Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skorek zielony

Kącik dla mam niedoskonałych...

Polecane posty

Ja jak na kafe jestem mamą niedoskonałą gdyz wracam zaraz po macierzyńskim w podskokach do pracy bo chce coś w życiu osiągnąc i marzę o kolejnym awansie i nie mam wyrzutów sumienia, że nie zostaję z dzieckiem do 3 roku życia. Ogólnie podchodzę do życia w następujący sposób to dziecko jest dla mnie a nie ja dla dziecka :-)

a jeszcze jak moja krolewna miala 4 miesiące to ją zostawiłam z moją mamą i pojechalam z mężem nad morze. Jak na standardy kafe to jeszcze okropne, że kupuję soki bobo frut bo tu wszyscy tylko naturalne wyciskają dla dzieci :-)

Gość elaelżbieta
Zgadza się, z połowy lutego.

Gość skorek zielony
To ja jestem jeszcze gorsza bo mój soków nie pije wcale. Tylko wodę i herbatę zieloną liściastą. No tak mi z rachunków wyszło, że powinny być te miesiące. To jest w sumie spora różnica. Mój pewnie będzie zawsze jednym z młodszych.

Gość elaelżbieta
Ja akurat na punkcie miesiąca urodzenia mam troszkę skrzywienie, zresztą na punkcie innych dziwnych rzeczy też... Sama urodziłam się na początku roku i zależało mi, aby dzieci też rodziły się w pierwszych 6 miesiącach. Taki mały odchył, każdy z nas pewnie jakieś swoje odchyły ma. Udało się, choć pewnie gdybym miała problemy z zajściem w ciąże, to byłoby mi wszystko jedno.

też miałam odchył, ale na znaki zodiaku, syn niestety jest wagą - przeciągałam jak mogłam, ale się nie udało, a jak odjechałam z córką do szpitala i stwierdzili, że tną to zaraz było - jesu, który dziś? ale na szczęscie był pierwszy dzień wodnika;) bo bym miała obydwoje z dwóch najmniej lubianych przeze mnie zodiaków;)

Gość skorek zielony
Ja liczę cząstki w mandarynkach :p Nie wiem czemu,ale muszę wiedzieć ile mandarynka ma cząstek :D A czemu te miesiące takie ważne? Ja też jestem z drugiej połowy roku i zawsze się śmieję,że dzięki temu jestem młodsza :D

Gość skorek zielony
Ex.D-Bill to trzeba było zacisnąć nogi i powiedzieć nie rodzę, nie rodzę, nie rodzę !!! :D A 17.X to jaki znak? Bo ja w tej kwestii zielona jestem. I od razu poproszę 18.IX i 8.VII.

Gość elaelżbieta
Ja lubię, gdy spinacze na praniu są w jednym kolorze i gdy jem kolorowe draże, to też kolejno kolorami... Boże dziewczyny, ale ja nie jestem psychiczna :)

mnie z kolei bardzo zależało, żeby córka była strzelcem... mam sentyment do tego znaku ;) moja przyjaciółka strzelec, babcia była strzelec, moj mąż strzelec - mysle sobie: dziecko tez musi byc strzelec! to najlepszy znak! udało się!! nogi zaciskałam, żeby tylko skorpion nie był :P sama baranica jestem :D

Gość skorek zielony
Ela ja też to sobie codziennie powtarzam i już prawie uwierzyłam. Spinacz w kolorze prania to i u mnie jest zawsze. A co do jedzenia-jem po kolei,czyli ziemniaki, surówkę, mięso i póki jedno nie zniknie nie ruszę drugiego :)

dziewczyny... a nie łatwiej nie używać spinaczy? :P ja nie używam i problem z głowy :D a sama tez nie jestem normalna i tez bym sobie jakiś rytuał związany ze spinaczami wymyslila ;)

Ja nie znam się na znakach zodiaku :-( Nie mam odchyłów w sumie oprócz zbierania "na zapas" kosmetyków. Wszystko musze mieć po klka sztuk w tzw. zapasie. Balsamy, żele, masła, kremy do twarzy, tusze. Masakra jakby wojna miała przyjść. Mąż się śmieje.

Gość skorek zielony
Ja się też nie znam na znakach zodiaku i astrologia ogólnie jest mi obca. Rzeczywistość czyli jakiegoś fisia masz-znaczy się pasujesz idealnie do nas-nie obrażając nikogo ;)

Gość skorek zielony
No ale jak? Ze sznurka by mi majty porwało i by poszybowały do sąsiada,a ze stanika by sobie gogle zrobił :p Poza tym to fajne czerwony spinacz do czerwonej bluzki :)

Gość elaelżbieta
Mam całe pudło zapasowych kosmetyków a w nim... 5 żeli pod prysznic ;P Ze spinaczami mnie nie zrozumiałaś- jeden sznurek to jeden kolor, gdyby nie daj Boże zabrakło spinacza w odpowiednim kolorze, to nie dałoby mi to spokoju- dany ciuch musiałby zmieścić się na innym sznurku albo na całym sznurku zmieniałabym kolor spinaczy. Nadal twierdzę, że ze mną wszystko w porządku ;p

Gość elaelżbieta
tak... Boże...

:D spokojnie ;) twoje objawy są najdelikatniejsze z możliwych :P wiem, bo wyleczyłam się z ZOK parę lat temu

Gość skorek zielony
Ela na taki pomysł ze spinaczami bym nie wpadła. Jak bluzka w paski? No proszę,przecież to banalne. Jaki pasek pod spinaczem taki spinacz ;) Tak,tak wszystkie jesteśmy w pełni normalne :D

Gość elaelżbieta
Ale muszę Wam powiedzieć, ze dziecko wyleczyło mnie z wielu moich dziwactw. Nie mam po prostu na nie czasu.

Gość skorek zielony
A kto to ten Adaś? I co to ZOK-zespół ogarniętej kolorami?

Gość elaelżbieta
Nie układam już wałków do włosów kolorami... Chyba pójdę spać, bo sama siebie zaczynam się bać ;-)

Adaś Miałczyński to główny bohater filmu dzień świra (Kondrat grał) a ZOK to Zaburzenia Obsesyjno Kompulsywne - zwane popularnie nerwicą natręctw ;) podobno 90% populacji ma jakieś spektrum zachowań z nerwicy natręctw, więc spokojnie ;)

jakbym wam napisała co wyrabiałam 10 lat temu... to łoj. dostałabym bana na ten topik :P skrajnie niedoskonałe zachowania :P

Gość elaelżbieta
Mój ZOK był chyba spowodowany nadmiarem czasu i brakiem poważnych problemów ;-P