Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksiezycowa krolowa

bol brzucha ciaza czy okres?

Polecane posty

Gość ksiezycowa krolowa

czesc dziewczyny. ja dzis zrobilam test, jutro mam termin miesiaczki. niestety wyszedl negatywny. Denerwuje sie troche bo mam juz od półtora tygodnia bóle brzucha. Myślałam ze to moze przez ciążę ale jesli nie jestem to muszę isc do lekarza. Przed okresem nigdy tak nie mialalm zeby tak czesto i tak dlugo bolał mnie brzuch. Myślicie ze jest jeszcze szanse na ciążę? Sama sobie to robie.... już raz miałam ciążę biochemiczną.Od tamtej pory obiuecalam sobie ze testy bede robic conajmniej kilka dni po terminie. i nie wytrzymałam

Gość kochanka Franka
jedno i drugie :) Niestety musisz jeszcze poczekac,tak z tydzien zeby test byl wiarygodny.Wiem,wiem,sa wczesne testy ale mozna sie na nich powaznie zawiec.Powodzenia

Gość ksiezycowa krolowa
tydzien? wiesz z jednej strony to daje mi nadzieje ze jestem w ciazy tylko tego nie widac a z drugiej to takie trudne czekać....zobacze czy nie dostane jutro @. mam nadzieje ze nie...

Gość bol brzucha rownie dobrze na
@ sa rozne przyczyny bólu brzuchu nie koniecznie ciaza nie ma co sobie wmawiac tylko czekac do dnia @

Gość ksiezycowa krolowa
wiem ze bol moze mieć różne przyczyny i dlatego się wystraszyłam. Jeśli to nie ciąża to moze byc cos poważnego.Nie wmawiam sobie nic Myślałam tylko ze skoro juz jutro jest termin @, to jesli jestem w ciazy to na tescie wyjdzie juz...