Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zobaczyłambyłą

No i wylazło! JESTEM JEDNAK ZAKOMPLEKSIONA!

Polecane posty

Gość zobaczyłambyłą

Właśnie zobaczyłam zdjęcia byłej dziewczyny faceta ,z którym kręcę od jakiegos czasu :-O Matko, chce mi sie wyć :-( Jest sliczna, piekną , dojrzałą brunetką, zadbaną itp. ja nie jestem paszczurem, ale nie jestem tak wylansowana jak ona i jestem bardziej na luzie, bez szpileczek i loków na głowie :-O Ale fatalnie się czuję, zrobiło mi się niedobrze :-(

Gość Nie przejmuj sie.
Przeciez jest z Toba, a ona to tylko przeszłość!

Gość zobaczyłambyłą
no właśnie nie do końca :-O ani nie jest jeszcze ze mną, ani ona-to przeszłość. Własnie się dowiedziałam, ze czasem się spotykają ze względu na dziecko (nie ich :-O jej dziecko! )

Gość zobaczyłambyłą
Pierdolę to wszystko :-O nie chcę faceta, co po kątach będzie wzdychał za ex :-O niech spada do niej i da mi wreszcie święty spokój :-O Tyle lat mi dupę zawraca i ciągle nic i nic, iw końcu wiem dlaczego :-O Boze! jaka ja jestem głupia :-O

Gość zobaczyłambyłą
ludzie, jak mam zacząc pracowac nad sobą, zeby nie zwariować? Jestem kompletnie zaskoczona włsną reakcją :-O

Gość zapytajkaa
hahaha.. ja bym identycznie zareagowała, mimo, że na brak powodzenia nigdy nie narzekałam. Skoro nie są razem to oznacza, że coś było nie tak!

Gość Chuda28.
U mnie jest na odwrót jak zobaczyłam byłą mojego faceta to myslałam że padnę (jedno wielkie paskudztwo)zastanawiam się o kim myślał jak ją ruchał:)

Gość raiders
czujesz się worem na spermę?

Gość zobaczyłambyłą
zapytajka no niby nie sa razem, ona nawet ma już innego, ale ten nadal przy niej waruje jak pies. Szkoda, ze dowiedziałam sie o wszytskim tak póxno, zdązyłam sie zakochać :-( ja też paskudą nie jestm i podobam sie facetom, ale co z tego, skoro mi się podoba jednej na 5 lat i to był właśnie ten... nienawidze miłosci, tego uczucia :-( człowike nawet nie wie jaki jest szczęliwy, kiedy nie czuje nic

Gość zobaczyłambyłą
Ale wiecie co to jej dziecko jest paszczurem ma 3 włosy na głowie takie blade jakby rude nie jest podobne ani do niej ani do mojego faceta? może ona się skurwiła co myślicie?

Gość zobaczyłambyłą
nie podszywaj się :-O Boze co za ułomni ludzie :-( samuel...nie no jest piękną, dojrzałą brunetką bez dwóch zdań, a ja mam myszowate włosy zazwyczaj w totalnym luźnym rozwichrzeniu, rzęsy maźnięte mascarą, luźne ciuchy (w szpilki to moge wskoczyć na 2 minuty w łóżku dla faceta), a ona taka odpicowana w każdym calu... załamałam się, dlaczego tak zareagowałam?

z tego co piszesz, to ona jest po prostu lepiej 'zrobiona', ubrana, wyfryzowana (nie wiem jak to sie pisze hehe), ale niekoniecznie ladniejsza. Moze potrzebujesz kilku nowych ciuchów, aby nabrac pewnosci siebie? A poza tym jakby byla taka idealna, to nadal byliby razem, a jak sama widzisz, facet jest zainteresowany Toba.

Gość zobaczyłambyłą
no własnie nie do końca jest mną zainteresowany, tzn. widzę jego zainteresowanie gołym okiem, ale to ma się nijak do tego, czgeo sie dowiedziałam. On moze jest mna zainteresowany,a le tylko dlatgeo, ze ona go nie chciała i go zostawiła, wiec on z braku laku próbuje się zainteresowac inną :-( tak to dziś odbieram, chociaz wczoraj myslałam że ma czyste i prawdziwe intencje :-( Nie mogę jednak zrozumieć dlaczego kilka lat po rozstaniu on nadal spotyka się z nią od czasu do czasu :-O dla mnie sprawa jest zakończona :-O

Gość zobaczyłambyłą
A może chodzi o sex ona podobno była bierna zawsze robili to po ciemku Ale raz widział ją w świetle dziennym i podobno miała strasznie z rozstepniałe ciało

Gość zobaczyłambyłą
ciuchów mam mnóstwo i nowe na pewno nie będą receptą na moje poczucie wartości :-( mam w zasadzie wszytsko d*** i jestem zniechęcona do wszytskiego, czuję sie zdeptana i taka nijaka:-(

Gość chyba mają bachora
to muszą się spotykać co??????

Gość zobaczyłambyłą
nie mają dziecka, to ona ma dziecko :-O

Gość chyba mają bachora
dziwi cię to suko?

Gość Nie przejmuj sie.
Przeciez napisala ze dziecko nie jest jego! :o

Gość zulugulalala
to huj jej w dupsko rozjebane po porodzie

Gość Nie przejmuj sie.
Jakas idiotka nieumiejąca czytać dopadła do komputera:o

Gość hkgkl
A może jednak to jest jego dziecko? On gada, że nie jego a ty pewnie wierzysz.

Gość zobaczyłambyłą
nie jest jego :-D dziecko miało 8 lat jak zaczeli być ze sobą :-D

Gość burak z cukrowni
jak jest rude to pewnie nie jego

Gość burak z cukrowni
spadam nudno tu 💤

Gość burak z cukrowni
[ziewam strasznie]

Gość jula789
eeehhh kochana..jak intuicja Tobie podpowiada, że coś do niej czuje i Ty się czujesz, jak się czujesz to coś w tym jest..nie zastanawiaj się dlaczego tyle lat po rozstaniu o niej myśli itp. uważasz, że to ma sens, że coś zmieni? lepiej Ci będzie? skup się na własnym szczęściu. nie czuj się zdeptana i nijaka bo jakiś facet zachowuje się jak się zachowuje w stosunku do Ciebie. Twoje poczucie wartości nie jest zależne od żadnego faceta tylko od Ciebie. A jak lata za byłą to do widzenia. To nie Twój problem, nie jesteś materiałem zastępczym.

Gość zobaczyłambyłą
jula tak wiem, masz rację. Jestem twarda babką i na pewno nie dam sobą pomiatać, dlatego też dzisiaj jak tylko się o wszytskim dowiedziałam, zerwałam znajomosć :-( teraz siedze i wyję, ale jutro wstanę i bedę żyć.. muszę znów żyć jak wtedy kiedy go jeszcze nie znałam, dam radę, ale narazie jest bardzo cięzko.

Spotykaj się z mężczyzną, który jest zobowiązań, podobnie jak Ty. Skoro on jest związany emocjonalnie jeszcze nie ze swoim dzieckiem, to znaczy, że nadal tkwi w tamtym związku i nie jest gotowy na nowy.