Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Truskawkowa mama...

Małe cycki... spaliłam się dziś jak lekarz mnie badał stetoskopem a ja jestem

Polecane posty

Gość Truskawkowa mama...

taaaaaaaaaaaaka płaska!!!!!!!!!! i żadem biustonosz tu nie pomoże, bo nie ma co nosić w tym biustonoszu :/ Miseczka A do cholery!!!!!! Ja pierdolę.... Przed moim facetem też mi wstyd, że jestem taka płaska..... Nigdy się chyba nie wyzbędę tego kompleksu

Gość vvvvvvvvvvvvvvvv
ty masz chociaz A , dla mnie nie mam alfabetu;(

Gość denat czekoladowy
musisz nabrać duzo powietrza w płuca,zatkac dupe i mocno dmuchnąć,cycki powinny wyskoczyć

Gość Truskawkowa mama...
Jak kupuję cyckonosz na basen to mierzę chyba cały asortyment i wkońcu odchodzę niepyszna, że na mnie to wszystko jest albo za duże, albo wyglądam w tym jak 12-latka z opóźnionym dojrzewaniem...a swoje lata już mam :(

Gość vvvvvvvvvvvvvvvv
denat czekoladowy musisz nabrać duzo powietrza w płuca,zatkac d**e i mocno dmuchnąć,cycki powinny wyskoczyć dobre :D

Gość Truskawkowa mama...
denat - szkoda że tak to nie działa :) Już dawno bym sobie zrobiła ładne B. Naprawdę nie marzę o większych niż B. Ale operacji dobie nie zrobię. Mam za sobą cesarkę i wiem co to operacja - z pewnością nie zabawa, i zawsze jest ryzyko powikłań, które zresztą mnie dotknęły.

Gość denat czekoladowy
oczywiscie,ze nie rób,małe cycki tez są fajne,a skoro robiłas cesarkę to komus juz sie chyba podobają

Gość oj kochana, ja również
mam ten problem. To ''coś'' u mnie to nawet nie jest A. Kupić biustonosz? mordęga. Kostium kąpielowy? też... :( Jednak myślę o osobach, które dopiero mają problemy, są upośledzone, są kalekami, są chore. Ja jesten zdrowa, nie mam kłopotów. Tym się pocieszam, poza tym staram się szukać u siebie plusów, mam np. ładne włosy, zgrabny tyłek. Spróbuj znaleźć u siebie podobne zalety.

Gość czesław91
po ciąży ci się biust nie powiększył?

No jasne, nie ma co operacji robić. Musisz siebie zaakceptować, ale pójść do naprawdę dobrego sklepu z bielizną i zapytać jakąś kompetentną sprzedawczynie, czy byłby dla ciebie dobry biustonosz... Ja żyję push-upami :D

Gość truskawkowa_pani
Heh a ja zawsze jak mialam 11, 12 lat modlilam sie o duze cycki :D i smieje sie ze sie wymodlilam bo mam male C :) Autorko, moze jestes troszke np za szczupla? jakbys np przytyla troszke by Ci poszlo w piersi :)

Gość oooooooooooooojjjoooooooooooo
też mam bardzo mały biust ale daję radę ze stanikami, zazwyczaj kupuję 70 C, zadnych push up

Gość Truskawkowa mama...
oooooooooooooojjjoooooooooooo - - co do mitu wzrostu piersi w ciąży - OBALAM. Piersi w ciąży nie rosną, nie zwiększa się tkanka tłuszczowa, czyli składnik cycuchów, a jedynie nabrzmiewają z powodu przygotowywania się kanalików mlecznych do karmienia niemowlęcia. Po zaprzestaniu karmienia kanaliki ustępują, zmiejszają się, a rozciągnięta skóra zostaje :) WITAJ PRAWDO :) Dlatego niektóre laski mają po ciąży cycuchy jak skarpetki z piaskiem w środku :) Mało apetyczne.

Gość Truskawkowa mama...
Moje na szczęście nie są skarpetkami i są jeszcze dość jędrne :) Ale podobno po 2 dziecku to nie ma szans i stają się skarpetkami :)

Gość natalia99999
truskawkowa_pani Heh a ja zawsze jak mialam 11, 12 lat modlilam sie o duze cycki i smieje sie ze sie wymodlilam bo mam male C wymodlilas? c to nie duze piersi!!! to ja mam 70D (dobrane!) i to sa male piersi!! wiec co ty gadasz!!

Gość oooooooooooooojjjoooooooooooo
truskawkowa pani po prostu ma źle dobrany stanik. Ja też mam mały biust i tak jak pisałam- noszę 70 C, jak znajdę to 65 D

Gość Truskawkowa mama...
Zgadzam się. C to duże cycochy :) Zazdroszczę i pozdrawiam.

Gość natalia99999
truskawkowa mama C to nie sa duze, to sa male piersi, piersiątka tak naprawde. ja mam dobrane 70D a wygladaja tak jak niedobrane B, czyli tak jak dla wiekszosci

Gość denat czekoladowy
dobrane 70D jest tak jak niewymiarowe C56 do a 37B jednakze porównujac jescze wzór A56+ z rozmiarem XL2W wychodzi nam na to,ze sa cycki mieszczące sie w buzi lub dłoni,ale reasumując podwójna alegabraiczną czyli 20C = małe #3B wychodzi na to,ze sa cycki które nie mieszcza się w buzi i w dłoni czyli tzw CYCE,kurwa ale to skpmplikowane

Gość gość wawa1
Moja żona miała kompleks, ma bardzo małe piersi. Ma bardzo filigranową urodę i 170 cm wzrostu, więc wygląda jak nastoletnia dziewczynka. Na ostatnich wakacjach byliśmy w Chorwacji, żona była 8 miesiącu ciąży i byliśmy w miejscowości na granicy plaży dla naturystów. Udało mi się ją namówić aby pójść na plażę dla naturystów. Moja żona najpierw z pewnymi oporami rozebrała się całkiem do naga. Na drugi dzień zrobiła sobie makijaż, ciemne powieki, duże kolczyki w uszach i bransoletki na rękach i na stopach i na dodatek ubrała sobie szpilki i tak poszliśmy na deptak wzdłuż plaży dla naturystów. Nie było faceta, który by się nie odwrócił za nią . Żona mówiła mi, że widziała chłopców, którzy ją podglądają kiedy była na tarasie nago i musiała się zakryć bo, kilku chłopców tak się onanizowało, że bała się że pourywają sobie napletki na siusiakach.