Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onazakompleksiona

Jak podniesc swoje poczucie WLASNEJ WARTOSCI????

Polecane posty

Gość onazakompleksiona

Jakies rady? pewne sposoby? Moje poczucie wlasnej wartosci bylo i jest zerowe - wzielo sie to z domu-zawsze bylam niewystarczajaca dla mojej mamy itp Mam meza, dziecko, ludzie mowia o mnie: inteligentna, seksy, atrakcyjna itp Jestem szczupla i ponoc ladna, zadbana. Ale nie czuje sie pewnie. nigdy nie nosze spodniczek a szpilek unikam jak ognia, czuje sie w nich jak idiotka, mam wrazenie ze wszyscy soe na mnie patrza, dodatkowo mam wielki haluks przez co nawet nie dam rady w nich chodzic. Jak moge zmienic postrzeganie samej siebie???????

Gość onazakompleksiona
upupup

Gość onazakompleksiona
napisalam dzis 5 powaznych zyciowych tematow i nawet w wirtualnym swiecie nikt nie chce mi pomoc czy poradzic....zenada:(

Gość aneciii
Mogę ci podać rękę bo sama tak mam. Czytałam wiele artykułów w necie na ten temat ale uważam że bez pomocy psychologa to na nic. Ja podobnie jak ty w ładnych ubraniach spódniczkach szpilkach czuję sie jak idiotka. Też jestem szczupła i powiem szczerze że zazdroszcze tym pulchnym dziewczyna tej pewności siebie. Mimo że nie maja super zgrabnych nóg pokazuję je w krótkich kieckach ...

Gość Ja jestem nieszczupła
choć kiedys byam bardzo szczupła. Czy ja jestem pewna siebie? -W porównaniu z tym jaka byłam kiedyś to tak,ale czy ma to jakis związek z rozmiarem mojej dupy? Nieeee -mam to w dupie szczerze mówiąc. Poznać, zrozumieć siebie, zaakceptować i ustosunkować do tego.

Gość Ja jestem nieszczupła
A to jak się ubieramy świadczy o tym co lubimy jakie jesteśmy co jest dla nas ważne. Oczywiście rozmiar doopy ma znaczenie,ale drugorzędne.

Gość onazakompleksiona
nie pytam sie o rozmiar dupy, podalam jako drugorzedna wiadomosc, ze jestem szczupla, zadbana i ponoc atrakcyjna, ale sama tego nie czuje. A pytanie brzmi, czy sa jakies sposoby zeby czuc sie pewniejsza,wmawiam sobie codzien, ze jestem piekna, zajebista, madra ale....i tak czuje sie jak nikt.....najgorzej, ze jeszcze jak czuje sie w miare ok, pozytywna i piekna, wychodze na ulice i zobacze piekna kobiete to....moja pewnosc upada i znow czuje sie jak tluk:(

Gość aneciii
Czy twój mąz wie o twojej niepewności?

Gość onazakompleksiona
tak wie, mowi, ze nie powinnam sie niczym przejmowac, bo kazda kobieta szczegolnie po dziecku chcialaby wygladac jak ja, ze jestem piekna, atrakcyjna itp No ale umowmy sie-to moj maz, nawet jakbym taka dla niego nie byla, to jaki bylby cel mowienia mi niemilych rzeczy?

Gość onazakompleksiona
upupupuppu

Gość Ciagle tylko ten Pseudonim...
Nie mecz meza swoimi kompleksami i UWIERZ ze mu sie podobasz! Uwazasz ze Twoj maz gustuje w brzydulach? Nie? No to widzisz! Spojzec w lustro i powtarzac: Kurcze ja to jestem fajna, ładna i madra. Podobno pomaga. Tzn nie podobno tylko sprawdzone hehehe :D Zrob cos dla siebie - najlepiej jakis sport dajacy radosc. Albo cos sexi jak taniec.

aby podnieść poczucie własnej wartości należy odnieść sukces i uświadomić sobie na jak wiele Cię stać :)

Gość onazakompleksiona
-cwicze 5 razy w tyg po godzinie cwiczenia ewy chodakowskiej -teraz mam 2 tyg przerwy bo duzo pracuje -odnioslam kilka sukcesow itp-nawet jeden spory - publikacje we wloskim Vogue moich zdjec-jestem fotografem -czuje sie w miare spelniona zawodowo -powtarzam sobie ze jestem taka i siaka - nie pomaga-czuje sie zle:(

Gość onazakompleksiona
aha i staram sie nie meczyc meza kompleksami i nie gadac z nim na ten temat - bo wiadomo ze i tak mi na moje kompleksy nic nie poradzi

Gość Ciagle tylko ten Pseudonim...
Do Psychologa :) Taka fajna laska i narzeka hehehe :) no i uwazaj zebys meza nie przekonala o tym jaka zła jstes...