Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koniec boomu emigracyjnego?

Czyżby ludzie już tak chętnie nie jeźdźili za granicę robić za tanią siłę?

Polecane posty

Gość Koniec boomu emigracyjnego?

Prestiż zmywaka w Anglii spadł? Kiedyś to każdy się cieszył, że wyjedzie, kupi sobie laptopa i buty Lacoste. A teraz? Chętnych coraz mniej

Gość ALL Inclusive.
Teraz jak w Internecie istnieją Programy Partnerskie, portale i MLM, to praca za granicą jest tylko dla nieświadomych, Internet to wioska globalna, nie trzeba pracować w fabrykach mrożonek za parę groszy, niszcząc zdrowie, jak nie wierzysz, to zapraszam na link po niżej! WOOOOW, Czy w twoim biznesie zwraca się koszt w pierwszym miesiącu i zaczyna się zarabiać? U Nas tak, a do tego Bonusy, jak wycieczka na Majorkę i 3tys złoty, które idzie łatwo wygrać, tylko spiesz się, bo okazja nie jest wieczna!! GRUBA końcówka miesiąca !!! dziś kolejne rejestracje ! osoby, które były w Gdańsku eksplodowały :) pamiętajcie że za każdą osobę w październiku podwajam ilość dni na Majorkę !!! dziś zrobię dla Was webinar o 20 stej - zapraszajcie gości : http://prezentacjabiznesu.pl - mówcie - chcesz jechać na Majorkę i zgarnąć 3000 zł kieszonkowego - wpadnij na webinar dziś !!! Pozdro. Zaprasza Artur Hirth Warto skorzystać, bo są świetnie promocje i okazje!

Gość nie kazdemu sie chce
tyrac za granica

Gość dhdjfjcj
Oczywiście ze jeżdżą, nie robiąc za tanią siłę roboczą, np ja:) bardzo fajnie pracuje mi się w zawodzie:) w Polsce po moim kierunku zarobiłabym jakieś 1200 zł, a tu zarabiam bardzo przyzwoicie, a skończyłam kierunek humanistyczny, obsługa ruchu granicznego,

Gość uzgefiugzefgsbkf
grosze ktorych w polsce nigdy nie zarobisz. Mojaj mama jest pielegniarka i zarabia 16 eurona godzine, powiedz mi ile zarabia pielegniarka w polsce. moja mama jest po studiach i to jej dliczaja do pensji - gdzie w polsce tak robia. nigdzie, a praca tak samo ciezka, a nawet gorzej. Jeszcze sytuacje gdzie pielegniarki zostaja zmieszne z blotem. Pielegniarki z Polski to skarb w belgii holandii i niemczech, oferty pracy sa zazwyczaj atrakcyjne. Ja osobiscie trzymam kciuki za tych co wyjezdzaja na stale z polski zaczac nowe zycie. Udaje sie to praktycznie zawsze, chociaz poczatki sa trudne. I bardzo dobrze ze ludzie z polski wyjezdzaja. Bylam pare lat na ekonomii i szczerze mowiac na moje oko w polsce bedzie jeszcze gorzej, wiec jezeli ktos planuje wyjad nie ma na co czekac.