Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewkawlkp

jak naprawić związek?

Polecane posty

Gość ewkawlkp

jesteśmy razem 11 lat bywało bywa różnie przypuszczam jak u każdego ale ostatnio nie potrafimy dogadać się na żaden temat raz on chciał się wyprowadzić raz ja niby wyjaśniamy sobie wszystko a na drugi dzień to samo wiem że on mnie kocha ja go też ale już nie mam siły i nie wiem co robić...........

Gość ewkawlkp
nie jak on chce seksu zakładam pończoch obcasik seksowną bieliznę i robię co sobie zażyczy

Gość ewkawlkp
myślałam że ktoś mi pomoże bo mi się wszystko pierdoli a tu szukanie dziury w całym i zbędne czepianie szczegółów dzięki

Gość Niebiessskoooka,,
Jestescie razem 11 lat i nie jestescie małzenstwem?

Gość ewkawlkp
tak nie jesteśmy małżeństwem żyjemy w związku mieszkamy razem myślę że małżeństwo nie miało by wpływu na to jak jest między nami

Gość Niebiessskoooka,,
Ja mysle ze miałoby wpływ. Widzę roznice pomiedzy zyciem z człowiekiem z ktorym oficjalnie tworzę rodzine, o którym moge powiedzieć mąz i nie wystarczy byle klotnia zeby powiedziec wyprowadzam sie, pakuje manatki i mnie nie ma bo zasadniczo nic formalnie nas nie łączy. Poczucie zobowiązania i odpowiedzialnosci za małzenstwo dla normalnych ludzi jest bardzo silne, za związek nieformalny niekoniecznie bo nic sie nikomu nie obiecywało

Gość oijhoij
posklejej go super glutem

Gość wooly
Ewka, a co wlsciwie najbardziej sie nie uklada?