Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naOmi001

czy warto wyprowadzić się na wieś?

Polecane posty

Gość naOmi001

jak sądzicie, warto wyprowadzić się na wieś? wszyscy mówią o zdrowym życiu, zdrowym jedzeniu i czystym powietrzu. moi rodzice uciekli do miasta jak byłam jeszcze mała i nie pamiętam jak wygląda takie życie na prowincji mój narzeczony dostał w spadku domek po babci, niedaleko Krakowa i stara się mnie namówić na przeprowadzkę. uważacie, ze to ma sens?

Gość nie rozumiem po co nas pytasz
spytaj sie siebie czy lubisz wieś czy nie? Ja nie lubię, wiec uważam, że to beznadziejny pomysł :)

Gość privatevictoria
To zależy przede wszystkim od tego czym się zajmujecie na co dzień i w ogóle od Waszego trybu życia. Jeśli pracujecie w mieście to ciężko będzie chociażby z dojazdami. Albo będą one zajmować bardzo długo, albo będą kosztowne Do pracy w domu, dla artystów, albo innych wolnych zawodów wieś to idealne miejsce :). Zdrowe powietrze, to może i prawda, ale woda na przykład nie zawsze jest zdrowsza niż w miastach. Ja mam akurat takie porównanie małej miejscowości pod Warszawą, w której mieszkają moi rodzice z moim mieszkaniem w stolicy. Jakość wody jest nieporównywalna i to na korzyść mojego domu. Dzięki temu, że cała sieć wodociągowa przeszła gruntowne remonty woda w kranach jest tak samo zdrowa jak woda w butelce. Co innego u moich rodziców, gdzie woda w kranie jest taka mętna i do tego nie pachnie zbyt ładnie