Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Redflower

Klasa przeciwko mnie.

Polecane posty

Gość umumumum
Nie wlasnie nie reagoc na zaczepki Olac wszystkich cieplym moczem i zobaczysz ktos sie do Ciebie odezwie normalnie to nie zalic sie od razu o tamta najlepiej nie poruszac ttego tematu w szkole.

Gość te wasze problemy
"Idz jutro do szkoly w najladniejszych ciuchach jakie masz" Ja pier.dole :o :D:D:D:D , niech sobie jeszcze z agencji wynajmie przystojniaka co ją przywiezie mercedesem .

Gość Szklanka do polowy pusta
ale to tak ni z gruchy ni z pietruchy zaczeła po ciebie jezdzic??????? nikt bez powodu tak nie robi, w koncu sie kumplowalyscie nie jaże

Gość umumumum
te wasze problemy....... ona ma sie czuc komfortowo i byc bardzo pewna siebie. A jak bedzie trzeba to na studniowke sobie wynajmie i przystojniaka i limuzyne. Ja mialam tak uwaga na 1 roku studiow bylysmy tylko 3 dziewczyny zachorowalam i jedna z druga ktore ponoc sie nie lubily obsmarowaly mnie i do dzisiaj nie wiem za co :/

Gość umumumum
te wasze problemy....... ona ma sie czuc komfortowo i byc bardzo pewna siebie. A jak bedzie trzeba to na studniowke sobie wynajmie i przystojniaka i limuzyne. Ja mialam tak uwaga na 1 roku studiow bylysmy tylko 3 dziewczyny zachorowalam i jedna z druga ktore ponoc sie nie lubily obsmarowaly mnie i do dzisiaj nie wiem za co :/

Gość te wasze problemy
Baby już takie są, jedna drugiej oko wykole :D