Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abecedeabe

czy warto zrobic kopenhaska

Polecane posty

Gość abecedeabe

aby sie pozbyc kilki kilogramow? np 5 czy lepiej zrobic np inna 800 kcal lub po prostu mniej jesc

lepiej mniej jesc lepiej zrobic diete 800 kcal ale pod warunkiem ze umiesz sie ograniczyc z jedzeniem tak z dnia na dzien ja nie umiem, zalezy mi na szybkiim schudnieciu i dlatego jestem na kopenhaskiej:) uwazam ze 13 dni takiej diety mi nie zaszkodzi chociaz wcale nie jestem jej entuzjastka i nie zamierzam nikogo do niej namawiac:)

aaa i nie napisalam jeszcze ze ja potrzebuje scislej rozpiski na dany dzien i wtedy sie trzymam na diecie:)

Gość dsfgfg
joasska żeby mniej jeść i ty tak nie umiesz, ale na kopenhaskiej gdzie się prawie nic się nie je to umiesz? :)

Gość bozcia
no ciekawe joasia bo wiesz mozna sobie rozpisac mz i tez sie trzymac planu a niekoniecznie ejsc to co na 13 dniowce

Gość palllka
moja znajoma zaczeła kiedys kopenhaska, ale po 1 dniu miała dosc i tak ja zmodyfikowąła ze jak miala ochote to zrobila danie z kopenhaskiej a jak nie to podobne ale nie takie same i co? schudla wiecej od swojej siosty co robila kopenhaska wiec po co sie katowac i jadła 3 posilki , rano owsainke z otrab owsianych i 1 przekaske do 100 kcal

Gość palllka
wiec chyba nie warto chyba ze sie ma b, duzo do stracenia ale tak z 5 kg to nie!!!!!!

Gość dsfgfg
Palllka ale ile zrzucisz trwale w ciągu 13-stu dni? Kopenhaska to głodówka i trzeba dobrze z niej wyjść. Mało kto nie ma jojo po niej. Do otylości sa dostosowane inne diety, a 5 kg jeśli się jest zdrowym można w ciągu 1-2 miesięcy zrzucić, wystarczy tylko ściąć swoje indywidualne zapotrzebowanie kaloryczne o 300 i trochę poćwiczyć.

Gość palllka
ja nie robiłam tej diety

Gość abecedeabe
dziekuje za porady zastanowie sie , bo i tak na diete taka czy taka przechodze od soboty a do tej pory staram sie jesc mniej niz zazwyczaj

Gość monia- 42
jak dla mnie warto - tez mam ok 5 kg do schudnięcia i tylko taka dieta gdzie mam rygor na mnie działa, bo juz próbowałam i liczenie kalorii i mz i guzik z petelką dlatego ja zaczynam w sobotę bo jutro i pojutrze odwiedzam groby mam nadzieję ze się zmniejszy po niej apetyt i skurczy żoładek