Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kofeinka123

prawdopodobienstwo ciazy

Polecane posty

Witam. 30 lipca wspolzylam pierwszy raz z chlopakiem ( niestety stosunek przerywany). Od tamtej pory pierwszy okres byl normalny i w terminie, 2 okres wczesniej o tydzien, 3 okres znow wczesniej i 4 teraz znow wczesniej(tak jakby okres lacznie przesunal mi sie o miesiac), moze jest to spowodowane rozpoczeciem wspolzycia? Terazniejszy okres byl wczesniej, poniewaz spozylam dosyc duza ilosc alkoholu, dzisiaj jest 4 dzien i powoli zanika. Zrobilam tez 7 testow, 2 po 9 dniach od stosunku(negatywne), kolejny miesiac pozniej,kolejne 3 w odstepach okolo 2 tygodniowych, ostatni tydzien temu, oczywiscie wszystkie negatywne. Jednak duzo czytalam o krwawieniu w czasie ciazy i do tej pory bardzo sie boje. Czy mimo wszystkie mam martwic sie, ze jestem w ciazy? Bardzo prosze o odpowiedzi. odpowiedz na wątek

Gość Perw mobilna
Ile masz lat? Myślisz, że pijaństwo ma wpływ na miesiączkę?

Gość agiew
Nie no błagam....oczywiście, że nie jesteś w ciąży. Zacznij obserwować swoje ciało, kup sobie np tester owu na ślinę. Chyba wtedy zaczniesz rozumieć fizjologie i będziesz wiedzieć kiedy można zajść w ciążę