Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szokkkkkkkxx

Czat to złe miejsca na szukanie faceta/kochanka. Prawie sami brzydale

Polecane posty

Gość szokkkkkkkxx

Fajna rozmowa , w koncu wymiana zdjec i co? Rozczarowanie :(( :((

Gość szokkkkkkkxx
niestety ale sie zgodze... ogarnąl mnie szał na punkcie internetu, od kiedy na stałe go podlączylam w mieszkaniu rok temu, przesiadywalam godzinami na czatach forach i portalach, czasami calą noc :O teraz widze, ze to bez sensu, tylko czlowiek marnuje czas i jest jeszcze bardziej samotny

Gość ja znalazłam przystojniaka
na czacie :) męski, silny, o podobnym poczuciu humoru do mojego nie trać nadziei w każdym razie, ale lepiej zacznij wychodzić częściej i nie spinaj się ;)

Gość gjhgjkhg
i tak cie zdradzi a ty bedziesz sie cieszyla jak glupia ;D

Gość alan wake wersja limitowana
albo niskie trole z gębami wieśniaczymi bez pracy i zainteresowań, nie polecam

Gość mamsajfi
A ja poznałam swojego obecnego narzeczonego właśnie na czacie i pamiętam do dzisiaj jak wysłał mi swoje zdjęcie to wpadłam w szok i myślałam że to zdjęcie jakiegoś aktora z internetu.Pisałam z kolesiami i też zawsze dostawałam zdjęcia kolesi z przepitymi buraczanymi mordami albo jakieś totalne zboki obleśne a tu po dwóch godzinach wymiany zdjęciami przeżyłam szok.Przystojny, ładne rysy twarzy, brunet piwne oczy świetnie ubrany i prezentujący się no po prostu zwaliło mnie z nóg.Do czasu aż przyszłam na spotkanie byłam troszkę pewna że pewnie to zdjęcie jest oszukane i przyjdzie jakiś kretyn ale okazało się że na spotkanie przyszedł ten chłopak ze zdjęcia a w realu wyglądał jeszcze bardziej zniewalająco niż na zdjęciu.Dzisiaj jesteśmy narzeczeństwem i planujemy ślub za pół roku.Czasem warto wchodzić na czat bo po 20 burakach może przyjść ten 21 który odmieni całkiem wasze życie.

Gość Tuuurayy n
To ja tak samo miałem z dziewczyną obecną którą poznałem na czacie :) Jestem przystojnym facetem lat 25, 185cm, brunet dobrze zbudowany ubieram się zazwyczaj skórzana kurtka, dżinsy, martensy lubię taki styl i troszkę rockowy.Na czatach poznawałem masę paszczurów z dosłownie wygórowanymi wymaganiami to aż padałem ze śmiechu że taka niedbająca o siebie otyła laleczka będzie mi kazania prawić.Mało tego większość dziewczyn mi nie wierzyło że ja to ja bo jak to określiły " JESTEŚ ZA FAJNY ŻEBY SIEDZIEĆ NA CZACIE" co mnie rozwalało zawsze kompletnie jak by przystojny chłopak nie mógł siedzieć na czacie.Aż pewnego dnia poznałem mój ideał , szczupła szatynka 170cm, 46kg, brązowe oczka, słowiańska uroda no po prostu cudo.Dzisiaj jesteśmy razem od dwóch lat i planuję się jej za niedługo oświadczyć :)

Gość hhhhhhhhhhhg
oświadczyc? Slub to koszmar dla przegrancow

Gość ja znalazłam przystojniaka
@ gj coś tam - typowy zawistny troll , pilnuj żeby ciebie nikt nie zdradzał, pytanie tylko, czy ma kto :P

Gość adrianek18
Co za temat :/. Przeważnie dziewczyny mówią, że facet ma być poprostu dobrym człowiekiem, wyglad jest mniej ważny. W tym temacie wniosek jest prosty, pewna dziewczyna wspomniała o udanej rozmowie i rozczarowaniu po wymianie zdjęć. Druga pisała o 21 przystojnym chłopaku, który trafił się po 20 brzydalach, a na koniec historyjka przystojnego faceta. Mężczyzni są tacy sami. To wszystko to kłamstwa. Ludzie niby są już ucywilizowani, a i tak jestesmy prymitywni :(

Gość gość111
,,Ludzie niby są już ucywilizowani, a i tak jestesmy prymitywni" - ludzie to zwierzęta. Nie ma co się oszukiwać, niestety. :o

Gość gość
A ja znalazlam na czacie najprzystojniejszego, ale to nie jest najwazniejsze, lecz to, ze najukochanszego, blyskotliwego i bogatego... . Kompletny przypadek to byl, ale niesamowity przypadek.

Gość najpeikniejsza erg
nie wchodze na zadne czaty !!!!

Gość michałłłłł
Laski z czata to też perwa. Jeszcze mają czelność pisać, że są ładne. Albo: "kwestia gustu, jednym się podobam innym nie". Umawiasz się, a tu bazyl taki że szok. bazyl liczy, żeśt ak napalony, że chociaż zaliczysz, ale gdzie tam, trzeba wiać.

Gość gość111
,,A ja znalazlam na czacie najprzystojniejszego, ale to nie jest najwazniejsze, lecz to, ze najukochanszego, blyskotliwego i bogatego..." - jak w brazylijskim tasiemcu, pogratulować.

Gość gość111
,,Laski z czata to też perwa. Jeszcze mają czelność pisać, że są ładne. Albo: "kwestia gustu, jednym się podobam innym nie". Umawiasz się, a tu bazyl taki że szok. bazyl liczy, żeśt ak napalony, że chociaż zaliczysz, ale gdzie tam, trzeba wiać." - no jak się spodziewacie, że zajedzie do was limuzyną Monica Bellucci czy Angelina Jolie, to rzeczywiście możecie się przeliczyć, przyjemniaczki.

Gość DamianGdPrzystojny

Real Gdansk wysoki brunet