Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lenka94

PROSZĘ O POMOC ! :))

Polecane posty

Gość lenka94

Cześć. Mam pewien problem. Mój facet ma niedługo urodziny,będzie miał 23 lata więc ... Jaki prezent mam mu kupić ? :) Proszę bardzo o różne pomysły.

Gość makalakaka
zegarek, perfumy...

Gość satyrykon
karnet do agencji towarzyskiej,przynajmniej będzie robił to pod kontrolą i nie musiał kłamac

Gość fgthj
ja uwielbiam ksiązki -to super trwały prezent ale naleze do mniejszosci ktora uwielbia czytac

Gość lenka94
satyrykon proszę Cię bez takich . Proszę poważnie to potraktować,a nie jakieś pomysły związane z seksem ... Zegarek ma,książek nienawidzi czytać,perfumki też ostatnio sobie kupił. Chciałam bardzo kupić mu koszulę,ale nie nosi ich ... Nie mam pojęcia co mu dać :(

Gość satyrykon
no tak prócz sexu faceta ma jeszcze inne potrzeby,to moze jakis samochód ?

Gość lenka94
Viagre sam/sama sobie kup :) Przyda Ci się na przyszłość jeżeli masz takie problemy.

Gość pikapikapikapikapika
kup szachy!

Gość CoTyNiePowiesz
może trzeba zacząć od tego jaką kwotą operujesz?

Gość lenka94
Hmm ... myślę tak do 100-150 zł.

Gość satyrykon
z taka kwotą to możesz isc do zoo kupić bułke pingwinowi a nie prezent dla faceta

Gość lenka94
Wybacz,ale jestem dopiero z nim 3 miesiące więc nie mam zamiaru też wydawać sporo kasy mu na prezent :) Niedługo będą święta więc następny prezent dostanie.

Gość asdjhlla
lenka94 dziecko drogie ,widac po zapytaniu w jakim stopniu znasz swego faceta. Gdybys znała jego zainteresowania,wiedziała co on lubi,czego nie to nie zadawałabys takich głupich pytan.

Gość satyrykon
wybacz,ale ja na twoim miejscu darowałabym sobie wszelkie prezenty po tak krótkiej znajomosci,bo za chwile będziesz wypisywała jak odzyskać coś tam bo własnie cie rzucił

Gość lenka94
Hmmm nie każdy człowiek ma takie zainteresowania aby mu było łatwo kupić prezent :) Także jak nie znasz to się nie wypowiadaj ;)

Gość lenka94
Chyba nie ma tu normalnych ludzi z którymi można normalnie popisać ;) Pozdrawiam :*

Gość CoTyNiePowiesz
w takim razie może jakiś sweterek fajny idą chłodniejsze dni więc na pewno się przyda, a jeśli obawiasz się że nie trafisz w jego gust to teraz w większości sklepów można kupić kartę podarunkową zasiloną wybraną przez nas kwotą, myślę że to fajny prezent mogłabyś iść razem z nim na zakupy i może udałoby Ci się namówić go na tą koszulę :)

Gość satyrykon
lenka cipka cie swedzi :-) oj swędzi,swędzi,nie martw sie jak nie jestes szpetna z ryja to zawswze sie ktos trafi,niekoniecznie rządny prezentów

Gość lenka94
No właśnie jest z tym problem,bo on nie lubi ani koszul ani swetrów ... Po prostu ma inny styl,szerokie spodnie,koszulki,bluzy ... Także z tym mam problem :) A jego zainteresowania? To z tym jest ciężko,bo grałby w gry całe dnie,a ja próbuję z tym walczyć,więc nie kupię mu następnej gry żeby poświęcał mi mniej czasu. Pracuje w wojsku. Palił papierosy,ale elektryczny już sobie kupił jak na złość,a byłby to dobry pomysł :D

Gość pikapikapikapikapika
jak to nie ma normalnych ludzi ? a ja to co ? podpowiedziałem ci kup szachy, ja dostałem i jestem bardzo zadowolony .

Gość lenka94
satyrykon i po czym niby wywnioskowałeś,że swędzi ? ;) To akurat źle myślisz i chyba na psychologa się nie nadajesz. A ryj to możesz mieć Ty ;) ja mam piękną buźkę także już cicho. Nie mam zamiaru się zniżać do Twojego poziomu.

Gość lenka94
pikapikapikapikapika przepraszam ! ;) No akurat z szach nie byłby on zadowolony :(

Gość satyrykon
śmierć austryiaczce!! upieke twoje serce

Gość CoTyNiePowiesz
to może t-shirt z ulubionym bohaterem z jakiejś gry czy kreskówki i do tego np podobne bokserki w 100zł się zmieścisz na pewno, a faceci lubią takie rzeczy sama ostatnio kupiłam w reserved t-shirt z cookim (59,99) i bokserki też z cookim (39.99) dla swojego i mimo że ma 28 lat to cieszył się jak dzieciak :) wiem że linie ubrań z bajek mają też w cropp i house

Gość lenka94
No bym musiała się zastanowić nad tym ;) Ja tak się napaliłam,żeby mu kupić koszulę czy sweterek. Bardzo bym chciała żeby nosił od czasu do czasu,a nie tylko luźne spodnie i koszulki :p Tylko ciekawe co by na to powiedział ...

Gość CoTyNiePowiesz
szczerze to nie ryzykowałabym koszulą na prezent jeśli on w tych koszulach nie chodzi. pamiętam że ze swoim też miałam problem z tymi koszulami, bronił się bardzo długo, ale pewnego razu jak byliśmy na zakupach pokazałam mu że koszula nie musi być nudna skompletowałam mu odjechany t-shirt z koszulą taką bardziej młodzieżową i jakoś się przekonał, niestety w dalszym ciągu nie daje się namówić na sweter dlatego znam twój ból :)

Gość lenka94
No to jest okropne ... Tak bardzo podobają mi się faceci w koszulach czy sweterkach ale cóż :) Można tylko popatrzeć na innych ;) Bo tak na święta myślę mu golarkę elektryczną kupić może ...

Gość CoTyNiePowiesz
kurde przez twój post przypomniało mi się że i dla mnie prezent potrzebny, w przyszłym tygodniu mamy 8 rocznice przydałby się jakiś drobiazg...

Gość lenka94
No proszę,proszę :) To też musisz o czymś pomyśleć. No ja mam czas do 30 listopada .

Gość lenka94
Uuuu ... no to też coś musisz kupić ;) Ja mam czas do 30 listopada.