Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chugokkkkk

' przyjezdni' w Warszawie najgorsze zlo

Polecane posty

Gość chugokkkkk

polowa osob jakie spotykam w Wawie pochodzi z jakis malych wsi. ich glowne tematu to narzekanie, jak tu brudno, zle niedobrze. komunikacja im nie pasuje to im nie pasuje ogolnie to warszawa zla i straszna. Wiec ja sie pytam? kto im kazal tu przyjezdzac? nie mogli zostac w swoich malych miescinkach gdzie podobno takie zycie zdrowe i ekologiczne, produkty lepsze powietrze swiezsze? to nie, przyjechali, teraz jecza i stekaja.

Gość gemma tanzen
bo na prowincji nie ma przyszłosci

Gość chugokkkkk
jak ja przyjechałem 7 lat temu do Warszawy z mojej rodzinnej Solnicy to wcale nie narzekałem i nie rozumiem tych ludzi

gdyby nie przyjezdni to dopiero ta Wasza Warszawka byłaby wsią zabitą dechami. A że brudno, śmierdzi, głośno i ciężko przejezdne miasto to typowe dla stolic. Nie wiem na co się plujesz.

Gość monikamoniaska
Oni wcale tam tak cudnie nie maja, po 1 nie ma pracy i dlatego tu przyjezdzaja po drugie to gadanie o naturalnych produktach to tez jakas bzdura. Np. kiepska maja wode, przynajmniej tam gdzie ja bylam u mojego chlopaka, ciegna wode ze studni - nie cche nawet myslec co tam moze byc. Wole nasza zdrowa i sprawdzona wode z mpwik. tak samo jedzenie, jak ktos ubije przyslowiowego swianiaka to takie mieso za dlugo nie polezy. chyba ze sie zamrozi. nie ejst konserwowane odpowiednio po prostu. Wiadomo tu i tu plusy i minusy ale oni przyjezdzali i zawsze beda przyjezdzac.

Gość halibuttt........
Warszawa jest dosc czysta jest dużo zieleni, parków, dobrze rozwinieta komunikacja

Gość halibuttt........
jest tutaj naprawdę bezpiecznie, można o 2 chodzic po śródmiesciu, jest wiele rozrywek kulturalnych i nie zawsze trzeba na to duża kase

gdyby nie przyjezdni to dopiero ta Wasza Warszawka byłaby wsią zabitą dechami. A że brudno, śmierdzi, głośno i ciężko przejezdne miasto to typowe dla stolic. Nie wiem na co się plujesz. x smieciu gdyby nie wy zasrancy to by nie bylo ttuaj korkow i takiego syfu ktory robicie w wekend kiedy wychodzicie sie bawic do klubow menelskie obwiesie pseudo znawcy w rurkach z komorka w reku siedzacy non stop na slynnym fejsie !!!!

Gość halibuttt........
warszawa da sie lubic to jedyna w polsce europejskie miasto