Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość vwrecerf

Rajstopy pod spodnie do przedszkola?

Polecane posty

Gość vwrecerf

Zdezorientowały mnie dziś przedszkolanki. Posłałam trzylatkę do przedszkola w bawełnianych rajstopach bo uważam że to wystarczająco ciepły odziewek dla nóg chłodną jesienią. Jak nie patrzeć, dzieciaki wychodzą na dość krótko a w przedszkolu jest ciepło. Ktoś założył jednak mojej córce dodatkowo spodnie na wierzch. Miło mi było że tak się zatroszczono o małą, tyle że po spacerze już w tych spodniach na rajstopy została i na pewno było jej gorąco i niewygodnie. No to jak ją teraz ubierać? Oczywiście mogę jej założyć rajstopy i spodnie ale ma w tym siedzieć w przedszkolu, a może przedszkolanka ma sprawdzać ile warstw ma moje dziecko i je przebierać (nie wyobrażam sobie, przecież mają i tak masę pracy). Córa sama sobie nie poradzi z rajstopami i spodniami bo nie ma jeszcze wprawy w ubieraniu się rozbieraniu, poprawianiu, podciąganiu i w podobnych. ;) A wy jak ubieracie te najmłodsze, nie w pełni samodzielne dzieciaki do przedszkola obecnie, gdy rano zimno, w ciągu dnia na dworze też a w pomieszczeniach ciepło?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować