Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anielka Stus

Znowu zaszłam, matka mnie zabije

Polecane posty

Gość Anielka Stus

:( Ojciec powiedzial rok temu ze jezeli zrobie to jeszcze raz (rok temu bylam w ciazy ale zaplacil za usuniecie) to wyrzuca mnie z domu i nie oplaca studiow. Teraz wlasnie sie dowiedzialam ze znow jestem w ciazy. Jak mam im o tym powiedziec? Nie mam pieniedzy na lekarza :( Na dodatek jestem w ciazy z rok mlodszym kolega (ja mam 18). Poradzcie cos prosze

czy to była aborcja legalna? jeśli nie, będę zmuszona pokazać Twój post policji będziesz miała problemy, Twój ojciec większe jeśli Cię zmusił. to nie żarty

Gość Anielka Stus
Mozesz pokazywac, wtedy powiedzialam ze ktos mnie zgwalcil i w szpitalu facet nie robil problemow, wszystko bylo oficjalnie i jest zalatwione. Prosze poradzcie cos zamiast mnie straszyc i dobijac

Gość Avp2
Sluchaj ja ci pomoge, znam goscia ktory zrobi to za 1000 zl. Skad jestes?

mogę Cię podbudować że to fajne prowo. 18-latko jak matka nie ponosi odpowiedzialności? XD przecież to ona się domaga aborcji.

Gość Kasia asia
ja ci zapłacę za skrobankę, ale pod warunkiem że od razu będzie zrobiony zabieg sterylizacji. idziesz na to ???

Gość fiolllllllle
wyluzuj! takie rzeczy sie zdarzaja!!! Nawet nie zdajesz sobie sprawy ile osob z twojego otoczenia tak zrobilo.A ty autorko powiinas sie zabezpieczyc tym bardziej ze bylas juz wczesniej i zdawalas sobie sprawe jak to wyglada. Jesli nie uczysz sie na bledach to znowu musisz sie z tym zmierzyc:P

Gość orzeszku
dzieci bawią się w dorosłych...i tak to się kończy dwie rady 1) zabezpieczenie np.prezerwatywa 2) szklanka soku zamiast opcja nr 2 STKUTECZNIEJSZA

kidding me? to na chuj ta dyskusja o aborcji jak aborcja na życzenie jest na dobrą sprawę legalna z tego co mówisz tylko trzeba być cwanym a matce-morderczyni nie spadnie włos z głowy :O:O:O