Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobraa uczennica

Czy lubicie takie dziewczyny jak ja??? Uwazacie że jestem fajna??

Polecane posty

Gość dobraa uczennica

Używam słowa kurwa jako przecinek i dobrze mi z tym, a jestem dobra uczennica i pale papierosy i pije sobie piwko a mam 14 lat i jestem dobra uczennica i inteligentna, skad ten stereotyp że ostra laska musi być głupia? :) mnie lubią chłopacy i kazdy chce ze mną chodzic a z nudnymi kujonkami żaden :)

Gość dobraa uczennica
piszcie :)

Gość dibelec666666666
jesteś zwyklym dzieckiem co tak naprawde g**o wie o zyciu. Dla Ciebie picie "piwka", palenie i przeklinanie to szpan. Gdybys wiedziala jak to szkodzi zdrowiu to zaraz bys przestała. Zadalas tak bardzo debilne pytanie co swiadczy o tym ze jestes niedojrzala zakomplksiona nastolatka chcąca czuc sie jak outsider zeby Cie chlopcy lubili . Jak dla mnie to koszmary okres zycia . Powodzenia w dalszym dzialaniu' Mam nadzieje ze szybko dorosniesz.. W sumie..chociaz g**o mnie to obchodzi ale wspolczuje jak na ten czas toku myslenia

Gość dobraa uczennica
nie moralizuj, niby szkodzi zdrowiu a jakoś ludzie palą pija i żyją :) a ty byłas świętoszką w moim wieku?

Gość dibelec666666666
nie mralizuje ale kiedys byc moze bedziesz tego zalowac nic mnie to nie obchodzi tylko smieszy ze juz w tym wieku dzieci zaczynaja siegac po takie uzywki..dla mnie to jedynie szpan i tyle moge powiedziec moje zdanie ja mam 20 lat zawsze bylam inna ale nie bede sie o sobie rozpisywac bo nikogo to nie obchodzi ale w Twoim wieku to zachowywalam sie jak dziecko i tyle moge rzec nie mialam tak "zakręconego zycia nastolatka" czego nie zaluje ciesze sie z tego ze urodzilam sie w tym roku co sie urodzilam przynajmniej normalne czasy byly a teraz to jakas masakra gimbaza itd ale jak dalej chcesz tak robic to rob korzystaj z zycia mi nic do tego ale dla mnie to wszystko jest smiechu warte pozdrawiam

Gość wrzuc fotki swoje i kolezanki
zbrzydniesz szybko po tych fajkach i alkoholu w wieku 20 kilulat bedziesz wygladac jak stara menelica :)

Gość sddddddddee
dobraa uczennica Używam słowa k**wa jako przecinek i dobrze mi z tym, a jestem dobra uczennica i pale papierosy i pije sobie piwko a mam 14 lat i jestem dobra uczennica i inteligentna, skad ten stereotyp że ostra laska musi być głupia? mnie lubią chłopacy i kazdy chce ze mną chodzic a z nudnymi kujonkami żaden - Po przeczytaniu twojego posta, nie uważam, żeby to był stereotyp. Ty jestes głupia i to akurat łagodne okreslenie na ciebie.

Gość dobraa uczennica
przeciez 99% palaczy zaczeło palić przed 18 rokiem zycia, włącznie z moimi rodzicami, mało jest tez osób które nie pija przed 18 więc nie wiem o co chodzi ci z tym wiekiem, nie jestem juz dzieckiem i ze niby tak sie czasy zmieniły :) nie pozdrawiam :P

Gość dibelec666666666
Twoj tok myslenia wskazuje ze jestes dzieckiem pustak i tępak w zasadzie tez nie pozdrawiam bo mnie wkurzasz gimbazo

dobraa uczennieca takie zachowanie pokazuje tylko że jesteś jeszcze dziecinna. Szpanowanie i próbowanie być na siłe dorosłym jest żałosne. Wiem że nie chcesz tego słuchać, ale......... posłuchaj starszych :)

Gość dobraa uczennica
moja siostra jest w twoim wieku a nawet rok starsza a pamiętam ze jak byłam mala to siostra miała awanture o to ze zazyla jakiś narkotyk na dyskotece :) więc po prostu ty byłas kujonka a nie czasy sie zmieniły :)

Gość dobraa uczennica
dziewica tez nie jestem i nie robie tragedii:-)

Gość dibelec666666666
co ma piernik do wiatraka pustaczku? To ze ktos nie ćpał nie palił nie pier**l sie wskazuje na to ze jest kujonem? Ty nie wiesz co gadasz wogole ..Malo wiesz o zyciu. Dla mnie odskocznia to sztuka i zawsze byla w Twoim wieku zajmowalam sie czyms co teraz pozwolilo mi sie dostac na malarstwo i jestem z tego zadowolona nie potrzebuje do szczescia sie napierdo**c zeby sie spodobac chlopakom Ty nie zmienisz tego toku myslenia bo czasy Cie zepsuly i "autorytety" Ty dalej bedziesz swoje gadala A wiec pal pij i sie przymilaj chlopakom w ten sposob badz szczesliwa kazdy ma inne "zainteresowania"

Gość dobraa uczennica
jestem dziewicą idioto

Gość edciuyuwekm
uważam że nie jesteś fajna tylko wulgarna,w ustach kobiety takie słowa:Ofuuuj

Gość dobraa uczennica
podszyw o tym nie byciu dziewicą, ktoś próbuje mnie ośmieszyć i napisał pod moim nickiem, idiota :-o jestem dziewicą, trudno żebym już nie była aczkolwiek znam koleżanki nie-dziewice ale jest ich b.mało :) a wszyscy twierdza że gimnazjalisci robia jakies "słoneczka" itd głupi stereotyp

Gość to mniej wiecej tak
Jestem 70 letnim zbokiem i mam 14 lat, a na imię mi Kasia....

Gość dobraa uczennica
co ty tak z tymi czasami, przeciez juz hipisi w latach 60 ćpali na potęge, myślisz że dopiero od paru lat istnieje alkohol, papierosy i narkotyki?

Też mi to prowo zalatuje, chyba nie ma takich tępaków. Przynajmniej mam taką nadzieje :D

Gość dobraa uczennica
dobra, prowo :D ale nie ładnie tak pisac i psuć mi prowokacje chciałam sie jeszcze posmiac a wy banda debili "prowo, prowo" :) co nie zmienia faktu, ze temat inspirowany moim życiem :classic_cool:

Gość dibelec666666666
teraz dzieci zaczynaja juz pic i palic o to mi chodzi takie pier**e gimnazjum i mysla takie tępaczki jak Ty czy sa fajne czy nie co to wogole za pytanie CZY JESTEM FAJNA? Jak dla mnie wprost to jestes po***a jak reszta tych dzieci neo podniecasz sie niewiadomo czym kiedys sie tak nawalisz ze sie "przyjaciel" zgwalci i zaciazysz palisz papierochy za kilka lat bedziesz miała żolte kły bedzie Ci jechalo z paszczy jak z obornika nie latwo tak rzucic palenie teraz myslisz ze jestes szalona nastolatka a z innych "kujonow " sie nasmiewasz bo sa nudni nie maja takiego KREJZI zycia jak Ty pewnie nie predko zmadrzejesz o ile wogole kiedys zmadrzejesz ale dla mnie jestes zwykla nudziara nie majaca co zrobic z wolnym czasem

Gość dibelec666666666
ide stad bo sie zaraze tepotą nudziarskoscia zajmij sie czyms a nie zakladaj poje**e tematy jak cala ty a kysz debilku...brrrr dobranoc

Ja się zastanawiam skąd taki stereotyp że ostra laska musi chlać wódę, palić papierochy i przeklinać co drugie słowo :o mi sie to jakoś inaczej kojarzy, ale widocznie każdy ma inne wyobrażenie...zresztą jak autorka ma nazywać siebie patologią albo menelem nic dziwnego że woli ostrą laskę :D

Gość dobraa uczennica
tak naprawde mam 21 lat i poza tym, że nie paliłam i nie pale(nienawidze papierosów), to temat jest inspirowany moim zyciem z czasów gimnazjum. :) a jakoś wyszłam na ludzi hehe :)

Gość dibelec666666666
ale nudziara zostalas co widac po tym jak postanowilas zalozyc ten temat...tiiaaa he he.. kur*a dobra nie czepiam sie juz ale ide bo czasami ludzki umysl mnie zaskakuje w szczegolnosci jego brak

Gość tak tez myslalam
ze to prowokacja, bo wszystko brzmi jak sztucznie wygenerowana gadka