Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skorek zielony

Kącik dla mam niedoskonałych...

Polecane posty

skorek zielony Ex.D-Bill to trzeba było zacisnąć nogi i powiedzieć nie rodzę, nie rodzę, nie rodzę !!! A 17.X to jaki znak? Bo ja w tej kwestii zielona jestem. I od razu poproszę 18.IX i 8.VII. zaciskałam, ale biorąc pod uwagę ile stresów przysporzyłam lekarzom z tą ciążą to już w końcu przestałam wydziwiać, bo się bałam, że pójdę w biały fartuch z długimi rękawami zaraz po porodzie;) znaki to w kolejności: waga, skorpion i strzelec:) mea - też celowałam w strzelca, bo mam bdb kontakt z tym znakiem, ale bardziej zależało mi na dziewczynce, więc trochę zeszło;)

Gość skorek zielony
Ale wtopa...no nie mam pamięci do nazwisk ludzi,a co dopiero bohaterów filmowych. E tam ja jestem normalna-póki co nie dręczą mnie myśli o porąbaniu sąsiadki bo żółtą bluzkę upięła niebieskim spinaczem. No dobra małżon mówi,że chce iść spać,bo mu się horror skończył. To się żegnam! Kolorowych snów. No ewentualnie ułożonych kolorami :p

Gość elaelżbieta
Też spadam. Dobranoc

dobranoc wam... mnie nie spieszno, bo ostatnio fatalnie spie. dzis np o trzeciej nad ranem był koniec spania... i kręcenie do rana w łózku... wyspie sie po porodzie chyba ciao ;)

Gość pod słońcem toskanii
"dziecko jest dla mnie a nie ja dla dziecka". O matko...

Gość skorek zielony
Pod słońcem-ale po co kogoś oceniać? Każdy ma prawo do swoich priorytetów i poglądów.

macham i zaraz zbieram się na rewię mody cmentarnej :P

Gość skorek zielony
A my mamy wolny i leniwy długi weekend. Jutro chyba pojedziemy na termy się zrelaksować.

ale wam faajnie... mnie czeka 5 cmentarzy... część przed obiadem i część po obiedzie.... pogoda średnia... tez bym sie wolała zrelaksowac

Gość skorek zielony
Fajnie lub nie,my po prostu nie mamy do kogo jechać...

Gość skorek zielony
Hmmm... w pewnym sensie. To oddaję trochę słońca bo u nas jeszcze świeci.

Gość skorek zielony
To ciepłego dnia bez deszczu.

my się dopiero w niedzielę damy radę wybrać zapalić lampkę na groby - nie mamy tu nikogo bliskiego, ale i na odległość można pamiętać, a poza tym chciałabym, żeby dzieci znały tą tradycję, a nie tylko Haloween

Gość skorek zielony
Owszem tradycja tradycją,ale odwiedza się groby bliskich nie obcych,a my jak pisałam nie mamy do kogo jechać.

Gość skorek zielony
To może napiszę jaśniej... I ja i mąż jesteśmy z domu dziecka. On pamięta swoją rodzinę,mama zmarła przy porodzie,jego wychowywał ojciec i babcia ale jak babcia umarła,a ojciec poznał nową kobietę,to go po prostu oddali,miał 6 lat. Moje najwcześniejsze wspomnienia pochodzą z rodziny zastępczej,biologicznych rodziców nie pamiętam, ale i pamiętać nie chcę,bo oni mnie nie chcieli. Także my po prostu nie mamy do kogo jeździć bo poza sobą nie mamy innej rodziny. I jak się poznaliśmy to nie wiedzieliśmy,że mamy tak podobne doświadczenia,wyszło po około 3-4 miesiącach.

miałam coś napisać skorek, ale dobrze, że się ugryzłam w klawisz..przykro mi zawsze, że takie historie się zdarzają:( my w zastępstwie jeździmy na jeden cmentarz, gdzie leży polska emigracja wojenna i powojenna - jest kilkanaście grobów, nie wiem, czy ktoś je odwiedza, bo są zadbane, ale parę świeczek i modlitwa nie zaszkodzi:)

Gość skorek zielony
A wiesz,że nie pomyślałam o czymś takim. Faktycznie można by się wybrać na groby jakichś żołnierzy czy powstańców. Pogadam o tym z małżonem i spytam co on na to. Na razie chłopaki biegają po deszczu i ganiają się z Melą-nasz pies,a w zasadzie suka. A ja nie mam ochoty marznąć i się moczyć. Nie gryź za mocno klawiszy bo to plastik-mogą być toksyczne :p Grunt że wyszliśmy na ludzi i mamy naprawdę wiele. Mam znajomych którzy do dziś mieszkają z rodzicami,bo nie ma pracy,bo to,bo siamto. 40 na karku,a oni niesamodzielni bo zawsze jest jakaś wymowka i mają na kogo liczyć. My nie mieliśmy więc musieliśmy o wszystko sami zadbać.

Gość skorek ale co ty gadasz
jak mialas rodzine zasteocza, wiec co to znaczy ze sama jestes i nie mialam na kogo liczyc ?

Gość skorek zielony
Moje pierwsze wspomnienia są z rodziny zastępczej,ale wychowałam się w domu dziecka i opuściłam go mając 19lat.

Gość skorek ale co ty gadasz
nie rozumiem bylas w rodzinie zasteoczen ale ona Ciebie oddala do domu dziecka ?

Gość skorek zielony
Widzę że strasznie Cię to interesuje. Tak. Zaraz pewnie spytasz czemu,więc wyprzedzając pytanie,bo laska zaszła w ciążę choć ponoć nie mogli mieć dzieci i stwierdzili,że wolą mieć swoje niż cudze. Normalka,takich przypadków było bardzo wiele.