Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w44231

Ile razy w życiu byliście zakochani...

Polecane posty

Gość w44231

... i ile macie lat? Pytam z ciekawości. Możecie napisać coś więcej o każdym razie. ;)

Gość dibelec666666666
nigdy

Gość dibelec666666666
20 l

Gość buubuid
wieeeele razy nie pamiętam nawet wszystkich bo w większości były platoniczne ale najsilniej tylko raz,to chyba była miłość,teraz też jestem zakochana ale nie wiem co z tego będzie;)

Gość sssssssdseawax
1000000000000000razy,ale z wzajemnością 0 :D Life is brutal :P

Gość w44231
Serio tacy kochliwi jesteście? Ja mam prawie 19 lat i byłam zakochana 1 raz w życiu.

23 lata, ile razy? trudno powiedziec :D bylo ich o wiele za duzo, nie zawsze byla to "milosc" odwzajemniona, ale conajmniej 2 razy bylam zakochana na maksa z wzajemnoscia i raczej juz do konca zycia bede miec tych 2 facetow w moim sercu i mojej glowie

Gość mentaI cut
22 lata, 1 raz

Gość kamilkaaaaa23
Zauroczona byłam wieeeele razy, zwłaszcza w okresie nastoletnim ;) A zakochana 2 razy - przez całą podstawówkę w jednym koledze a potem spotkałam mojego obecnego narzeczonego i tak już zostało:)

moglabym napisac o kazdym razie ale chyba zabraklo by mi dnia ;) moja milosc do facetow zaczela sie w przedszkolu - tak, wtedy kochalam sie Kubusiu :D, pozniej majac lat 9 chodzilam z 10latkiem - szczenieca milosc i zakochanie ktore trwalo 5 lat z przerwami, pozniej bylo sporo krotkotrwalych milosci, ja chyba codziennie bylam zakochana w kims innym :D 2 razy kochalam tak naprawde ( nie wliczajac milosci do mojego obecnego meza ) - z tymi 2ma laczy mnie cos szczegolnego, mnostwo wspomnien, mnostwo wylanych lez itd pierwsza ta prawdziwa rozdzielila odleglosc - ja w Polsce a on musial wyjechac do USA - za mlodzi bylismy by to przetrwac - swiat mi sie wtedy zawalil, jemu zreszta tez pozniej pojawil sie ktos inny - chlopak z mojej klasy, zaczelo sie od przyjazni - ten facet zawsze bedzie cos dla mnie znaczyl pozniej bylam z jednym przez rok, zerwalismy dzien pozniej mialam innego faceta przez nastepny rok, zerwalismy, 2 dni pozniej bylam juz z moim obecnym mezem :D - nie wiem co to znaczy byc singielka

Gość adam....
mam 28 lat i zakochany byłem 2 razy bez wzajemnosci

Gość w44231
Kurczę, ja już tracę nadzieję, że się jeszcze zakocham. Wiem, że to śmieszne jak ma się 18 lat, ale mam takie szczeniackie przekonanie, że to była ta jedyna, prawdziwa miłość. :O

Gość dobre pytanie ;)
Mam 35 lat nie bylam zakochana ani razu.

Gość koktajl z banana
28 lat 3 razy z wzajemnością

Ja tez pamietam w przedszkolu pierwsza milostke hehe...budowalismy wspolnie zamki z klockow :) Pierwsze powazne zauroczenie w wieku 11 lat na wakacjach...ach to byly czasy. Moja pierwsza wielka milosc byla w wieku 13 lat ,ktora skonczyla sie malzenstwem. Drugi raz zakochalam sie w wieku 25 lat.

Gość edciuyuwekm
jestem dość kochliwa ale jak już się zakocham to nie myślę o innych;)lubię ten stan:)

Gość nikołajewicz
to chodź na maila zapewnie Ci go:P:D:D

21 lat i kocham mojego męża, ale nigdy w życiu nie byłam zakochana w taki sposób jak opisują w książkach :p więc moze nigdy nie byłam prawdziwie zakochana i nie umiem kochać, trudno powiedzieć

Gość nikołajewicz
to szybko wzięłaś ślub z kokardą,ile już jesteś mężatką z rok-dwa?

Gość sousa
od przedszkola to..wiele zauroczeń ..:) ale dopiero w dojrzałym zyciu poznałam co to prawdziwa miłosc,niestety bez wzajemnosci:( raczej 39 1/2:P

Trzech, niby odwzajemniona ''miłość'' bo nawzajem do siebie wzdychaliśmy ale nic z tego nie wyszło ;) A trwało to: Krzysiek- 3 miesiące ( mój wiek 13 lat) Adam-2 lata ( 16-18) Mateusz- na razie 3 miesiące ;) ( 18 - ) Mam 18 lat.

Gość nieoNN
zauroczona bywałam wiele,wiele razy zakochana dwa razy,chociaż zdaje mi się że to drugie zakochanie jest pierwsze i jedyne i na zawsze:) 25 lat