Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 32latkaa32

wlasnie kupilam sobie za 2 tys kosmetyki!!! od razu humor mam lepszy!!!

Polecane posty

Gość Nie ma takiego kremu...
który podziała na zmarszczki. Każdy chemik, farmaceuta ci to powie. Taki za 10 zł i za 400zł zrobi to samo. Krem to operacja plastyczna i nigdy nią nie będzie. To dziwne, że baba w tym wieku daje się aż tak oszukiwać.. :O A o tych babach, co to niby widać to działanie cudowne kremu, to owszem widać, skoro nakłada go po ostrzykaniu botoxem. W żadnym innym wypadku nie może nic zrobić taki krem. W końcu krem działa tylko na pierwszą warstwę skóry.

Gość 32latkaa32
Ty z tym badziewiem ze svarowskiego spadaj na szczaw ja mam bizuterie za 3 5 tysiecy od dyberkerna i aparta a ty wywloko sama bys chciala aby ktos tak o ciebie dbal... Masazysci, kosmetyczki, fryzjerki, stylisci

Gość 32latkaa32
to czyli nie Jarku, nie masz dużego:( X szkoda bo parówkę już zjadłam

No i proszę wydało się że kłamiesz jak z nut!! Ponoć masz płaski brzuszek więc po co to odsysanie tłuszczu??!!

Gość 32latkaa32
Zeby było lepsze tarcie Jareczku :D

Gość 32latkaa32
W wolnych chwilach nie wolno mi posiedziec na kafeterii i sie pochwalic tym co mam? To jest jak moj blog ;)

Osoba o twoim standardzie i zdrowym wyżywieniu je Parówki he he he Kolejny kłamstwo. Jesteś jedną znasz zwykłych ludzi tylko bujasz w obłokach o pięknym i kolorowym świecie!!

Ma płaski brzuch gdy leży. Tłuszcz elegancko się rozlewa po powierzchni. :D i jest płasko, choć nadal obszernie. Nikt bogaty nie wchodzi na forum aby informować o takim wydarzeniu, jakim jest zakup kremu... wierzcie mi...

Gość 32latkaa32
hehe! siedzę sobie, całe 98 kg w przegniłych majatch w kroku i jaram się z was tek że prawie się już posrałam :D

Gość 32latkaa32
Jacy wy jestescie smieszni! Zazdrosni i bezmyslni! Wlasnie dlatego tu jestem aby w was zazdrosc buchala jak wulkan !

Gość hellowen
Bozzzzze W wieku 32 lat zmarszczki? Nie wspimne o tych zabiegach o ktorych pisalas,sypiesz sie babo w oczach hahahs Kremy nie kupuje sie co miesiac , wystarczajana dlozej... Podaj nazwe kosmetykow ktorych uzywasz, moze mnie zaskoczysz....? No skorojestes taka bogata i swiatowa to na boooooga co ty robisz w taka noc przedkompem .....?!??

Gość 32latkaa32
Oh i baka puscilam

Gość bbzbzbbz
Masakra,ludzie ale zawisc z was bije,polacy sa straszni juz jakies osady typu plytka jestes skoro to cie uszczesliwia albo przytyki stara tapeciara,a juz szczytem bylo stwierdzenie ze pewnie ma kase z wykorzystywania ludzi,opanujcie sie stac ja to niech ma,mnie nie stac a szkoda

Gość 32latkaa32
Bo kurwa maz mnie zdradzil

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
fajnie że wydałas tyle kasy, jak Cie stac to super. Jednak uwierz mi ze te kremy za nawet 1 tys nie sa lepsze od tych tanich, moja przyjaciółka pracuje w marionnaud,dostałam od niej mase próbek tych najlepszych kremów,uwierz mi ze gówno daja

Gość 32latkaa32
Dlatego botox kobietki i wyglad jak ta lala

Gość hellowen
Kobito o mini rozumku nikt ci nie wierzy.... Ludzie poprostu zastanawiacotoba kieruje...moze wychowujesz sie w patologicznej rodzinie, jestes bita...a moze jestes na cos powaznegi chora...?

A jak niby mają zadziałać? Skoro krem jest tylko na powierzchni skóry, a zmarszczki powstają głębiej.

Gość 32latkaa32
Hehe... Smieszni jestescie ale tacy prosci o i to jest piekno fascynujace...

> No i bardzo dobrze! Jest ogromna różnica pomiędzy kremem za 20, a > 200 zł. Albo tuszem z Rimela a Loncome . Pewnie taka sama różnica jak między kremami R'oleala i Este Lałder. PS: Serum dajmy na to takiego YSL kosztuje 500,- więc wystarczy kupić po prostu jakikolwiek krem tzw luksusowej marki.

Gość hellowen
Opanujcie sie...jakie kremy za tyle kasy ijeszcze w polsce kupi... Ja mieszkam pozagranicami polski i uwierzcie mi nawet tu nie ma tak drogich kremow....hahaha

Gość hellowen
Nic ide dalej poczytac....moze trafi sie ktos na poziomie....

Wydać się da bez problemu. Ale ten kto to kupuje tak po prostu nie traktuje tego jak wiadomości dla opinii publicznej.

Gość hellowen
Ps. Estee Lauder ....sie pisze prosze pania

Gość 32latkaa32
Bo ja mam to o czym marze.. A nie mam milosci... Faceci lgnal jak muchy ale tylko sa dla kasy

Gość Wyrazy współczucia!
Mam twarz gładką i mówią że jestem bardzo ładna. Jeszcze bardzo młoda i na szczęście nie muszę używać żadnych kosmetyków.Musisz być bardzo brzydka że tyle kasy wydajesz na kosmetyki. Chociaż nie wierze w te pierdoły że tyle forsy wydajesz! Niby skąd byś na to miała? Nie pomoże puder róż jak stara dupa już! Szczerze żal mi ciebie starucho! Pomarzyć dobra rzecz pruchenko!

Gość 32latkaa32
Kremy sa za 400 uwierzcie mi ale marki podac nie moge jedynie podam pania od ktorej te kremy nabywam to anna pikura..

To jak dzisiaj się posmarujesz, to jutro nikt Cię nie pozna. :D Będziesz już rozprasowana, jak po żelazku. Cudownie.. :P

Gość 32latkaa32
Jestem bardzo piekna kobieta co je gowna w mleku