Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Z okazji urodzin chrzestna życzyła mi ostatnio...

Polecane posty

Gość powinna ci przyniesc
połówkę na urodziny, a nie gadać takie rzeczy :classic_cool:

Gość ja ci zycze zebys
jak najszybciej wpadl pod samochod czy cos w ten desen

Ona chyba nie zdaje sobie sprawy, że w dzisiejszym świecie dziewczyny chcą być kochankami bez zobowiązań takich facetów jak ja. A na związki wybierają ustawionych nudziarzy.

Gość jmtpjmajpmwp
Hahaha to czemu nawet kochanki nie miales? Trzymasz cnotę na noc poślubna?

Kiedyś trzymałem, ale teraz np. podobają mi się atrakcyjne mężatki i kto wie czy bym z nimi nie zgrzeszył. Poza tym mam wysokie wymagania i mało kobiet mi się bardzo podoba.

Gość jmtpjmajpmwp
I chciałbyś sie związać z taka, ktora zdradza męża. Gdyby go nawet dla ciebie zostawiła, to czy nie bal bys sie, ze z toba postapi tak samo? Co do twoich wymagań, to z doświadczenia wiem, ze czasami ludzi zakochuja sie w osobach, które nie sa w ich typie.

Dlaczego nie? To w sumie normalna rzecz, że w wielu małżeństwach miłość wygasa, nigdy jej nie było, albo mąż ją zdradzał np. Albo przyjmuje się zasady i np. dziewictwo się liczy, albo liczą się uczucia bez zasad i bez takiej kalkulacji co z tego będzie.

Gość jmtpjmajpmwp
Aha czyli albo dziewictwo, albo kurestwo. Niczym pomiędzy sie nie zainteresujesz, wiec sie nie dziwię, ze jeszcze dziewczyny nie miales.

Nie będę traktował takiej kobiety jak k...y. Jak się we mnie zakocha, a będzie to wyjątkowa kobieta, a nie taka co daje wszystkim, to będę ją szanował i kochał.

Gość jmtpjmajpmwp
Ty nie musisz jej tak traktować, jesli bedzie zdradzała męża to sama z siebie kurwe zrobi wg mnie i pewnie większości społeczeństwa. No ale rozumiem, ze dla pewnych kręgów takie zachowanie jest akceptowalne i nie stanowi problemu.

różnie w życiu bywa. Co ma zrobić taka kobieta, jeśli nie ma w jej małżeństwie miłośći, albo mąż pracuje za granicą? Ma być samotna całe życie?

Gość jmtpjmajpmwp
Ma sie rozstać, a nie zdradzać.

Gość Zuzanna Amelia & 31
Ja Ci zycze znalezienia drugiej polowki.

Gość nie unikaj
Loooser Ty masz jednak dobry nick:D:D:D

Ja tak samo. U mnie też ma padać, także zobaczymy. I w piątek chyba na drugi cmentarz pójdę. Dzisiaj pełno emerytów, żadnych lachonów.

Każde miejsce jest dobre na podryw.:classic_cool: W sklepie się z jedną kobietą uśmiechneliśmy do siebie.

U mnie nie łażą. Chyba czegos takiego w Polsce raczej nie ma. A jakby było, to by ich psami szczuli. :D

Gość Wiedźma Hogata
Nie przejmuj sie Looser. Mnie ciagle tego życzą.. przy kazdej mozliwej okazji. Niektórym sie wydaje, ze nie ma życia poza byciem w związku a co dopiero, ze niektórych nie zadowala "pierwsze- lepsze" i nie biorą sie za kogoś, kto nie spełnia oczekiwań.