Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rsetdrt

obejrzalam horror i sie boje :O

Polecane posty

Gość zzzzzzzzzzzzzzzz
ja obejrzałam 1 h "egzorcyzmów Emily Rose" i mam dość, nie oglądam dalej, bo wiem, że znów będę się budzić równo o 3 i mieć schizy przez pół roku, jak oglądałam ostatnim razem to tak właśnie było :O

Gość to musi być prowo
Nie wiem o co Wam chodzi z tymi "Egzorcyzmami Emily Rose". Mnie w ogóle nie wystraszył, ale moja kumpela przez tydzień prawie nie spała ze strachu i do pracy przychodziła jak zombie z podkrążonymi z niewyspania oczami :)

Gość kafeteria.pl :)
nie oglądaj takich rzeczy mimo wszystko spokojnej nocy :)

Gość rsetdrt
nie lubie hororów mam po nich straszne leki ;D przeciez horrory nie biora sie z nikad musi byc w nich troche prawdy :|

Gość Adaa Adaa 88
lubię horrory (bardziej historie w nich zawarte) ale za cholerę nie mogę oglądać w nocy, najwyżej w dzień.

Gość samusia55
ja po obejrzeniu tego dokumentu o tej michaline a tylko z 20 min widziałam to tak sie strasznie bałam ze chciałam z spać nawet sama z chłopakiem w domu i na kilka dni staliśmy u moich rodziców. bi chciałam żeby więcej osób w domu było. A przez kilka dni budziła sie o 3 , 2.55 przez b parę dni. A dodam ze ten film co nakręcili na podstawie tego dokumentalnego czyli egzorctzmy emili rose wcale sie nie bałam. więc jeśli ktoś o słabych nerwach niech nie ogląda!!!!!