Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalalalalawela

PiS wygrywa w sondazach???

Polecane posty

Gość lalalalalalalawela

To co przed chwila znalazlam w inetrnecie mnie porazilo...PiS wygrywa w sondazach???? ma 29% glosow a PO - 27%...nie moze byc czyzby ludzie sie opamietali???

Gość lalalalalalalawela
ja sie tutaj nie podniecam ale cos ludzi musialo sklonic do takiego wyboru prawda??? zastanawiam sie czy to naglosnienie rzekomego samobojstwa remigiusza musiala???, ktore nie ukrywamy daje do muslenia...zreszta " samobojstwo" juz ktores z kolei

a jeszcze ze trzy dni , motłoch się podjarał . trza podrzucić motłochowi cuś co lubi np. , że makaron dwujajeczny potanieje i zaraz się sondaż zmieni

Gość daj linka do sondaża
bo az trudno uwierzyć

Gość ale to sprzed osmieszenia
się pisu i kaczorka

Gość sddddddddre
tak, niech PO wygrywa, w końcu tak wspaniale rządzą :o

Gość wspaniale to nie ale
całkiem nieźle

Gość lalalalalalalawela
ja jak pisalam juz w ktoryms temacie nie jestem zwolenniczka ani PiS u ani PO ...ale...patrzac co dzieje soe w naszym panstwie i zastanawiajac sie co czeka moje dzieci w przyszlosci z takim rzadem to uwazam ze lepiej juz ten PiS by sie spisal...tak porownywawczo...polska jest wysprzedana, sprywatyzowana, droga i nie ma przyszlosci...dlaczego??? bo tusk nie daje nam szansy na wzbogacenie..mamy zloza gazu lupkowego.. to co szkoda pieniedzy zeby go wydobywac, lepiej zaplacic rosji za dostawe i prowizje...wogole wszystko co przynosilo nam zysk zniklo: kopalnie, stocznia, zaklady to co w tej polsce jest???? PODATKI, PODWYZKI i tancowanie jak nam putin z tuskiem zagra

Gość lalalalalalalawela
ja jak pisalam juz w ktoryms temacie nie jestem zwolenniczka ani PiS u ani PO ...ale...patrzac co dzieje soe w naszym panstwie i zastanawiajac sie co czeka moje dzieci w przyszlosci z takim rzadem to uwazam ze lepiej juz ten PiS by sie spisal...tak porownywawczo...polska jest wysprzedana, sprywatyzowana, droga i nie ma przyszlosci...dlaczego??? bo tusk nie daje nam szansy na wzbogacenie..mamy zloza gazu lupkowego.. to co szkoda pieniedzy zeby go wydobywac, lepiej zaplacic rosji za dostawe i prowizje...wogole wszystko co przynosilo nam zysk zniklo: kopalnie, stocznia, zaklady to co w tej polsce jest???? PODATKI, PODWYZKI i tancowanie jak nam putin z tuskiem zagra

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaqqqqqqqqq
hahahaha :D calkiem niezle. no nie moge. co za skurwiel umyslowy to pisze :D

za trzy lata sytuacja gospodarcza sie poprawi, ludzie zaczna zyc dostatnio to i na katastrofe smolenską wywalą jaja na pieniek

Gość lalalalalalalawela
co cie wspanialego spotkalo za PO???? podnoszone podatki, prywatyzacja, wysprzedanie majatku polskiego??? jak mamy zloza gazu lupkowego to nie ma pieniedzy zeby zainwestowac w wydobycie tegoz gazu ale sa pieniadze na zaplacenie rosji, ktora ten gaz dostarczy do twojego domu + prowizja oczywiscie??? dlaczego rzad tuska umozyl dlug rosji za transport gazu??? komu to bylo na reke polsce czy rosji...Przeciez PO robi wszystko zeby innym bylo lepiej nie polsce

Gość lalalalalalalawela
co cie wspanialego spotkalo za PO???? podnoszone podatki, prywatyzacja, wysprzedanie majatku polskiego??? jak mamy zloza gazu lupkowego to nie ma pieniedzy zeby zainwestowac w wydobycie tegoz gazu ale sa pieniadze na zaplacenie rosji, ktora ten gaz dostarczy do twojego domu + prowizja oczywiscie??? dlaczego rzad tuska umozyl dlug rosji za transport gazu??? komu to bylo na reke polsce czy rosji...Przeciez PO robi wszystko zeby innym bylo lepiej nie polsce

Gość co ty piszesz???
wogole wszystko co przynosilo nam zysk zniklo: kopalnie, stocznia, s s do tego się dopłacało ogromne pieniądze

Gość co mnie spotało?
to że przez krysys nie poupadały banki i ludzie nie stracili oszczedności jak w innych krajach. to że mój kraj mimo kryzysu światowego rozwija się.

Gość lalalalalalalawela
katastrofa smolenska to inny temat...jak mozna pozwolic aby wrogie nam panstwo prowadzilo sledztwo w sprawie tej " zbrodni" ...nie mamy wraku, orginalu czarnych skrzynk jak mamy znac prawde... lech kaczynski staral sie dazyc do prawdy i glosno to mowil dlatego mial sporo wrogow poliycznych...a obowiazkiem polski jest wyjasnic jak, dlaczego i kto...ale nie ma chetnych, a ci co dobrze mowia, mowia to tylko raz ( pozostawiajac spekulacje) bo potem popelniaja samobojstwa

Gość kosownik
w życiu nie zagłosuję na tą prawicowo-kościelno-nienormalną partię, już wolę na nikogo głosu nie oddawać:O

polski maatek jak ma być rozkradziony bądż zniszczony zaniedbany to lepiej go sprzedać. polaczejk jak nic nie ma to staje się wolny a wolność jest w nas! hahahahaha

Gość rosja bez nzaszego zezwolenia
prowadzi śldztwa bo wypadek zdarzył się na ich terenie. a my prowadzimy swoje badania i śledztwa

Gość mamy swoje kopie czarnych
skrzynek tak jak rosjanie bo na oryginałach nikt nie pracuje

Gość lalalalalalalawela
co mnie spotało? to że przez krysys nie poupadały banki i ludzie nie stracili oszczedności jak w innych krajach. to że mój kraj mimo kryzysu światowego rozwija się. matko droga pokaz mi ten rozwoj???? uswiadom mnie bo ja nic takiego nie widze>>

Gość popatrz na PKB
to zoabaczysz bo to wskaźnik rozwoju gospodarki

Gość lalalalalalalawela
skoro polska dokladala do kopalni, stoczni i innych zakladow to czy oplacalo sie kupno ich innym krajom, spolkom zagranicznym???? wychodzi na to ze inny potrafia korzystac z tych dobr tylko nie polska...innym przynosi zyski polsce tylko strty..jak sie nieumiejetnie rzadzi to napewno

Gość opłacalo się bo posiadają
pieniądze i możliwości zagospodarowania w inny sposób. popatrz co się stało ze stoczniami

mojej miejscowości wybudowali i wyremnowali wszystko!!!! w przeicągu ostatnich 5 lat wszystkie drogi, mosty, oczyszcalnie ścieków, utylizacja odpadów, oświetlenie , linia nergetyczna podziemna, chodniki, park, monitoring, ronda, światła ...wszystko!!! jak sobie przypominam okolice z czasów np jak szedłem na studia i porównuje teraz to jest gigantyczny skok cywilizacyjny.................. xxx