Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Helppp88

Ciągła gorączka...

Polecane posty

...od 2 tyg ciągle mam gorączkę. Żadnych innych objawów. Tylko gorączka i zmęczenie. Temp. nie schodzi poniżej 37,4. Nie byłam u lekarza chociaż dbam o siebie bo pracuję i nie miałam czasu. Jakieś 6 tyg temu miałam to samo. Naczytałam w necie głupot i martwię się, do lekarza mam czas iść dopiero w piątek... Miał ktoś tak?

A może to wynika z przemęczenia? Za dużo pracujesz- osłabienie organizmu powoduje gorączkę, gorączka kolejne osłabienie i spirala się nakręca. Nie ma co zwlekać idź do lekarza a przede wszystkim odpoczywaj :)

Dzięki za odp:) Ja nie pracuję ciężko, właściwie wydaje dyspozycje ludziom, tyle tylko że jestem w pracy i się czepiam:) Miałam 3 miesiące temu zabieg w szpitalu, może to to, w końcu w szpitalu najłatwiej coś złapać...

Gość jfjjdjfgggh
No szpital to nic dobrego a po co tam byłąś???

Gość No włąśnie
Helppp88,a moze nie potrzebnie robiłas tą operacje bo jak widac sa poroblemy

Popij dużo wody (2-2,5 litra dziennie z) z kilkoma kropelkami soku z cytryny. Jeśli stan podgorączkowy nie ustąpi, to zasuwaj na jakąś dobrą diagnostykę. Nie koniecznie do szpitala!!! Polecam WRT lub NLS. Taki objaw może być nawet oznaką choroby nowotworowej!!!!!!!!!!! Aczkolwiek, nie koniecznie...

Gość No włąśnie
stulatkowie.pl,raczej to jest jakis pasozyt,albo rozpalone emocje