Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona1995...

prawdopodobienstwo ciazy

Polecane posty

Gość zmartwiona1995...

mam problem.. 18 sierpnia kochalam sie z chlopakiem oczywiscie z zabezpieczeniem we wrzesniu przed okresem zrobilam test - negatyw. kilka dni po dostalam okres... pod koniec wrzesnia wyjechalam do niemiec na poczatku pazdziernika dostalam okress trwajacy 4 dni ale slaby..zrobilam test negatywny czy ten wyjazd mogl zaburzyc mi okres ? od sierpnia nie kochalam sie z nim. powinnam dostac okres na dniach . ale znowu cos sobie wmawiam ze go nie bedzie :( bola mnie piersi , swedza sutki. przytylam okolo 3,5 kg od tamtego czasu dlatego boje sie ze te testy mogly byc falszywe. ale chyba nie moglo by byc tak ze akurat na spodziewany okres bola mnie cycki i ze ja go nie dostane ?

Na pewno to nie ciąża. Ja też miewam okresy różnej obfitości i długości, zazwyczaj trwa 6 dni a ostatnio tylko 3. Nie martw się :)

Gość zaniepokojonaffyd
nadal nie dostalan okresu..

Gość zau
no i ??

ja na twoim miejscu poszlabym sprawdzic to u ginekologa bo testy nie zawsze mowia prawde. To prawda ze okres czasem jest bardziej lub mniej obfity ale ty najlepiej znasz swoje cialo i jesli czujesz ze cos jest nie tak, lepiej to sprawdzic. Czasek nawet jak jest sie juz w ciazy nadal wystepuja plamienia ktore czesto kobiety myla z miesiaczka. To ze jestes w ciazy jest maloprawdopodobne ale lepiej sie upewnic :)

Gość zau
zrób betę i tyle/

Gość zaniepokojona1995
czyli myslicie ze te dwa testy mogly klamac ?

Gość zaniepokojona1995
ja teraz kieruje sie tym ze od ostatniego okresu 28dni . a prawda jest taka ze nigdy nie zapisywalam kiedy mialam i kiedy bede miec okres. zawsze sprawdzalam piersi bola? bola wiec okres nadejdzie... a teraz sie. glupoty uczepilam tych 28 dni . chociaz naprawde nie wiem ile trwaja moje cykle. napewno niesa. krotsze i nie dluzsze niz 31 ...

Gość zaniepokojona1995
ja teraz kieruje sie tym ze od ostatniego okresu 28dni . a prawda jest taka ze nigdy nie zapisywalam kiedy mialam i kiedy bede miec okres. zawsze sprawdzalam piersi bola? bola wiec okres nadejdzie... a teraz sie. glupoty uczepilam tych 28 dni . chociaz naprawde nie wiem ile trwaja moje cykle. napewno niesa. krotsze i nie dluzsze niz 31 ... A co do bety to nie jestem w stanie jej zrobic - musialabym informowac mame o zaistnialej sytuacji... ostatni test zrobilam po skapym okresie by sie dowiedziec czy to okres czy te krwawienia w ciazy byla jedna kreska... a obiecalam sobie ze od tamtego czasu nie bede sie juz martwic o ciaze bo 2 negatywy musza cos znaczyc wiele ludzi wspolzyje bez zapezpieczenia w dni plodne i nie zachodzi. chociaz jestem swiadoma ze ciaza sie z powietrza nie bierze... a ja to bylo z zabezpieczeniem i w dniu skonczonego okresu

Gość zaniepokojona1995
to ze przybralam na wadze tez mnie nie pociesza.. mysle ze to przez mniej ruchu.. tak wiem "bycie w ciazy" jest ostatnio moim ulubionym hobby... niepotrzeby ten stres i to wszystko.. chcialabym by @ juz nadeszla caly moj swiat by sie zawalil gdybym zaszla niestety... ale musze byc dobrej mysli :(

Gość zaniepokojona1995
taka ciaza tez swiadczy o tym ile kobieta potrafi sobie wmowic... ostatnim razem mialam zawroty glowy wymioty, mdlosci po zrobieniu testt wszystko minelo ...

Autorko,z nika wnioskuje,ze masz tyle lat co moja corka czyli 17 i wiem,ze ciaza bylaby problemem,ale uwierz,ze tej ciazy nie ma,mowie Ci to jako matka.A fakty ktore opisalas wlasnie pozawlaja mi ta ciaze wykluczyc,gdyz wspolzylas w zabezpieczeniu,to raz,a dwa,to to,iz bylo to w dzien kiedy skonczyla sie Miesiaczka.Musisz wiedziec,ze w ciaze mozna zajscie tylko w czasie dni plodnych,ale pewnie o tym wiesz.Moze to przez stres ta miesiaczka sie opoznia,co jest wielce prawdopodobne.Glowa do gory,usmiechnij sie,bedzie dobrze:)

Gość zaniepokojona1995
takie slowa sa pocieszajace. tak oczywiscie ze o tym wiem. moze tamta skapa miesiaczka spowodowana byla 12 godzinna podroza ? a odbiegajac od tematu chcialaby Pani wiedzie ze corka juz rozpoczela wspolzycie ?

Ja to wiem:).Wiedzialam zaraz po tym jak to sie stalo,mam bardzo dobre relacje z corka,duzo o tym rozmawiamy i rozmawialysmy.A wiadomo,ze mlodosc ma swoje prawa,ja tez kiedys mialam nascie lat i swieta nie bylam:)

Gość zaniepokojona1995
moja mama jest przed 40 ale wiem ze wstydzi sie mowic o takich rzeczach. kiedys mialam jej powiedziec ale zrezygnowalam ona o tym wie z wlasnych domyslen. w sierpniu wyjechalam z chlopakiem sama na wakacje. i jestem z nim 1,5 roku wiec z pewnoscia sie domyslila

Gość zaniepokojona1995
na forum tak.? ;)

Gość zaniepokojona1995
odezwe sie jak sie cos zmieni ;)

Gość co za głupoty ze w miesiaczke
nie zajdzie się w ciąże! oczywiście ze mozna zajśc w ciąże podczas okresu i są na do dowody i to nawet tu na forum !

Gość zaniepokojona1995
okresu nadal brak ...

Gość zau
poszłabyś na betę -zapłacisz 40zł i sprawa jasna. Nie trzeba twojej matki do tego.

Gość zaniepokojona1995
a tamte 2 testy mialy byc niby falszywe ? wyrazna 1 krecha.... nie mam wolnych 40 zl ani czasu by isc na takie badanie... nie dla kazdego wszystko jest takie proste...

Gość zaniepokojona1995
a tamte 2 testy mialy byc niby falszywe ? wyrazna 1 krecha.... nie mam wolnych 40 zl ani czasu by isc na takie badanie... nie dla kazdego wszystko jest takie proste...

Gość zaniepokojona1995
w dodatku mam takie twarde podbrzusze...