Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość W wielu europejskich krajach.

Dlaczego indyjczycy sa tacy glosni, falszywi i brudni ..........

Polecane posty

Gość W wielu europejskich krajach.

Nie uzywaja papieru toaletowego, podmywaja sie -albo i nie- potem uzywajac reki, ktora potem, bez umycia, przygotowuja posilek i jedza ryz. Nie uzywaja szztuccow. Ciagle sluchaja swych bolllywoodow i zdziwieni, ze ja nie znam tych ich 'gwiazd', ktorych oni traktuja jak bohaterow narodowych. Indyjki usluguja indyjczykow,ktorzy czekaja jak krolowie. Faceci nigdy nie puszcza kobiety przodem. Bekaja, pierdza, ot tak, publicznie, przy wszystkich. Zachowuja sie jakby do nich nalezal swiat. NArzekaja na maksa na wszystko choc przeciez to oni,tu, w Europie sa migrantami,goscmi. Kalecza angielski,ze trudno ich zrozumiec i ze az razi, pisza np "u luk gud", "gud nite" zamiast "you look good", "good night", mowia polslowkami zamiast pelnym zdaniem. Halasuja,wrecz krzycza do siebie,gwizdza, sa zupelnie nietaktowni,.. Tyle roznych ludzi z wielu krajow poznalam a ta nacja jak dla mnie najgorsza. Totalnie nie trawie ich kultury.

Gość hahahahaha***
chodzi ci raczej o ptaki indyki:)??

To prawda niesety. Mojej koleżanki córka byla z hindusem. Z tego co mi opowiadała,to brak słów. Małżeństwa dla wizy, hamstwo, brud. Wiadomo,nie wrzucajmy wszystkich do jednego wora,ale większosc tak ma.

Gość ojjjjjjj....
Indyjczycy :O? chyba raczej Hindusi