Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strachliwa nr1

boje sie piekla!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość strachliwa nr1

jak czytam te wizje faustyny to ciary mi przechodza:( tak sie tego boje.....nie chce umierac. Jak mozecie nie wierzyc w pieklo??????????????/nie rozumiem tego...????/dlatego ze mamy nowoczesne czasy?????i ze uwazamy sie za madrzejszych niz 100 lat temu...?

Gość qweqwwe
lecz sie lepiej co zal udzie tu pisza nei wierze

Gość strachliwa nr1
jeszcze się boję analka, a mój chce mi włożyć w pupcie :(

Gość strachliwa nr1
czy wy jestescie normalni...?

Gość strachliwa nr1
wszyscy tam sie bedziemy smazyc,a wy macie to w dupie. Dopiero tam sie wam oczy otworza....:O

Gość qweqwwe
zeby tobie sie co inengo nie otworzylo

Gość strachliwa nr1111111111
no ja pewnie tak,i ci co nie wierza tez

Gość zew ryczacej gesi
wiesz co to jest szkaplerz karmelitański matka boża obiecała kto go będzie nosił ten szkaplerz to nie pozwoli bogu żeby go wsadził go do piekła a nawet ominie czyściec

a skad mam go wziac?

dziekuje ci bardzo....czy jak go kupie w zwyklym sklepie -to jak mam go poswiecic....?czy wystarczy ze pojde do kosciola ?

Hahahaha, na tym opiera się wasza wiara- wystarczy mieć jakąś blaszkę na szyi i już się jest zbawionym :D:D:D:D::DD:D:

Gość Muka-buka
Są 2 wizje dot. piekła: jedna, że jest pełne, druga, że jest puste. Ja wierzę, że Bóg jest miłosierny.

Ja się piekła nie boję bo mam obietnicę Pana Jezusa dotyczą dziewięciu pierwszych piątków miesiąca. Kto sprawi zadośćuczynienie w ściśle opisany sposób nie trafi do piekła, tak obiecał Bóg. Ja skończyłam też Modlitwy Świętej Brygidy do odmawiania przez rok, te modlitwy zawieają taką samą objetnicę między innymi.

Gość 7snack nie umie kozystac
z internetu jaka blaszka to jest materiał mozna na alegro kupić a nałozyc i poswiecic go musi ksiądz a później to mozna nosic medalik ale ja wole płócienny SZKAPLERZ KARMELITAŃSKI, PŁÓCIENNY, TRADYCYJNY

Gość zew ryczacej gesi
jest jeszcze Czerwony szkaplerz który zwalnia od spowiedzi

Gość pierdikkka
ględy bajędy

pamietam ze mialam ten skalperz dostawalismy do prz pierwszej komuni sw. ale gdzie teraz jest to nie pamietam:(ach........no tak sie naogladalam w necie tych egzorcyzmow ze masakra:(bje sie strasznie:(

wiesz co to jest szkaplerz karmelitański matka boża obiecała kto go będzie nosił ten szkaplerz to nie pozwoli bogu żeby go wsadził go do piekła a nawet ominie czyściec a odkąd to matka boża może cokolwiek pozawalać albo nie pozwalać Bogu ? chyba coś ci sie pomieszało gąsko .

Gość ktoś sobie jaja robi
z tego piekła.

wierze.Ale mam tyle grzechow....:O

Gość no co ty autorko,
przecież twój miłościwy, dobry, sprawiedliwy i wszechobecny Bóg nie pozwoli zagnać swojej owieczki do piekielnych czeluści :classic_cool: Ups, a nie, sorry. Jednak pozwoli :D 🖐️

jak każdy . ale Jezus już złożył Ofiarę za twoje grzechy - jeśli tylko uwierzysz , że on jest Odkupicielem , jeśli wyznasz go Bogiem - będizesz żyć wiecznie .

taaak,wy chcielibyscie zeby ktos sobie robil jaja....bo sama swiadomosc piekla jest niewygodna...,za duzo wyzeczen w tych czasach...Lepiej sobie tlumaczyc ze ludzie wierzacyy to wiocha,ze to wszystko bajka.... Ja przez ten chory internet zaczelam watpic! jak czytalam to wszystko co wiekszosc pisze o wierze i Bogu to bylam przerazona! Myslalam,,jak oni sie nie boja tak pisac...????"" a pozniej juz przywyklam,ze to norma....:O Ale ja tak nie chce. Chhce znowu wrocic do wiary....Tak dawno nie bylam w KOSCIELE tak sama z siebie....:O

allium,i ci -to wystarczy...? a moje grzechy?? popelnilam grzech smiertelny,spowiadalam sie z tego ale mimo to on mi tak ciazy:O poza tym chyba nie jestem taka jak powinnam byc-wedlug Boga...:(

grzech jest grzechem - nie ma znaczenia jak go nazwiesz . I Jezus umarł za wszystkie grzechy - twoje, moje ,nasze . I nie przyszedł do świętych -ale właśnie do grzeszników bo to grzesznicy Jego najbardizej potrzebują .

A jeśli Bogu zaufasz , jeśli uwierzysz ,zę Jezus umarł i zmartwychwstał ,że ma moc wybaczania to - Choćby wasze grzechy były jak szkarłat, jak śnieg wybieleją; choćby czerwone jak purpura, staną się jak wełna. (Ks. Izajasza 1:17-18, Biblia Tysiąclecia)