Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tele -ona3456

Opinie o pracy w telekomunikacja NOVUM oraz HOME BROKER

Polecane posty

Gość tele -ona3456

Opinie o pracy w telekomunikacja NOVUM oraz HOME BROKER (miasto Siedlce) Może ktoś pracował? Warto sobie głowę zawracać?

Gość torze
NOVUM na pewno nie, to złodzieje i naciągacze

Gość salsita
W Warszawie w Novum nie miałam problemów. Co do HB to bardziej skomplikowana robota, więcej trzeba wiedzieć jak zresztą w tej branży.

Gość fejs to fejs
ale w HB na jakim stanowisku? W CC (wtedy robota jak robota na infolinii) czy jako doradca w oddziale ds nieruchomości/finansowym?

Gość Jadżka
HB siedzialam w CC Siedleckim. Nie polecam, niesamowite cisnienie, wyscig szczurow, napieta atmosfera, wpisujesz sie na liste jak wychodzisz nawet na 2 minuty przerwy, non stop utrudnienia, non stop kij a nie marchewka, non stop Cie strasza "rozmowa" albo "okresem warunkowym", miliardy maili w ciagu dnia "a dlaczego dzis tak malo" "a wczoraj bylo x to dzis zrobic masz xx"... po prostu poooorazka, ludzie na siebie non stop skarza, non stop zawisc...

Gość Angelina154
Ja pracowałam w Gdańskim HB, ogólnie byłam zadowolona, co prawda nie pracowałam długo ze względu na to, że mąż znalazł pracę za granicą i się przeprowadzaliśmy. Mimo tego, że krótko byłam zadowolona, praca fajna, lubię kontakt z ludźmi, trochę w terenie. Wtedy nie było nas wiele w oddziale to atmosfera była wesoła, kasa dobra to nie miałam co narzekać.

mnie się bardzo dobrze pracuje w HB w Warszawie, przede wszystkim cenie sobie dobrą atmosferę no i możliwość zarobienia dobrych pieniędzy bo to podstawa, nie wiem jakich dokładnie informacji poszukujecie?

praca agenta w HB nie należy do łatwych, ale dużo zależy od indywidualnych aspektów, dla niektórych takie warunki są jeszcze większą motywacją ponieważ przekładają się na dobre pieniądze