Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziula123

Jak odciągnąć swojego faceta od jego przygłupawych kolegow???

Polecane posty

Gość ror twoje teksty nic nie wnosz
i nie mam fejsa ani zadnego innego wiesportalu:p:D

🖐️

No tak. Teraz widać skąd to nadęcie i przekonanie o własnej nieomylności, jakże charakterystyczne dla tych co dziedziczą pozycję po rodzicach. ­ Tak tak wiem, nic im nie zawdzięczasz. Jak każdy członek prawniczej korporacji. ­ Dziwne, że z maluczkimi jeszcze sie pospolitujesz...

nie mam rodziny w branzy:) rzadkie, ale zdarza sie;)

jestem pyskata, ale w tym zawodzie nie da sie inaczej:p 🖐️

o boze znowu jakis fan mi sie trafil - az sie oblalam rumiencem z radosci;-) jelsi autorka "nie toleruje" - jak ktos napisal - takiej formy zwiazku - musi sobie poszukac bardziej poslusznego partnera - as easy as it is;-)

Pyskata owszem, choć już nie elokwentna. Raczej - wielomówna. ­ Sila kobiety nie leż w tym co mówi, ale w tym ile razy to powtarza. :P ­

ja sie spieram tylko na argumenty:) poza tym malo mowie:D wierz albo nie, ale nie mam powodow zeby tu sciemniac

dobry prawnik nie jest pyskaty;-) ale jelsi ktos naogladal sie amerykanskich seriali o prawie to moze miec takie wyobrazenie na ten temat;-) praca prawnika jest strszliwie nuzaca przezde wszystkim i z reguly wymaga skupienia (zjamowalam sie wpsolpraca prawna z ramienia mojej firmy i zawzse im wspolczulam;/

zwlaszcza ze budujesz swoja "tozsanmosc" w opraciu o "opozycje" - oj kompleksy;/ + deficyt uwagi za mlodu od rodzicow sie klania;-)

hehe, to zalezy czym sie zajmujesz w sadzie i przy duzych negocjacjach musisz miec ciety jezyk:p jak zajmujesz sie sluzebnosciami czy innymi nudami, to niby po co:D

Jak już napisałem wcześniej - nie masz argumentów. Prezentujesz tylko wielokrotnie swoją postawę. Ja poiadam, tylko jeden, ale zawsze - argument: przyjaźnie należy pielęgnować, bo przyjaciel w biedzie pomoże, a kobieta zostawi. ­ Jako prawniczka pozbawiana zbędnego balastu złudzeń i moralności (co poniekąd z samego etosu zawodowego wynika), musisz rozumieć zasadność tego twierdzenia. ­

ja nie zaczela jezdzenia po wyksztalceniu, tylko Kaliban probowal mi wmowic, ze brak mi wiedzy i wyksztalcenia:D zreszta koncze dialog, bo po drugiej stronie brak argumentow:D:D:D 🖐️

to twoja opinia co do "diagnozy" jedynie;-) mnie twoja opinia niespecjalnie interesuje - mam swoja;-) al jak czujesz kompulsywnosc jej powtarzania to prosze bardzo;-)

tylko dotrzymaj slowa...o tym skonczonym dialogu, ok?;-)

na przykladzie tej kolezanki widac jak bardzo niektorzy zabiegaja o uwage - starsznie to smutne;/ zwykli ludzi wychodza z dyskusji - ci kt chca (podswiadomie zwrocic uwage) obwieszczaja to najpierw (ze zakoncza dyskusje) - moze licz aze ktos bedzie ich zatrzymywal....?

Gość jesień czy zima?
Autorko: a) zaakceptować i polubić kolegów, zająć się sobą i znaleźć dla siebie jakieś zainteresowania b) ustalić kiedy spędzają czas razem a kiedy ze znajomymi c) ewentualnie szukać innego faceta, który nie ma nic innego do roboty poza przesiadywaniem z dziewczyną Kurcze, ja nie rozumiem problemu. Przecież chłopak, który lubi wychodzić z kumplami, zajmuje się czymś czy poświęca czas dla zainteresowań daje nam kobietom możliwość zajęcia się sobą samą. Ja właśnie wysłałam swojego na długi weekend do znajomych a teraz mogę spokojnie poczytać, zrobić sobie filmowy weekend z Giną Davis, poćwiczyć, pooglądać spokojnie filmiki z MMA bez kłócenia się o zawodników, iść jutro na zakupy BEZ LISTY, nie umyć naczyń po kolacji bo mogę zrobić to jutro, do 3 w nocy przerabiać zdjęcia na kompie beż słuchania "choć już spać", słuchać muzyki na cały regulator i wydzierać się przy tym niemiłosiernie, zaprosić koleżanki na domowe spa i nie słuchać, że kadzidełka wcale nie pachną, siedzieć w maseczce przed kompem i wypisywać mądrości na kafe. Żyć nie umierać :D A na codzień lubię jego kolegów na tyle, że sama wychodzę z nimi na browara, a jak mi się nie chce to on idzie sam. Rozumiem, że każdy weekend osobno nie jest może fajny, ale dla mnie wystarczającym jest kiedy spędzimy sam na sam jeden weekend w miesiącu, dwa ze znajomymi wspólnie a jeden osobno.

Gość gość
Nie ociągaj go powinie mieć trochę czasu dla siebie ale sprubuj mu wytłumaczyć że tesz chcesz z nim troche pobyć a nie on tylko by pił piwo z kolegami

Gość gość
Autorko faceci są teraz nie dojrzali w większości tak niestety jest.Jeśli możesz to bądź cierpliwa.Może on zrozumiem o co chodzi tak naprawde w zyciu. Najbardziej zawodzą kumple w potrzebie, a kochająca kobieta będzie zawsze. Nie można kochać, a jednocześnie lekceważyć i rani mając przy tym egoistyczne podejscie. To, że Ty wyjdziesz i on wyjdzie w inne miejsce na dłuższą metę nic nie da.Owszem trzeba mnieć czas dla siebie ale wszystko z umiarem.Skoro mieszkacie razem on powinien byc juz bardziej odpowiedzialny. Najgorsze jest być w związku i czuć się samotnie.Powodzenia wam życzę.Poczekaj aż dorośnie ile bedziesz mogła ale w tym wszystkim nie zatrać szacunku do samej siebie.Przeginać nie można.

Gość gość
Facet idzie do pracy, potem remontuje mieszkanie a skoro sama nie pracujesz to pewnie mu przy tym remoncie cały czas dyszysz w kark i jeszcze w sobotę go chcesz do siebie przykuć? Masakra

Gość gość
Zwykły bluszcz, sama nie ma znajomych i chce chłopaka pociągnąć za sobą na dno towarzyskie