Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gospocha27

Czy wasi faceci też tak kochają jak im pichcicie w domu?

Polecane posty

Gość Gospocha27

bo mój to wtedy jest najszczęśliwszy na świecie,on zawsze powtarza,że on nic więcej nie potrzebuje tylko nasz domek,ciepełko,naszą córcię jak lata po domu i te zapachy się rozchodzące jak ja pichcę.Wcale nie jest gruby,po prostu kocha jak gotuje czy coś piekę,wszystko jedno.

Gość u mnie jest odwrotnie bo to
mój facet wciąż pichci i uszczęśliwia mnie coraz to bardziej wymyślnym żarełkiem :)

Gość mój kocha :)
obiad z dwóch dań, sałatka, deser :) a ja kocham dla niego gotować :)

Gość ale te baby glupieee
niech sobie najmie kucharkę, ja nie podpisywałam cyrografu, że będę kucharką, ja mam być partnerką, a nie służącą, wynieś, przynieś, pozamiataj i ugotuj, jakżeż głupia to lataj, i tak zainteresuje się ładniejszą.

ja ogólnie też lubię gotować, ale przy dziecku czasem jestem zbyt zmęczona na wymyślne dania i często są zwykłe polskie obiady lub włoskie np. schabowe, piersi z kurczaka, mielone, pizza, spaghetti itp. Mój mąż musi mieć codziennie mięso do obiadu, więc jakieś naleśniczki, knedle czy leniwe raczej odpadają (chyba że dla mnie i dla dziecka)

Gość sawa jak Ciebie czytam
to nic innego nie robisz jak tylko gotujesz, trzy dania dziennie, bo dziecko nie zje tego a maz tego. ..jestes fajna babka, ale wex ty sie opamietaj. Moja tesciowa tak robila i teraz na straosc jak dzieci do domu przyjezdzaja to robi trzy rozne zupy, bo coreczka nie ze z ryzem a maz z grzybami np. Zycia wam nie szkoda na wchodzenie w tylek ? a oni to przeobia w jelitach i tylkiem oddadza

Gość MGNGJFKFMVMKBKB
Żal mi babek, które piszą, że gotowanie dla męża to wchodzenie w tyłek i głupota. Współczuję wam mężów, skoro nie rozumiecie, że jak ja ugotuję, to mąż pozmywa, jak ja wypiorę, to mąż wyprasuje, a jak wieczorem mam ochotę na piwo i kafeterię, to mąż zajmuje się dzieckiem. Widocznie wasi mężowie nic nie robią, skoro nie chce wam się dla nich ugotować czegoś smacznego i traktujecie to jak wielkie poświęcenie, przed którym na dodatek chcecie, o zgrozo, ostrzegać kobiety, które mają w domu NORMALNIE

ja nie gotuję :o jeszcze czego.Mam na głowie pranie, sprzątanie, rachunki itp. Mi gotuje mąż :D Podział musi być. ps. ja nie mam głowy do gotowania - absolutnie mnie to nie kręci

Gość rytr56y76
Gotuję rzadko, jemy albo w restauracjach albo coś na wynos, zamiast stać przy garach wolę ten czas wykorzystać w inny sposób ;)

Gość wole polezecccc
ja wolę np. utaj na forum posiedzieć jak w kuchni. Przecież i tak wszystko co by nie zjeść obróci się w g .....

ja uwielbiam gotować, ale nie tylko to co mój partner lubi :) zje i tak nawet jeżeli nie ma mięsa czy nie przepada za konkretnym daniem :)

Mój też uwielbia domowe obiadki, ale to dobrze bo lubię gotować :) on zresztą też lubi i tak sobie gotujemy :)