Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciężaróweczka...

gorączka, dreszcze w 34 tyg ? Ktoś chorował, jak się leczyć ?

Polecane posty

Gość ciężaróweczka...

mam objawy grypy żoładkowej. czuje się dobrze a nagle wieczorem dopadaja mnie dreszcze i gorączka... 37,8 st. Jak z tym walczyć ?

I Ty jeszcze nie byłaś u lekarza?! Wiesz do czego może doprowadzić gorączka w ciąży? matko...

Gość ciężaróweczka...
goraczka bardzo krótko się utrzymuje bo ją zbijam, okładami, i paracetamolem... a lekarz co może mi dać więcej ??

No sory, ale zbijanie gorączki na chwilę to nie jest leczenie...no ja bym nie ryzykowała na Twoim miejscu i chociaż skontaktowała się ze swoim ginekologiem. Ile tego paracetamolu chcesz sie nałykać?

Gość ciężaróweczka...
w ogóle nie łyka tylko jedna tabletkę, ja nie mam normalnej grypy tylko taka wywołaną przez wirusy pokarmowe. to są tylko takie napady jednorazowe. wiesz w ogole o czym piszę ?

Gość mozna pytac o wszystko
jakby nie było wysoka goraczka w ciazy moze powodowac przedwczesny poród

Gość ania091283
Witaj, ja przechodziłam grype jelitową w 5 miesiącu ciąży. Dużo pij, ja byłam u lekarza dostałam probiotyk na układ pokarmowy i dieta z rozsądkiem. przeszło ale ja nie miałam gorączki wszystko co przytyłam to zrzuciłam wtedy w jeden dzień. Ja bym skontaktowała się z ginekologiem

Gość jja w 8 miesiacu mialam
i zwracalam goraczki nie mialam ale czulam sie jak umarlak dzwonilam do lekarza kazal kupic probiotyk jak wyzej i wegiel i duzo pic jesc nie musialam bo przez 1 dzien nic nie bedzie ale gdy zwracalam myslalam ze urodze buzia oj masakra wole kichac kaszlec i smarkac powodzenia