Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gedfder

Przyszli po cukierki !

Polecane posty

Gość gedfder

No i dobrze, niech se chdoza jak chca, ich sprawa, ale nawet marnego przebrania nie maja :O To niech mi w dupe wejda :classic_cool: by mieli przebranie to bym dala 10 groszy :classic_cool:

Gość fvfvf
teraz się zemszczą :D

Gość gentelamn black
u nas małopopularne..wiec nie skojarzyłem:) ze to haloowwenn ze po to..przyszli no ale cuksow nie miałem i tak ani grosika no gdyby to był pan z niemowleciem oj to tak cuksa by dostał;p

Gość zew ryczacej gesi
obrazki trzeba rozdawac z swietymi bo dzisiaj jest wygilia wszystkich sw a nie dzien potępionych

Gość u mnie były juz 4 grupy
smiesznie poprzebierani, umalowani, bardzo grzeczni i usmiechnięci. Super dzieciaki. Martwię sie że mi cukierków zabraknie jak tak dalej bedzie :)

przykleiły mi kartkę na drzwiach, że tu mieszka bardzo miła osoba i dziękują. A osobom, ktore trzaskały drzwiamy posypały wycieraczki mąką w ramach "psikusa" :)

Gość teczka marlona
do mnie tez przyszli, :o niestety mialam tylko plastry kaszanki....nie byli pocieszeni :o😭

Gość gedfder
u mnie tylko przylaza na zebry, nie chce im sie wysilic i przygotowac chociaz marnego przebrania :O Nie ma przebrania, nie ma cukierkow ani kasy.

Gość gedfder
niby nic nie robią a tu proszę, otworzyłam teraz drzwi i jest kupa, wielka i świeża tylko dymi !!!!!!!

Gość mój 10 latek
z kolegą też chodzili , przyniósł całą reklamówke słodyczy i uzbierał ok 20 zł fajne święto dla dzieciaków

Gość gedfder
patrzę przez zazdroski a tam, za krzakami już drugi sra, tj produkuje kolejną, szoook!!!!! pogonię go z siekiera!!!!! zaraz wracam !!!!!!!!!!!1

Gość gedfder
kurna, na szczęście nie zdarzył upierdoliłam go tasakiem, niech ma Swinia !!!!!!!!!!!!!!!!11

Gość gedfder
teraz czekam na następnych ! X ale juz jestem zabezpieczona i komplet noży kuchennych zaostrzony !

Gość gedfder
sama jem cukierasy! kurna, moje !

Gość gedfder
i znowu przyszli , ale pogoniłam ich z brzeszczotem

Gość u mnie też byli żebraki
a czy rodzice tych dzieci, wiedzą że one żebrzą o jedzenie i pieniądze? następnym razem zadzwonię po opiekę społeczną

Gość u mnie też byli żebraki
ale zanim zadzwonię,zabiorę im wszystkie slodycze i sama zjem !

nikt nie chciał pieniedzy!!! Tylko cukierek albo psikus

Gość gentelman black
u nas to kolednicy chodzą za spiewanie cos sie daje nie mam cukierkow nie przygotownay jestem..;p ale jak za 2 razem juz miałem te 10 groszy:classic_cool: to piesek sie wsciekll.i jeszcze by cos dzieciom odgryzł..taki to piesek;) lepiej nie ryzykoac, tym bardziej ze my sami, nie mial by kto lapac pieska i rany goic:) a potem to juz nie wiem nic bo wirnik był na obrotocha, caisto halloweenowe robilam. Rowniez dla meza:classic_cool: likeit?

Gość jahags
nie byli przebrani, to też im nic nie dałem

Gość gentelman black
do moj 10latek tez chodził? fajnie, tyle scukierkow..i 20 zl, duzo jak na dzieci. nie wiem, czy tyle za koledy daja..jak dzieic chodza spiewac Czyli wniosek taki, ze Polacy wiedza co to halloween, albo uwielbiaja cuksy i maja je pod dostatkiem... troszke halloween przycmiewa to ze jutro a nawet dzis ludzie mysla o swoich bliskich..zmarłych...i to wlasciwie smutne swieto:( pelne zadumy smutnych piosenek..jakos radosc helloween nie pasuje przynajmniej to w Polsce. a mnie ciekawi jaki psikus robia? jak ktos nic nie da:)? co robia ? kopią czy co:P? czesto na filmach widze..slodycze albo psikus..i nikt psikusa nie pokazuje..a szkoda..

Gość nie przebierają się, tylko na
łatwiznę, tak to nic nie dam, powinni się fajnie przebierać

To u nas na po osiedlu chodzą, ale są ładnie poprzebierani :) już 2 kilo cukierów rozdaliśmy :D ale u nas jest tak że w skrzynkach na listy były wrzucone takie plakietki kto przyjmuje przebierańców i jeśli ktoś nie ma powieszonej na klamce to nie dzwonią :)

Dzameryka u nas się robi normalnie :D Halloween od kiedy to się u nas obchodzi? :D "za moich czasów" takich rzeczy się nie obchodziło a dodam że mam dopiero 21 lat :P

No nie mów :D ja tez mam 21 lat i jakoś za moich czasów juz sie obchodziło, z tym że nie byłam aż tak mała, miałam jakieś 11 lat :)

Gość kolokolokolo
no własnie chodzą, ale strojów nie mają i tylko slodycze po chamsku chcą, tzn są niegrzeczni, nawet nie proszą tylko dawać im i już !

Z Kokardą- to chyba w innych Polskach żyjemy :o bo ja pamiętam kolędników na święta ale żadnych poprzebieranych matron na "Halloween" nie pamiętam :o od kiedy to jest naszą tradycją narodową? do mnie jakoś nie przemawia kopiowanie tradycji i kultury innych państw :o

Gość Anonymousnews
Gentelman black to bot. Spr.und Potw.:classic_cool::classic_cool:

pisałam wyżej że psikusem było posypanie szczyptą mąki wycieraczek sąsiadów, którzy zatrzasnęli drzwi przed nosem. Przynajmniej u mnie. Następne grupy już tam nawet nie pukały widząc tę mąkę :)

kiedyś poprzebierane dzieci na ostatki chodziły a nie na dzisiejsze swięto. I krzyczały - przyszły dziadki na ostatki :) Nie bardzo tylko wiem że skoro jutro jest dniem zadumy to dziś pośmiać się nie można. Czy Polacy po prostu uwielbiają się umartwiać??? Żadnej radosnej rocznicy nie obchodzimy a tylko wielkie przegrane..