Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sssssssdseawax

nie wiem już co robić :(

Polecane posty

Gość sssssssdseawax

Miałam przez kilka lat stan zapalny pochwy. Czasami tak mnie tam bolało, że się chodzić nie dało. Tydzień temu odważyłam się pójść do ginekologa. Uspokoił mnie, że to na szczęście nic poważnego i przepisał jakieś lekarstwa, ale objawy nie ustąpiły, wręcz się nasiliły. Co mam robić? Jutro prawdopodobnie dostanę okres, więc do gina nie pójdę. Jeszcze cały odbyt mnie boli i swędzi i cewka moczowa. Pan doktor nawet nie przeprowadził ze mną dokładnego wywiadu, a leki przepisała tak na odwal się chyba. Co teraz robić?

Gość to ja powiem że
kilka lat i dopiero teraz poszłaś do lekarza ? ??

Gość frvgtfg
mam to samo tylko że ja chodziłam do różnych lekarzy i żaden mi nie pomógł ,leki też nie a wciąż mam upławy i ból,to możliwe żeby grzybica tak długo trwała?

Gość allo allo allo
Jeśli wytrzymasz, to po okresie idź do lekarza ponownie. Jeśli nie wytrzymasz, to idź w czasie okresu. Nie się nie martw. Krew to dla lekarza chleb powszedni. Dla ciebie stres, dla lekarza nie.

Gość to ja powiem że
no ale kurwa czemu wcześniej tego nie leczyła ? ? ?

Gość allo allo allo
Faktycznie grzybice pochwy (jeśli to grzybica) lubią nawracać i są trudne do wyleczenia. Tym bardziej nie zaprzestawaj wizyt.

Gość sssssssdseawax
Mam dopiero 16 lat. Bałam się wcześniej pójść, byłam mała i głupia. Ja mam stan zapalny, podobno na basenie coś złapałam. Nie wiem, czy dalej kontynuować leczenie, czy przerwać. Na opakowaniu od tych tabletek pisze,że w nie wolno przerwać w trakcie branie, ponieważ stan zapalny może się nasilić. W ogóle to ten lekarz przepisał mi dwa kremy na których pisze, że nie stosować w okolicach narządów płciowych, a na tabletkach dopochwowych pisze, że nie należy ich stosować poniżej 18 rż, a ja ma dopiero 15 lat. :| ehh

Gość myślę że twoje objawy
się nasiliły ponieważ w najbliższych dniach spodziewasz się okresu. Ja też jak miałam grzybicę pochwy to przez cały miesiąc potrafiło mi to własciwie nie dokuczać jakoś szczególnie a kiedy zbliżał się okres to nagle wszystko się drastycznie nasilało, swędzenie, dyskofort, a po okresie znów się zmniejszały te objawy. Weź odczekaj do tego okresu, a jak się okres skończy to wtedy zacznij brać zalecane leki, jeżeli są dopochwowe. Jak za nie będzie poprawy po zakończeniu brania tych leków to musisz iść do innego gina

Gość sssssssdseawax
jak myślicie iść do innego lekarza, czy do tego? Lekarz u którego byłam przyjmuje we wtorki i w czwartki. Jutro jest święto, więc wątpię, że będzie przyjmować, więc albo w piątek pójdę gdzie indziej albo do wtorku bd musiała czekać.. Kurde. :/

Gość myślę że twoje objawy
wszelkie leczenie stanów zapalnych trzeba zawsze zaczynać zaraz po ostatnim dniu okresu. Jak ty piszesz że już bierzesz te leki to dupa to nie wiem co teraz. Nie wiadomo czy przerywać czy kontynuować. Najlepiej by było lekarza się zapytać :/

Gość sssssssdseawax
okej, dzięki. Możliwe, że przed okresem. Tylko martwi mnie, że cewka moczowa zaczęła mnie boleć i odbyt swędzi.

Gość sssssssdseawax
tylko, że lekarz mi powiedział żebym zaczęła brać lekarstwa. Podczas okresu zrobiła przerwę i po okresie dokończyła brać te lekarstwa.

Gość buubuid
a masz upławy?ja żółte,nieraz brązowe trwa to rok albo i dłużej i boli:/co to może być?

Gość sssssssdseawax
jeszcze jedno pytanie. Jak znowu pójdę do tego gina (prywatnie) to znowu będę musiała płacić za wizytę?

Gość sssssssdseawax
bubuuild ja miałam upławy normalne, tylko, że miały nieprzyjemny zapach. Możesz mieć jakąś grzybicę.. :|

Gość eRzecznik Polpharma
Witam, Ze względu na wieloletni wywiad dotyczący dolegliwości proponuję zmienić lekarza prowadzącego i nie podejmować leczenia domowymi sposobami. Zdecydowana większość leków jest dostępna „na receptę a więc wizyta u lekarza jest konieczna. Pozdrawiam, eRzecznik Polpharma eRzecznik Polphama to Ekspert, który odpowie na Twoje pytania dotyczące problemów grzybiczych i udzieli Ci profesjonalnej porady. Jeżeli masz więcej pytań do Eksperta zapraszamy na stronę: www.leczpaznokcie.pl