacjentce, że ma coś na jajniku, może warto zastanowić się nad zmianą lekarza?

Gość ciaza ,ciaza
lekarz ma opinie dobrego , tez mam takie zdanie o nim, mysle ze moze to za szybko zeby jakos to nazwac?nie wiem,nie znam sie..

Gość ciaza ,ciaza
lekarz tez cos mi mowil ze to pozostalosc po czyms co mialo sie wchlonac podczas rozwoju plodu ,nie wiem juz co,z tego wszytskiego nie zapamietalalm

Gość hsvdkbvvjfk
"coś", "pozostałość po czymś" - to raczej mało precyzyjna terminologia, wydaje mi się, że lekarz powinien być bardziej wylewny, tj wyjaśniać w sposób zrozumiały dla pacjenta